Elena Gheorghe @Cea mai dulce noapte din an Iulius Mall


Elena Gheorghe va fi una dintre artistele ce va canta  la cea de-a 11-a editie a celui mai îndragit eveniment de shopping din Iasi – "Veniti la miezul noptii!",eveniment ce va avea loc, sambata, 10 noiembrie 2012.

IULIUS MALL invita publicul sa petreaca o noapte dulce, în compania unor artisti apreciati, si sa "guste" din promotiile de pâna la 70% la magazinele preferate. Sweet Fashion Show, sculpturi în ciocolata, concursuri cu premii pe loc si 2.000 de surprize dulci vor face deliciul evenimentului.
Petrecerea celor mai mici preturi începe la ora 20.00, în singura noapte din an când preturile sunt mai mici decât ziua. Responsabila cu momentele de entertainment si de premierea clientilor harnici va fiCosmina Pasarin. Cum shopping-ul merge de minune pe muzica în voga, Iulius Mall a condimentat programul cu cele mai iubite trupe. DJ Project si Adela vor urca pe scena de la etajul întâi din Iulius Mall la ora 21.30, urmati de Alb&Negru, al caror recital începe la ora 22.30, iar o ora mai târziu, Elena Gheorghe va încinge atmosfera. Bomboana de pe tort va fi îndragita cântareata Corina, care va face show începând cu ora 01.00.
Prezentarile de moda ale magazinelor vor anima noaptea de shopping. Massimo, Steilmann, Nichi, Nelmar, Lady Di, Karma si Fedora sunt câteva dintre magazinele care îsi vor expune articolele în tendinte. Pentru a îndulci evenimentul, publicul va avea parte de sculpturi în ciocolata si se va fotografia gratuit alaturi de
"briose" si artistii serii.



Promotii de pâna la 70%

IULIUS MALL va completa momentele de entertainment cu promotii captivante, împatimitii de shopping putând sa-si îmbogateasca garderoba cu articole atractive. ZaraStradivariusPull&BearOysho si Bershka 

Norocosii pot castiga câte un telefon smart Samsung Galaxy S III

Ofertele IULIUS MALL continua la magazinele cu articole pentru cei mici: Magic Kids – 50% la al doilea produs cumparat, Toyz Planet – pâna la 30%, Coccodrillo – 25%, Salamandra – 20% si Il Bimbo – un produs gratuit la unul cumparat. La Altex, anumite produse sunt mai ieftine cu pâna la 40%, iar la Cronos cu pâna la 15%. Pentru iubitorii de literatura, Libraria Carturesti ofera reduceri de 10% la carti si alte 150 de titluri cu pret între 5 si 10 lei. Promotii vor si la food court si cafenele, precum si în zona de servicii.
Întreaga noapte de 10 noiembrie va fi presarata cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumparaturile în valoare de minimum 100 de lei asigura cadouri dulci instant si participarea la marea tombola programata pentru ora 01.00. Pentru trei clienti IULIUS MALL pasiunea pentru shopping va fi rasplatita cu gadget-uri, norocosii câstigând câte un telefon smart Samsung Galaxy S III.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.