Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Sezonul de toamna-iarna incepe sa bata la usă. Noile alegeri vestimentare se aliniaza la start. E vremea sa incepi cautarile. Nu mai lasa totul pe ultima suta de metri. Rezolva aceasta problema de la bun inceput. Mi se pare ca dulapul, deja cere a nou, asa ca, te invit sa-i indeplinesti dorinta. Nu stiu care sunt dorintele tale pentru sezonul de anul acesta, dar eu simt oarecum alegerile tale. Poate te intrebi cum? Cand tu nu stiai, m-am strecurat in lista de dorinte si le-am aflat. Nu o sa divulg totul, dar macar cateva ca sa inspiram alte fete, tinere, cu siguranta. 
  Toamna nu e toamna, daca nu simtim ca pasim cu incredere in noul sezon. Fiecare frunza si a ei textura, ne duce cu gandul la textura materialelor. Uneori simpla si fragila, alteori grosiera si puternica. Cu ce ai asemana aceste texturi? Cu vantul ce le schimba din vechi in nou sau cu soarele ce le atinge usor, schimbandu-le nuantele si pattern-urile.
  Tot cu aceasta idee, vom porni in periplul nostru in descoperirea ideilor vestimentare care sa va inspire si sa va incante simturile tactile. De la materiale fine precum lana si matasea, la cele mai groase, precum hainele din blana naturala.
    Toamna se numara bobocii, dar si pasii in cele mai comfortabile articole vestimentare. Fie ca alegem sa purtam ghete sau botine, vom alerga in pasii de dans asemeni fulgilor de nea. O incalataminte lejera, impermeabila, cu detalii fine, va asigura succesul in materie de incaltaminte. Mereu ne lovim de aceste limite ale confortului, pe care ni le impunem sau pur si simplu, gasim a fi mai la indemana sa utilizam mijloace practice de a ne simti bine in ceea ce purtam. 
   De fapt, cautam materiale care se plieze pe caracteristicile si comportamentul nostru, ca si clienti sau consumatori. Alegeri sunt multe, mijloace la fel, dar putinele sunt ocaziile cand chiar stim ce cumparam sau gasim ceva pe placul nostru. De aceea, un articol cu recomandari viine in sprijinul vostru cu idei diverse. Poarte-te bine pentru zile bune sau alege pentru azi, ce vei purta maine. Moda se schimba bereu, la fel si tendintele, doar noi mai batem pasul pe loc. Oare sunt de vina, incaltarile? Poate, nu le-am purtat cum trebuie sau le-am gresit numarul in dulap. Oricum ar fi, oricare ar fi alegerea ta, bucura-te de ce ai azi. 
   Ziua de azi e ca si cum ti-ai privi pasii, ziua de maine e ca si cum ai urmari ce porti pe tine, ca sa te tot schimbi sau sa ramai la fel, tu alegi. De la nivelul inferior, urcam treptele si alegem hainele de pe noi. In prezent, punem accent pe hainele din blana naturala. Pentru mine, ca si client, nu sunt un must, dar pentru altcineva, cu siguranta. Recomndarea mea este aceasta din fotografie. Are o textura placuta si iti permite sa te misti in voie, sa fii precum o frunza in vant, care asteapta, sa se aseze mai confortabil. Dar tu unde esti? Te vezi, purtand asa ceva? O vezi, ca pe un articol din garderoba ta sau mai degraba nu? Ce alegere blana, degeaba, daca nu se potriveste cu stilul meu.Cred ca spun pas la aceasta optiune si merg mai departe sa descopar urmatorul articol recomandat si anume: paltonul nelipsit din dulapul meu, cel putin.
    Nuantele si texturile in care il gasim sunt infinite, dar eu mizez mereu pe nuantele pamantii si cele de rosu intens, oarecum la extremitati alegerile. Cu cel crem, puteti adopta o atitudine calda si intima, precum cu cel rosu puteti impresiona prin pasiune si senzualitate. E greu sa fii mereu la extreme, dar asa e sezonul de toamna-iarna. Un fel de agonie si extaz, un fel de mister si cunoastere a propriei personalitati. 
    De aceea, alegerile sunt impartite  precum si parerile vizate de ceea ce alegem sa purtam si sa fim in societate. Societatea se poarta bine, atata timp cat te porti bine. Dar nu e o certitudine  ci mai degraba un avantaj. Alege sa porti confortul si sa te reprezinti asa cum stii.
  
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.