Beck's Gold: lejer,de vara! Think fresh!

BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor și a fost lansată ca să arate că indiferent de domeniu, lucrurile pot fi făcute și altfel. În acest caz, BECK’s GOLD demonstrează că o bere poate fi altfel. Totodată, a fost lansată aplicația "Cine spune ca", unde poți vedea cum arată o experiență diferită.

Noua reclama Becks,din perspectiva mea este:

 Imprevizibila.
Initial nu-ti dai seama ca e despre bere,iti starneste curiozitatea,cand usile se deschid ,nu stii ce ti se pregateste, esti surprins "in direct". 
 Nonconformista
Reuseste sa iasa, oarecum, din tiparul campaniilor/reclamelor de sezon pentru lansarea unui nou sortiment de bere.Cu alte cuvinte, te astepti la o reclama pe plaja,multe fete in costume de baie 'retro', doar e Beck's Gold,atmosfera de party,bere la discretie..Dar nu, acum te bucuri de o experienta "altfel" alaturi de berea ta preferata.
Naturala,open-mind
Clipul campaniei surprinde reactia naturala a participantilor, care exprima liber ceea ce gandesc,ca si reteta Becks:100% ingrediente naturale.Deschisi catre provocare si noi experiente.

Beck's Gold te invita sa-ti depasesti limitele, sa iesi din acea rutina zilnica, cine spune ca trebuie sa fac,ceea ce fac altii? E pentru cei care vor sa iasa din multime.A fi "altfel", nu e sinonim cu ciudat sau alte cuvinte cu acelasi sens. Altfel inseamna sa fii tu, sa fii diferit,creativ,original. Eu ma bucur de viata in stilul meu, gandesc liber, ascult muzica care imi place.Tu cum faci lucrurile "altfel"?
A fi altfel inseamna sa nu te duci dupa 'val' , sa urmezi multimea.Daca simti ,ca nu e aceea directia care te reprezinta , gaseste-ti propriul drum, indrazneste!



Sa te pun,putin pe ganduri...
Ce-ar fi fost daca , marile personalitati ale lumii,s-ar fi supus asa numitei "normalitatii", denumita de societate ? Poate nu ar fi reusit sa creeze, sa descopere inventiile care sa-i pozitioneze in top .Einstein si teoria relativitatii, Brancusi si coloana infinitului sunt doar cateva exemple,lista poate continua .Ei sunt cei care au indraznit sa faca "altfel" lucrurile, sa iasa din tipare si au dat nastere unor teorii si opere reprezentative si sunt recunoscuti in lumea intreaga.
 
Acel ReFRESH de care ai nevoie dupa o zi la birou,acea experienta,care te deconecteaza de lucrurile zilnice,deja devenite "so boring".E ceva nou in peisaj, o schimbare de decor neprevazuta , te provoaca sa vezi si altfel o situatie, sa transformi imposibilul in posibil.
Cine spune ca un party in lift nu e cool...? Sau cum ar fi sa participi la un concert live chiar in  lift...
Vezi ,in clipul de mai jos, reactiile unor angajati ,luati prin surprindere de cea mai fresh campanie Beck's.
 

 
Tie,cum ti se pare?

"Berea de aur" la intalnirile cu prietenii , la o sueta pe plaja pentru a scadea gradele din termometre. Beck's Gold, 3 cuvinte de sezon:
LEJERA, DE VARA
 
Mereu ti-ai dorit ca lucrurile sa se desfasoare "altfel", sa calatoresti intr-un loc "altfel", sa gandesti altfel , like " fresh thinkers" .Dar ce inseamna "altfel", pentru fiecare are o alta semnificatie : mai bun, mai echilibrat.... e altceva.
 
Cine spune ca bere,bere...berea nu poate fi si altfel. Noul Beck's Gold,te asteapta sa descoperi experienta 4... 4% alcool: THINK FRESH

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.