Elena a lipsit de la nunta surorii ei.Afla de ce!

Din ce motiv a lipsit Elena de la cununia civila si cum se va numi baietelul surorii ei afli din interviul acordat de cele doua pentru Wowbiz.ro.


Elena nu a putut participa la nunta Anei deoarece trebuia sa onoreze un concert in Anglia,care era programat inainte de a se sti data nuntii.Artista a reusit sa ajunga la petrecere pentru a-i fi alaturi intr-unul dintre cele mai frumoase momente din viata.

Ce nume a ales sora Elenei pentru baietelul ei
    "M-am simtit foarte bine, am putut sa si dansez. Ma avantajeaza astfel de rochite, sunt de printesa, ca sa zic asa. Sora mea, Elena, este cel mai bun exemplu pentru mine. Voi fi mamica, voi avea un baiat. Nu stiu inca cum il va chema, dar pot sa va spun ca-mi place foarte mult numele Andres. Ne mai gandim", a declarat mireasa in exclusivitate pentru WOWBIZ.

Ce sfaturi a primit de la Elena care se bucura de aproape un an de statutul de mamica:

  "Suntem doua firi diferite, chiar daca semanam foarte mult. Suntem insa, fara doar si poate, cele mai bune prietene. N-o sa-i imbracam la fel pe copiii nostri, pentru ca nici noua nu ne placea sa ne imbracam la fel atunci cand eram mici. Ceea ce e important e ca nu o sa ne mai batem de acum incolo pe acelasi carut! Pana acum, cand ne plimbam prin parc, Ana mereu imi cerea carutul. Bineinteles ca-i dadeam voie sa-l plimbe pe Nicolas cate cinci-zece minute, dar apoi i-l ceream inapoi. Acum va fi mai bine, pentru ca fiecare va avea carutul ei", a declarat Elena Gheorghe in exclusivitate pentru http://wowbiz.kanald.ro/Stiri/Nunta-Anei-Gheorghe-direct-WOWBIZ-Uite-cine-fost-alaturi-spune-Elena-sora-despre-petrecere/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.