Cu DigiPedia esti informat si ai numai de castigat!

DigiPedia te invita la concurs!
Te informezi despre ceea ce-ti place si ai sansa de a castiga un voucher eMAG de 50 de Ron pentru tine si pasiunea ta.

Ce este DigiPedia
DigiPedia,biblioteca ta virtuala in materie de IT.Ai acces intr-un singur loc ,la categorii variate din domeniul tau preferat.E ca si cum ai avea mai multe carti intr-una singura.Astfel economisesti timp si castigi un plus de informatii pentru tine si bagajul tau de cunostiinte.


Ce pasi trebuie sa urmezi
Intra pe digipedia.ro,sectiunea concurs si indeplineste misiunile saptamanale.Iar la sfarsitul perioadei poti fi castigatorul unui voucher eMAG in valoare de 50 RON.
Sapt 1 misiune  ❎  (incheiata)
Sapt 2 misiune ❎  (incheiata)
Sapt 3 misiune ✔ (activa).




Sapt 4 misiune  (va urma)

Ce-as face eu cu 50 de RON...
Niste casti audio  sau o husa pentru telefonul mobil ,o carte ar fi cateva dintre alegerile mele.

Tu ce-ai cumpara cu acest voucher ?Scrie-mi intr-un comentariu si ce articol ti-a placut cel mai mult de pe digipedia.ro. Pana te mai gandesti,vezi sa nu pierzi misiunea de saptamana aceasta. Revino pe site si saptamana viitoare pentru a descoperi o noua misiune si o noua sansa de castig.Sa ai spor!

Poate te intrebi: De ce sa particip?
De cele mai multe ori, orice forma de efort ,fie el si minim,se vrea a fi rasplatit . De genul:" Ce-mi iese mie din toata afacerea asta? Macar 5 lei de un suc " Glumesc,evident :)) ,dar cam asa stau lucrurile.
In alta ordine de idei, am gasit cateva motive,care te pot convinge.Desigur,le poti adauga si tu pe ale tale.
1.Esti pasionat de gadgeturi si it? Atunci ai sansa de a castiga voucherul emag cu care poti cumpara ce-ti doresti in valoare de 50 RON.
2.Iti plac provocarile? Digipedia a pregatit ceva misiuni pentru tine.Antreneaza-te saptamanal! Ai termene-limita,asa ca eu zic sa te grabesti!
3.Vrei sa cunosti persoane cu care sa impartasesti aceeasi pasiune ? DigiPedia e locul potrivit pentru tine!

Deci...accepti provocarea? Eu m-am inscris deja,e randul tau !

Sustine!
Iti place ce ai vazut? Doresti sa contribui si tu la dezvoltarea acestui blog sau brand?
Nimic mai simplu!
Dupa ce vei parcurge putin meniul site-ului vei gasi rubrica : "Sustine!", acolo ai toate instrumentele necesare ,care te vor ajuta in acest sens.

Dezvoltare si progres
Tehnologia avanseaza, iar media trebuie sa tina pasul cu "avalansa" de informatii,referitoare la noutati si lansari de produse.Sursele sunt nenumarate,dar calitatea informatiei face diferenta,precum si utilitatea acesteia."Consumatorul" de informatii se afla mai mereu pe fuga,in criza de timp.De aceea ,un blog/site care inglobeaza mai multe subiecte de interes, insa din aceeasi domeniu,ca si cel adus in discutie va facilita cu mult acest aspect.
Cand ne gandim la informare si tot ceea ce presupune aceasta,inevitabil aducem in discutie si canalele de comunicare,punand accent in special pe retelele de socializare,alaturi de blog/site.  Prezenta acestora in viata noastra asigura transmiterea mult mai rapida a mesajelor,informatiilor ,catre un segment mai larg de persoane, interesate de un anumit domeniu,in cazul nostru:tehnologie si it.
De aceea,consider ca prezenta blogului pe cele 4 conturi social-media reprezinta un punct important pentru indeplinirea cu succes a misiunii DigiPedia pe anul 2015,aceea de a creste brandul cu pana la 2-3 nivele.Iar acest lucru nu ar fi posibil fara ajutorul vostru,al cititirilor.Contribuie si tu la misiunea DigiPedia cu un share!




Autor:Diana





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.