Photofancy,mai mult decat un editor foto.E magia care da stralucire fotografiei tale!


Cati dintre noi nu si-ar dori sa-si vada numele scris in stele, gravat pe aleea celebritatilor de la HollyWood sau inscriptionat pe nisipul marii?
Pana la Hollywood e cale lunga, iar sa-ti vezi numele acolo e aproape imposibil.De ce zic aproape? Prin ceva artificii, poti deveni peste noapte star la HollyWood , iar numele tau sa stea alaturi de mari personalitati ale lumii.Daca ne gandim la artificiile care coloreaza cerul in culori si lumini ,am descrie momentul ca fiind magic.Acesta e artificiul ,e MagicName.

De fapt,ce este MagicName? E magia care da stralucire fotografiei tale.
MagicName este functia care iti permite sa-ti imprimi numele in locuri la care nici nu te-ai gandit vreodata pentru a adauga fotografiilor tale o nota personala.Efectul este atat de realistic,incat poti spune ca asa au fost surprinse initial,fara editare,in prealabil.

Care este cel mai frumos mod de a-ti incepe ziua decat cu o cafea buna si o portie de stiri proaspete din cotidianul local.Intotdeauna suntem atrasi de titlurile bolduite de pe primele pagini, nume ce se afla in centrul atentiei.Dar ce zici,daca intr-o zi ti-ai vedea propriul nume ca titlul unui apreciat ziar american ,de genul :"numele tau Times"? Ai fi pur si simplu onorata de acest lucru,sa-ti stii numele asa cunoscut si sa fie in fiecare zi pe buzele tuturor.


Te-ai saturat ca pozele tale sa arate mereu la fel, doresti o editare profesionala ,chiar la tine acasa?

Solutia vine de la PhotoFancy ,atelierul tau de creatie fotografica unde fotografiile tale devin din simple poze,adevarate capodopere de arta.Partea buna e ca n-ai nevoie de prea mult talent,ci doar de ceva imaginatie si creativitate pentru a-ti scoate pozele din acea zona a anonimatului.

Cu toti stim ca serviciile de editare foto profesionale costa,iar cand vine vorba de costuri nu mai suntem asa de darnici ,ca la capitolul imaginatie.Insa,iti dau o veste buna  cu PhotoFancy editezi fotografiile GRATIS. Da,ai citit bine.


Revenind la functia MagicName,cred ca te-am facut curios si vrei sa stii mai multe.
Asadar,cum functioneaza: E simplu,cat ai spune MAGIC!

Primul pas e sa alegi numele pe care-l doresti imprimat in fotografie.Odata ales, urmeaza sa selectezi template-ul preferat din cele disponibile in aplicatie(ai de unde alege,crede-ma!)


De aici,ai doua optiuni:

a) √ esti multumit de rezultat,atunci poti salva imaginea pe pc/dispozitivul mobil la cea mai buna calitate,in plus o poti impartasi si cu prietenii,asa ca sa te lauzi putin.Sau daca iti place asa de mult, incat ai privi la ea in orice moment al zilei,oriunde te- ai afla,ai posibilitatea sa o iei cu tine peste tot.Astfel spus,iti poti incepe ziua cu fotografia preferata imprimata pe cana din care sa-ti servesti cafeaua, iti poti accesoriza tinuta cu un articol original si care sa-ti reprezinte personalitatea.Poti opta pentru un tricou,o husa smartphone si lista poate continua...



Apoi dupa o zi lunga de munca ,simti nevoia sa te relaxezi, iar cea care te intelege cel mai bine e perna ta care te asteapta acasa.Somnul tau va deveni mult mai placut,iar visele tale vor capata mai multa culoare si optimism alaturi de o perna personalizata cu imaginea cuiva drag,o amintire din vacanta sau pur si simplu un peisaj care sa-ti confere acea stare de liniste si detasare de cotidian.


b) X nu esti multumit de rezultat,atunci poti reveni oricand la poza initiala sau schimba efectele aplicate .De asemenea poti alege o alta poza pe care sa o personalizezi dupa bunul plac.Important de stiut e ca nu esti limitat la un numar de poze pe care le poti edita.

Ti s-a spus de nenumarate ori ca esti cam stangaci sau neindemanatic in bucatarie?

Uita de asta,acum poti realiza virtual,adevarate arte culinare,mai ca par desprinse din meniurile unui restaurant cu staif.Cu putin ajutor,din "antitalent" devii "master chef".Iar ca sa stie toata lumea, ca tu esti cel care le-a creat,poti adauga ca si amprenta personala,numele tau,ca in exemplul de mai jos:



Dintre micile placeri ale vietii, putem aminti si ciocolata.Fie ea,dulce sau amaruie,simpla sau asortata reprezinta pentru cei mai multi dintre noi,rasfatul suprem al zilei,acel moment numai al nostru.Daca esti iubitor de ciocolata,sigur ai incercat toate sortimentele,de diverse forme si marimi,insa cred ca una ti-a scapat,cea cu numele tau.Vei spune,ca nu s-a inventat inca ciocolata ,care sa-ti poarte numele,cu cateva mici exceptii.Daca  iti spun ca poti avea propriul nume pe o tableta de ciocolata,m-ai crede?Ca sa fiu mai convingatoare vin si cu dovezi oferite de MagicName.



In cele mai multe dintre cazuri,obiectivul camerei nu reuseste sa surprinda asa cum ne dorim o fotografie,si nu ma refer aici ca nu exista talent.Insa ,reusita unei poze poate fi determinata si de alti factori:luminozitate,saturatie,contrast,etc.Iar daca esti un simplu amator nu prea iti este la indemana sa te 'joci' cu astfel de artificii,asa ca editorul online PhotoFancy.ro face asta in locul tau si multe altele.

Pana data viitoare doresc sa urez un "La multi ani!" tuturor Mariilor ce-si vor sarbatori numele,iar pe voi dragi cititori va invit sa vizitati photofancy.ro,poate gasiti si ceva inspiratie pentru cadouri.
Pe curand...



Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.