ReConstruiește acasă cu stil și minim de efort! Începe cu macheta copilăriei!


Uneori simṭim, că lucrurile o iau la vale, alteori, că ne fuge pământul de sub picioare, dar singura care rămâne este ea, siguranṭa, stabilitatea, toate sub acoperișul numit acasă. Încă de mici copii, impropriu zis, am învăṭat, să ne proiectăm casa visurilor în funcție de o machetă, care proiecta toate idealurile și viselele într-un șablon ce ne ancora în prezent, dar care ne punea temelia pentru o construcție trainică și de durată. De atunci, am învățat să ne alegem materiale de construcṭii în conformitate cu tipologia mediului in care am crescut si copilărit. Copilăria, poate a fost pentru mulṭi, sursa tuturor nesiguranṭelor nostre și totodată, motorul care ne-a construit visele și viitorul. Astfel, m-am strecurat puțin în copilăria ta, a celui ce citești acest articol și am furat câteva detalii tehnice și inteligente. Sper să nu te superi. Curioși de ce am aflat?
*caratoys.ro
Plecând de la premiza că un oraș inteligent pune accent pe cercetare și inovație și acționează în prezent pentru a se vedea rezultatele în viitor și nu se plafonează, ci caută soluții viabile pentru dezvoltare, vom construi pilonii încrederii, fundamentali pentru orice construcție. Pornind de la deviza ReConstruiește acasă vom apela la puterea comunităṭii producătorilor pentru sfaturi utile și materiale de construcții de pe vindem-ieftin.ro de calitate și la un preț avantajos.
    Prin faptul că un oraș inteligent știe să-și construiescă o imagine, un brand, să se promoveze, punând în lumină punctele forte ale orașului, maximizând potențialul acestora și să-și valorifice tradițiile, valorile și istoria, vom evidenția beneficiile unui Depozit Virtual. Nu se caută doar alinierea după anumite standarde, ci și dorința de progres și normalitate. Un oraș inteligent e un oraș cu potențial. Un oraș inteligent e într-o continuă regenerare urbană, economică, turistică. Un oraș care pune preț pe calitatea vieții și a sănătății cetățenilor săi, prin implementarea de spații verzi și crearea de locuri pentru agreement, prielnice plimbărilor, jocurilor și activităților extracuriculare. Revenind la machetă noastră virtuală, vom încerca să aducem prin proiectul ReConstruiește acasă, ideologia de a construi acasă, cu bani puṭini, dar calitativ în timp. Avem piesele de lego, dar suntem asemenea micilor copii care se joacă în găsirea combinației perfecte, de a duce noțiunea de acasă, mai aproape de sufletele voastre. Punem cap la cap, idei, noțiuni pentru a construi punṭi între noi și cei aflați departe.
     ReConstruim acasă, poate fi macheta unui oraș inteligent, care are nevoie de fonduri și materiale pentru a-și creiona noile direcții de viitor. Fiecare cetățean contribuie cu abilitățile și talentele lui pentru crearea unui mediu prielnic și optim vieții de familie și numai, al unei comunități. Mulți poate ne-am plafonat în mediul nostru de acasă și nu mai căutăm noutatea sau schimbarea. 

