Televizorul Samsung ,alegerea ta SMART! Prinde oferta 3D!

Rezolutii de viitor

Samsung 32H6200 este unul dintre reprezentantii de succes ai seriei 6 de televizoare LED Smart TV,model 2014.
Acesta beneficiaza de o calitate a imaginii de 1920X1080 pixeli,pentru ca tu sa te bucuri de cea mai tare experienta FULL HD.Cu o diagonala de 80 cm si functia 3D integrata traiesti cele mai tari senzatii dincolo de ecran.

Calitate si claritate superioara a imaginilor prin Clear Motion Rate si Wide Color Enhancer .Caracteristicile il recomanda ca fiind alegerea optima, daca nu ideala,in functie de ce asteptari aveti de la un televizor.Iar aici mai intervin si alti factori decizionali:preferintele pentru un anumit brand,raportul calitate-pret,functionalitate ,design si,poate cel mai important aspect,bugetul alocat pentru o astfel de achizitie.
In functie de aceste criterii,personalul autorizat va va oferi cele mai bune alternative pentru alegerea televizorului mult dorit.
Daca imi permiteti sa vin cu o recomandare pentru dvs,o fac cu cea mai mare placere.
Astazi va propun acest televizor smart ,model Samsung  32H6200, disponibil pe site-ul dwyn.ro ,unde de asemenea mai gasiti si alte tipuri de televizoare ,de la branduri de renume,precum si diverse categorii de produse din gama it,electrocasnice si multe altele.Va las pe voi,sa le descoperiti.
In aceasta recomandare nu mi-am propus sa va "aburesc" cu prea multe date tehnice,deoarece nu vreau sa va plictisesc.Stiu ca sunt putini,cei care stau si citesc literalmente toate specificatiile produsului din punctul acesta de vedere.Pentru clientul secolului 21 care este mai mereu in criza de timp si fuge dintr-un loc in altul,esentialul e prioritar ,asa ca voi pune accent pe caracterul sau practic si functional.Unii pun pret pe design,altii pe functionalitate,insa indiferent de partea carei categorii v-ati afla , va doriti un televizor smart care sa se adapteze stilului de viata si necesitatilor zilnice:informare,socializare,divertisment,etc.

DE CE Samsung si nu alt brand?
In primul rand,consider acest brand ca fiind unul de incredere,deoarece isi respecta clientii prin produsele comercializate,iar aceasta afirmatie nu o fac la intamplare,ci din proprie experienta.In prezent detin un smartphone si un computer ale marcii mai sus mentionate,iar ceea ce pot spune este ca pana in momentul actual nu m-au dezamagit si nici nu m-au facut sa le schimb cu altele.Se pare ca avem o relatie de fidelitate reciproca,daca pot spune asa.

Sunet de top,sa auda toti vecinii de la bloc!
Calitatea superioara a sunetului, chiar premium putem spune si playerul multimedia integrat vor da tonul celor mai tari petreceri.Nu esti inspirat in alegeri muzicale? Poti descarca cele mai tari selectii de piese din aplicatiile disponibile in Samsung Apps.So let's have fun!



Be social! Be smart!
Viata ta sociala trece la un alt nivel.Toate aplicatiile care te tin conectat la cea mai buna muzica ,cele mai noi si  actualizate stiri,precum si livestream-urile din concertele sustinute de artistii preferati le gasesti pe toate intr-un singur loc, pe un perete virtual.Intr-o singura interfata ai acces in timp real la activitatile prietenilor de pe retelele de socializare,aflii ce evenimente au loc in orasul tau si esti la curent cu ultimele tendinte in materie de clubbing sau fashion.

Conectivitate 2.0
Ai surprins cele mai frumoase fotografii din vacanta si cele mai inedite cadre din ultima escapada cu prietenii? Doresti sa retraiesti la intensitate maxima "the best moments" din concertul de noaptea trecuta si nu stii cum sa le partajezi ,ca sa afle tot internetul? Nimic nu a fost mai simplu ,pana acum, in era tehnologiei moderne.Tot ce trebuie sa faci e sa conectezi un dispozitiv compatibil :camera foto,smartphone-ul ,laptopul sau chiar stick-ul USB la unul dintre cele 4 porturi HDMI disponibile ,iar prin intermediul functiei AllShare, fotografiile si momentele tale video vor fi redate la o alta dimensiune.



Wi-fi de la vecinu'.Uita de asta!
Traim in era internetului,unde conexiunea la net ,in special wi-fi a devenit aproape indispensabila.Cui nu-i place sa se bucure de ceva internet "moca" ,iar daca nu ai,mergi pe principiul "fur" putin net de la vecinu' ,cu ceva noroc ,daca reteaua nu este securizata.Dar totusi,la un moment dat,vecinu' o sa se cam prinda,asa ca de ce sa nu ai conexiunea ta wi-fi in orice moment al zilei,chiar la propriul tau televizor.
Samsung vine la pachet si cu Wi-fi integrat, 
Asa ca da startul la sharuit si postat!

Deci,te-am convins sa fii SMART?

Sursa poze: site de profil
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.