Joaca-te, joaca-te si invarte lumea pe degete cu Supreva




Dacă până acum, aveai discursuri fara noimă si fără argumente, vocea ta va cunoaște îmbunataṭiri ale tonalitatii verbale. Va fi mult mai sigură, mai convingătoare și mai demonstrativă. Cum si de ce? Pentru ca nu ai apelat la cele mai bune tool-uri din domeniu. Uneori, lipsa a ceva, ne face să renuntam usor la viselele noastre, care deja se contureaza in mintea si sufletele noastre. Până în prezent, nu am avut ocazia de a participa faṭă în faṭa la o dispută sau pur și simplu sa asist sau sa deṭin un rol, în cadrul unui caz anume. Ori m-am ferit eu, de astfel de situatii, ori m-au ocolit ele pe mine? Norocoasa sau nu, când e vorba de copii, mă gândesc și la mine, copil fiind, major si cu aproximativ 11 ani peste limita. Dar se pare, că în acești 18 ani, nu am sărit prea des, la concluzii pripite sau să mă lupt aprig în câștigarea argumentelor.
    Mă gândesc la mine și-mi vine imaginea aia de mic copil timorat în faṭa legii. În faṭa unui sistem precum cel de invaṭamânt sau referitor la apartenṭa la o familie. De fapt, de ce ne e frică să ne afișam vulnerabili, pentru că legea așa ne face, intr-un război al cuvintelor purtat de doua tabere și eu mereu, între. Dar de fapt, intelegi mai multe cand integrezi si joaca in acest proces, iar cuvintele nu mai par asa taioase. În orice domeniu, ai fi, suportul e cel care te face să continui sau să pui in aplicare ce ai de gand sa faci. Dacă acesta lipseste, proiectul, ori se darama, ori nu mai capata proporṭiile dorite. Poate vi se pare ciudat, ca am schimbat putin tonul vocii sau a articolului, dar doresc ca prin acesta sa mă adresez și firmelor sau afacerilor de nisă. 
   De la pur si simplul indemn joaca-te, joacă-te, porti ajunge să invarti lumea prin cuvintele sau alegerile tale.Joaca ne invaṭa, multe si are atatea metode de a ne demonstra ca lucrul poate fi placut si amuzant în același timp. Prin urmare, Supreva si-a propus, ca de fiecare dată să fie cu un pas înainte, alături de 𝗮𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗮! Te simti precum un copil, atunci cand gasesti tot ce ai nevoie, intr-un singur loc, mai ales pe categorii diversificate si variate. 
     Uneori, joaca este ingradita de multi factori, precum și achizitia de lucruri care nu sunt neaparate trebuincioase in viitorul apropiat. In general, parintii si nu numai au probleme la acest capitol, precum si furnizorii, care stiu cum se simte un consumator care are la indemana atatea "jucarii" moderne de a satisface cumparatorul.
   "În situațiile în care se cere promptitudine şi calitate, Supreva România caută permanent să ofere cele mai bune soluții pentru partenerii săi! 👍 Pe scurt, luna trecută 𝗣𝗔𝗣𝗘𝗥𝗦𝗧𝗢𝗥𝗘 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗣𝗧 𝗦.𝗥.𝗟. a deschis un magazin cu articole de birotică & papetărie. "

📦 După ce a stabilit 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲 pentru noua locație, a verificat împreună cu 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝗦𝘂𝗽𝗿𝗲𝘃𝗮 – 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗿 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 care sunt 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘃𝗲𝗻𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗲, primind la scurt timp mărfurile necesare, plus un 𝗯𝗼𝗻𝘂𝘀 𝗱𝗲 𝟮.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗟𝗲𝗶, pentru a-l investi mai departe în afacerea sa.

𝗦𝘂𝗽𝗿𝗲𝘃𝗮 – 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗿 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀, soluția simplă și eficientă pentru vânzarea şi achiziția de mărfuri 𝗲𝗻-𝗴𝗿𝗼𝘀, dedicată afacerilor din Romania."

De multe ori, tanjesc la lumea de care mi-e dor. Fizica sau cosmică. De aceea, caut langa mine sau in interiorul meu, lucruri de care să ma agăṭ, pentru a mi-o construi. Chiar dacă nu mereu e ceea ce pare, vreau sa-i dau forma dorită. 

Joaca-te, joacă-te si invarte lumea pe degete. Ai la dispozitie un intreg carusel de emotii vii, deoarece la Supreva, esti trecut prin toate perioadele si etapele vietii de copil si de adult. Nu ai cum să ratezi, ceva ce-ti place sau ceva ce doresti sa trezesti in sufletul cumparatorului tau. Nu degeaba lucrurile bune au nevoie de timp, ca sa se intample.
   Te-ai gandit de ce unele afaceri au mingea la fileu, iar la tine lucrurile nu merg asa cum trebuie? Revizuieste regulile din teren, poate nu toate sunt asa cum le-ai pus sau spus ultima dată. Multe se schimbă, iar Supreva este aici sa tina pasul cu afacerea ta. Poate merge mai bine un ping-pong printre alegeri sau poate are cineva mana mai norocoasa si alege pentru tine. 
   Cate luna si in stele, tot pentru beneficiul afacerii tale. Supreva e locul, unde mii de comerciantii se intalnesc sa dea mana sau sa joace in acelasi teren, al comertului engross. La cine sunt piesele mai tari sau cine are mai mult de castigat din asocierea cu acest brand, care aduce pe piata mii de categorii, care sa satisfaca orice tip de cumparator, urmeaza sa aflam, facand o vizita pe site sau pe pagina Supreva.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Scrisoare catre viata