Carneṭelul zburator ajunge la Mesteresti! Vezi ce notite poti sa iei!

Am scris acest articol, imaginandu-mi o discuṭie cu omul Mesteresti din spatele site-ului. Ce-am aflat, rămane să cititi in continuare. Textul îmi aparṭine în totalitate. Se pare că l-am prins cu sufletul în șantier si în șantier la propriu. 

Nu e usor sa construiesti ceva intr-o lume, care tot darama ceva din tine sau pune caramida peste caramida, sa te construiasca din nou. Dar in ipoteza ca ceva se rezolva in aceasta directie, pornim un demers al educatiei sufletului, deoarece sufletul e precum casa noastră. Usor de ridicat pe culme, dar greu de mentinut acolo.

Mi-e sufletul precum un santier in lucru
Intru prin el si-mi croiesc drum catre mine,
M-am lasat balta de la ultima descoperire
Mi-a luat prea multa vreme sau timp 
E usor sa crești si sa descresti ceva din tine.
Dar acel ceva nu vine mai aproape
Ci pastreaza distanṭa,
Deci masuram pasii cu echidistanta. 
Imi incarc sufletul precum o baterie, mi-l inalṭ la nivel de macarale
Ma urc pe scari rulante sau pe false piedestale.
Scotocesc prin buzunare, poate urme de vreun pix, stilou ceva,
Dar mi-ai lasat pe dos, scrisul ca amintirea ta
Am un carneṭel zburator, in care scriu rime, farame din mine,
Din mine si cu altii, dar ne despart fratii
Si ca lungime de undă si de sunet,
Bine ca e ambivalent, stilul cu care imbratisez orice schimbare de nuanta si ton,
Sunt patron al propriul suflet, dar de multe ori concediat pe motiv de nesincron.
Aia e, din ruine imi construiesc iar castel, si ma plimb prin el, și poate chiar ajunge vestea si prin alte camere precum la Mesteresti.ro

Cioc, cioc, santierul Mesteresti? Se poate? Mulţumesc! Am găsit cartea dvs de vizită pe jos, ori a suflat-o vântul, când măturam niște inimioare căzute de pe rețelele sociale. De aceea, e bine să lucrezi pe teren, observi tot felul de psihologii și comportamente, unele absente, dar vedem.... Am oprit la adresa sufletului in tot, mai precis, la al lui cabinet psihologic si tehnic. Dorești să fii unul dintre invitații în spaţiul meu?
1.Care ar fi unul dintre cuvintele, pe care nu / ţi-ai dori să-l auzi la stetoscop în timpul unui consult online sau nu? 
Cioca-boca, bar, bar, cam asa începe o improvizatie de reparat suflete. Suflete, care s-au plictisit de zgomotul oraselor si au ales tihna de acasă sau din afara orasului.

2. Care ar fi remunerația așteptată, în urma unei consultații online? În ce ar consta aceasta? Poate fi loc și de alte beneficii? 

Cuie sau piulite. Daca as primi cate una de fiecare data, cand m-am simtit sarita de pe fix sau nelalocul meu. Cică să ma fixeze, dar nu înteleg ca locul meu nu e aici sau acolo, ci oriunde. Cred ca as face un sistem de fidelitate pe baza acestora elemente, precum jocul cu Sonic X. Mai multe cuie sau piulite adunate de pe site, mai multe comisioane în atelierul Mesteresti.

3.Din replicile, frazele primite zilnic în inbox la atelierul privat / mesageria privata, care ar fi cele mai amuzante?

Sunt celebru, scoate-mă de aici!( santier )

Nu ma mai bate la cap.

Eu tot incerc să des(CUI) ceva, dar cred că cuiul dvs e de vină. 

 4. Va consult cu privire la ultima escapada a iubitului/ iubitei? Ce i-aţi recomanda în acest caz. 

Si-a cam uitat privirea pe site-ul dvs. Nu mai stiu, la ce rubrica a ramas, dar cu siguranta, multa tehnica pe acolo. Chiar si in mesaje, codificate rau. Cred ca pe la solare sau sere, doreste o plantatie...ca are prea multe ganduri lasate vraiste. Ultima dată, cam a sărit gardul... până la vecinu'.

5. Cu ce diagnostic ar putea veni un îndrăgostit de lucru la cabinet? 

Caramidită cronică, seriozidită apatică, Baraieli dese, cheia marilor succese( aviz amatorilor). Pentru altii, insuccese, ca nu rezolva nimic, decat sa-si puna vecinii in cap și lista poate continua.

