Castigi premii de fantezie!


Andrei..ei,Andreea..eaa sunteti pe aici?Dati un semn.E urgent! Trebuie sa va spun ceva important!Nu va ingrijorati,nu vin cu vesti proaste,ci cu unele din cele mai bune.
Suntem in luna noiembrie,iar la sfarsitul acestei luni avem motive de sarbatoare:e ziua voastra.Este Sf.Andrei.
Stiu ca deja va ganditi la ce cadouri osa le cumparati sarbatoritilor,dar mai stiu ca de fiecare data,din varii motive,lasati pe ultima suta de metri acest lucru,ba chiar pana in ziua cu pricina.Iar atunci faceti slalom printre magazine pentru a gasi cadoul perfect.
Si mereu aveti in gand intrebarea:"Oare ii va placea ce i-am cumparat?"
Poate da,poate nu.Dar chiar daca cadoul nu e pe placul persoanei respective,nu-ti va spune din politete,dar pot fi si persoane directe care iti vor spune in fata:"De data aceasta nu prea m-ai nimerit!"
Sau poate ,tu care citesti aceste randuri, porti acest num sfint si vrei sa-ti faci, tie, un cadou de ziua ta.Vrei sa-ti faci o placere sau pur si simplu doresti sa te rasfeti ,putin, cumparandu-ti un lucru pe care ti-l doreai de mult.In oricare situatie te-ai afla,ai nevoie de idei in materie de  cadouri,daca nu ai cumva stii exact cum va arata cadoul tau,sau poate urmeaza sa aflii.
Dar de fiecare data dorintele tale sunt restrictionate de buget.Ai vazut,ti-a placut si atat.Nu-ti poti permite un asemenea lux.Te gandesti:"Poate il voi gasi alta data la reduceri,chiar la jumatate de pret.Asta da afacere!Iar cu restul de bani imi pot cumpara si rochia pe care am vazut-o zilele trecute in mall." 
Dar ziua ta de nume,e acum,nu mai tarziu,nu alta data.
Eu,cunosc aceste lucruri si pentru ca ma gandesc la cititorii mei, m-am gandit sa va provoc la un concurs.Acceptati?
Dar stati putin,nici nu v-am spus care este premiul/miza jocului,pentru a vedea daca sunteti sau nu, tentati sa participati.
Ofer ca premiu un voucher de 50% reducere la orice produs din gama butoni si bijuterii  de fantezie pe care il puteti utiliza cum doriti dvs:fie pentru a va cumpara produsele aferente acestor categorii,fie il oferiti cadou unui sarbatorit(e), astfel nu veti mai fi pusi in situatia de a alege un cadou, care sa nu placa persoanei in cauza.Acesta isi va putea alege singur cadoul dorit:daca avem un sarbatorit ,poate alege dintr-o seri de butoni,unii mai eleganti ca alti,iar in cazul in care avem o sarbatorita:fie ea :Andreea,Andra,Andrada etc isi va putea alege  din gama variata de bijuterii cu cristale.

Ce trebuie sa faceti:

1.Sa dati like paginii LuxuryGifts.
2.Sa-mi urmariti blogul sau sa dati like la pagina acestuia.
3.Raspundeti la urmatoarele intrebari:
a.Care este cel mai inedit mod in care ati oferit un cadou si cui?
b.Ce cadou v-ar placea sa primiti de pe luxurygifts.ro

Perioada de desfasurare a concursului:17 noiembrie 2013-20 noiembrie 2013,ora 12:00
Alegerea castigatorului se va face in data de 20 noiembrie,dupa incheierea concursului.

P.S Se va desemna un castigator/toare doar daca va exista un numar minim de participari  in concurs.

Astept cu interes raspunsurile voastre si sa ofer celui mai interesant,creativ si convingator comentariu voucherul de 50 % reducere pentru gama de butoni si bijuterii de fantezie de pe luxurygifts.ro

Sugestii cadouri +cutii cadou




Mai multe sugestii personalizate, pentru fiecare sarbatorit(a) gasiti prezentate in clipul de mai jos.Poate fi chiar inspiratia de care aveti nevoie.
  
                         

Tot aici puteti descoperi intr-un alt clip cateva ponturi,idei pentru impachetarea cadourilor intr-un mod original. 

Ce ziceti acceptati provocarea mea?Daca nici stralucirea sieleganta bijuteriilor nu v-au convins ca merita,atunci ce v-ar putea convinge?Sau, poate ma insel si deja v-am convins sa participati.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Inainte la birou, nu inapoi...