     Însă, putem păstra foarte mult din paternul nostru local și adăuga și îmbunătăți doar anumite aspecte. La capitolul noutate, am inserat în portofoliul nostru noi producători care s-au aliat, pentru ca amenajarea proiectului, să decurgă mult mai ușor și în parametrii normali.
    Câteodată, avem o fixație pentru termenul acasă, deoarece cred că nu poate fi reconstruit din temelii, asemenea castelelor din ruine, dar poate fi adorat la maxima intensitate și calitate. Cât de intens e termenul de acasă, cât de clar și profund ne vorbește un simplu cuvânt acasă. Și noi, ce facem îl murdărim de noroi, îl băgăm prin coclauri și uităm de el, precum o casă în paragină? E ca și cum ai uita de tine, pentru ceva momente, dar câteodată, termenului acasă devine mult mai important decât propria persoană. Acest sentiment de apartenenṭă la comunitate, de a fi inclus în societate, de a nu fi considerat mai prejos, doar datorită materialele de construcții din care ai fost clădit să zic așa, datorită trecutului ce nu te-a lăsat să ștergi acea parte din tine. Și ai crescut așa, te-ai dezvoltat din moloz și noroi asemenea comunității producătorilor de la vindem-ieftin.ro. Mai ieftin, nu înseamnă întotdeauna mai prost calitativ. Acest lucru o garantează multitudinea de parteneri, ce s-au alăturat acestui vis: de a scoate "casa sufletului" din noroi. Mulți cred că trebuie o căruță cu bani, că e necesar un cumul de investiții pentru a avea ce-ṭi dorești, dar mulṭi uită că totul pleacă de la lucrul cu interiorul.
      " De multe ori, mi-am găsit casa în paragină, fără un pic de vină, a trecut timpul peste ea, transformându-se în ruină."
 Ne abandonăm intr-un colṭ de cameră, dacă mai există și ăla, printre care șuruie vântul printre crăpături, și ne dorim să fim să fim pregătiți pentru un viitor stabil, când la porțile sufletului nostru, obloanele stau deschise. Ca să nu se mai prelingă ploaia prin fisurile de pe acoperiș, am găsit la Bilka niște idei super bune de pus în aplicare. Ceva mai calitative, ṭiglele metalice și acoperișurile de la BlachoTrapez. Apropo, Bilka si Blacho Trapez sunt câṭiva dintre noii producători inscriși în cursa pentru "ReConstruiește acasă".
*acoperiș BlachoTrapez
     Mulṭi simṭim să mutăm din noi, ca să ne simṭim comfortabili cu schimbarea, alții devenim însăși schimbarea. Dar de ce așa de multe, când cheia răspunsurilor ar putea fi Depozitul Virtual, care oferă asistență asupra materialele de construcții. Nu mai sunt necesare atâtea drumuri, ci primești materialele la tine acasă, printr-o simplă cerere de ofertă, personalizată chiar, prin care îṭi poṭi soluṭiona nevoile. În funcție de numărul articole comandate puteṭi cere o ofertă mai bună de preṭ. De asemenea și locația de livrare constituie un avantaj.

*acoperiș Bilka
    Căutăm mult în noi, până facem mocirla și scăpăm până ajungem la baza neajunsurilor noastre la ruinarea idei de a avea o casă de vis. Se spune, că noi omenii ruinăm, tot ce e frumos, dar dacă unul pictează o cameră, altul proiectează o hală, altcineva montează acoperișul, iar altcineva își da cu părerea asupra rezultatului final, deja avem o echipă care construiește, nu dărâmă un vis. De la o echipă, până la o comunitate mai sunt câțiva pași, pași pe care desigur îi vom face pe noua gresie și faianṭă de la Vindem Ieftin, că dincolo era mai scump. Am făcut un top 4 al meu, ce include următoarele alegeri. Se pare, că de la ultima mea vizită pe site, s-au îmbunătățit multe, așa că iată exemplul că dintr-un site aflat la început de drum, cu câteva elemente să ajungi la noțiunea de Depozit Virtual și cu o portofoliu destul de vast, ce cuprinde comunitatea producătorilor români.
Pardoseala se simte foarte bine la atingere, am găsit și câteva opțiuni pentru parchet. Dar am tot lipit și dezlipit la tapet, de mă dor buricile degetelor. Nu mai știu câte au stat, câte s-au lipit, nici unul mai kalumea. Dar acestea au rămas pe listă. Ce ziceṭi? Vă prezint și vouă ce am ales, pentru al meu suflet. Ceva natural, plin de viață și ceva care creează nostalgii, mult iubitul Paris.


     După cum am zis și în titlu, am concretizat acest articol sub denumirea de "ReConstruiește acasă cu stil și minim de efort", e suma tuturor eforturilor comunităṭii. Cum ziceam anterior, de la o echipă, până la comunitate, nu sunt decât câțiva pași în direcția corectă. Pe acest fapt, este construit și site-ul Vindem Ieftin, unde puterea producătorilor împreună cu partenerii și susținătorii lor, dau naștere unor proiecte desăvârșite. 
 Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2024 






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.