6.Care crezi că este data cea mai căutată în calendarul unui om indragostit de santierul lui? Ceva momente norocoase, karmice sau pur și simplu, coincidență.

Cu siguranṭa, data in care isi primeste sau finalizează o comandă, precum si data în care astrele formeaza o constelatie perfectă pentru ceva imbunatatiri in casa sau la casă.

7. Care este curiozitatea zilei?

 Cate lucruri poti sa cumperi, fara să se simta ca golesti bugetul familiei. Cat de mult timp petrece o persoana în magazin.

8. Cât de scumpe sunt gesturile la vedere? Mai există, pretenția de simple atingeri?

Noi mereu incercam sa ne atingem clientii cu promotii si oferte pe placul tuturor si pentru fiecare buzunar. Doar că mai sunt si altfel de atingeri, mai cu zgarieturi sau rani, de care nu suntem mereu responsabili. De aceea, va recomandam manusi de protectie, în vederea utilizarii materialelor noastre.

9.În secolul 21, care ar fi aplicația copil, pe care a-ti dezvolta-o? 

Cred ca un santier virtual sau un joc proiectat cu elemente din santier. Mergi cu caruciorul prin depozit/ santier si iti alegi singur ce pui in coș. Chiar să existe opṭiunea de făcut fotografii la produse si sa fie premiat cel care pune in cea mai buna lumină sau valoare produsele magazinului Mesteresti.ro

10.Aparenţele înșală, dar nu ajungi mereu pe coperta sau într-un articol în cadrul broșurii / revistei Mesteresti. Care ar fi prețul pe care a-ti fi dispus să vă promovaţi brandul?

Pretul variază în funcṭie de cerinṭe si de elementele tehnice ce-l contin. Ca sa apari in revista, chiar trebuie să demonstrezi că meriti un loc acolo. Deci, prin opera ta de arta, prin indemanarea si priceperea ta, poti ocupa un loc in paginile revistei.

11. Vorbim de copilării nefericite, o "prăjitură alb-negru", amară și fără gust și totodată sursa multelor probleme, ce s-au acutizat la maturitate. Dacă am vedea copilăria ca pe o tablă de șah, tu ce piesă ţi-ai atribui și de ce? 

In meseria noastra si in spatiul nostru, mutam multe lucruri de la stanga la dreapta, viceversa, incat multi ar putea spune ca jucam sah si avem mișcarile gandite dinainte. Dar la noi, de cele mai multe ori, totul vine random, precum alegerile clientilor, așa că trebuie să ne pliem.

12. De cele mai multe ori, ecografiile la inimă sunt incomode, mai ales atunci când apar complicații, însă inima noastră e provocată să simtă mai mult în BPM cu hashtag #rezist. Doar până când, găsim o "gură de vărsare"...pe partener, familie, poate chiar animalele de companie. Însă, cele două braţe ale noastre, umane încă, nu robotizate mai speră la o îmbrăţișare, la o dulce împăcare, la o ceartă-artă. Deci, cum eviţi un conflict, într-o astfel de zi?

Avem si conversatii rezistente si conversaṭii amuzante, presarate cu umor de santier, bineinteles. Dar nu cred că s-au varsat prea multe in curtea noastră, deoarece am apelat la cele mai bune materiale de convingere a clientului si qm probat si demonstrat multe. Deci, incercam sa imbinam, umanul cu tehnicul in conversatiile noastre, chiar dacă la prima discutie, putem parea rigizi. Chiar asteptăm anumite cereri si raspunsuri cu emoṭie.

13. Facebook ne întreabă la ce ne gândim zilnic, în mintea ta ce se-ntâmplâ? Nu știu, dacă ai dori să știe toţi, dar măcar așa din curiozitate, în ce status ești cu propria persoană?

"Under construction", is loading...., in progress etc

15. Ne despart ecrane, camere, patru pereţi. Online, putem spune că căutam acel shortcut, acel spaţiu de evadare. Unde ar evada omul Mesterești, din online? 

Tot intre patru pereti...pe santier ce esti mai liber. In rest, munca ne face să ne simṭim liberi la noi acasă. De fapt nici chiar asa, suntem constransi de cerinṭele clientului s.a.m.d. Evadarea tine de natura, natura noastră materială, care tine mult de lemn și de materialele de construcṭii, cu care ai prin care ne construim visele, deci si evadarea din cotidian.

*Acest articol reprezintă un dialog imaginativ, dar cu pasaje desprinse din viata de santier.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Scrisoare catre viata