Giftsboutique.ro,cadouri pentru intreaga familie!

Esti in cautarea cadoului perfect? Ai lasat totul pe ultima suta de metri si nu stii ce sa alegi,in ce directie sa te indrepti mai intai?Doresti altceva,dar totusi ceva care sa-i surprinda cu adevarat, atunci nu e totul pierdut.
Ideile tale prind contur pe magazinul de cadouri online care te asteapta sa- l descoperi.

Pentru doamne si domnisoare,un cadou care poarta cu el eleganta si parfumul trandafirilor imbinand in acelasi timp, stilul vintage si aromele florale: setul Petal Perfect .Parfumul diminetilor de vara,rasfatul suprem pentru frumusetea feminina isi are originea in U.K si este compus din:
1 demachiant pentru fata(Vintage Roseship Face Wash) si 4 bucati de sare de baie(Stress Less Bath Creamer, Porcelain Peonu Bath Blaster, Flower Bazaar Bath Creamer,Vintage Roseship Blaster Bath).Pe site,veti gasi si cateva sfaturi utile privind utilizarea acestuia.Acesta poate reprezenta cadoul ideal pentru femeile din viata voastra,fie ca vorbim de mama,sora sau cea mai buna prietena.
  

Nici reprezentantii genului masculin,nu sunt mai prejos,astfel dintre ideile propuse de giftsboutique.ro,eu v-as recomanda acest cadou,menit sa te scape din orice situatie.Poate deveni foarte usor,un accesoriu de nelipsit.De ce spun asta?
Simplu, planifici sa pleci cu familia in vacanta ,iar imprevizibilul se poate produce oricand,la tot pasul.Asa ca trebuie sa fii pregatit pentru orice situatie,asta daca nu esti luat prin surprindere .Insa,un lucru stiu sigur,romanii sunt creativi,asa ca poti apela si la ceva improvizatie,insa nu intotdeauna garanteaza reusita.De ce sa mergi la ghici,cand poti avea solutia salvatoare? 
Sau...
Sarbatoresti un eveniment important, pregatesti sticla de sampanie, insa iti dai seama ca lipseste ceva...poate tortul...sa fie paharele?Sunt aici,toate ,doar ca nu gasesti ceva care sa semene cu un desfacator pentru sticle.Daca te-ai fi aflat la un hotel, iti era pus la dispozitie acolo,dar cum nu esti, incerci sa te descurci cum poti sau ,mai bine,iti vand eu un pont:
Acest cutit multifunctional de buzunar Victorinax Spartan.Nu e doar un simplu cutit, cuprinde 12 ustensile intr-unul singur: lama mica,lama mare,penseta,desfacator capace,tirbuson,surubelnitamica,perforator,surubelnita,deschizator capace,scobitoare,dezizolator,inel chei.

Util acasa,in vacanta,la serviciu sau oriunde este solicitat.

Copii raman cei mai rasfatati membrii ai familiei.Mamicile cedeaza ,aproape de fiecare data la insistentele acestora de a le cumpara cate o jucarioara,un puzzle sau orice alt lucru care le atrage atentia.Insa,stim ca la fel de mult cum isi doresc ceva,la fel de repede se plictisesc de un anume lucru.Va propun cateva sugestii de cadouri pentru micutii vostri,care sa le capteze atentia si totodata sa le dezvolte imaginatia, creativitatea prin joc.
Ce spuneti,de acest minunate stickere cu personajele preferate din frumoasa lume Disney.Mickey,Pluto sau Donald vor transforma camera intr-un cadru de poveste, spre incantarea celor mici.Sigur veti fura cel mai frumos si dulce zambet copiilor vostrii,cu acest cadou.
Stickerele Decorationale Walttastic sunt usor de lipit,de dezlipit si de repozitionat,incat si copilul tau poate face acest lucru.In plus,ii va face placere sa-si personalizeze singur camera ,cu cele 58 de stickere funny cu iubitele personaje Disney.
                   
                   
Chiar si vechiul birou al micutului poate deveni mult mai atractiv ,daca prin lipirea acestor stickere veti reusi sa creati o poveste.In acest fel,va fi mult mai interesat,de exemplu sa-si faca temele alaturi de Mickey Mouse sau sa descopere planetele alaturi de Pluto,iar Donald va fi cel responsabil cu buna dispozitie.
Ramanem in aceeasi tema,lumea Disney si va propun acest set articole party Minnie Mouse,pentru a va surprinde copilul,intr-unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii.Chiar de ziua ei/lui le veti avea invitate pe celebrele personaje.Deci,sa inceapa petrecerea!!
                     

Cadou "antiplictiseala" pentru intreaga familie

Acest cadou,ce consta intr-o cana ceramica pe care se poate scrie cu creta,se poate adresa intregii familii,de la cel mai mic,pana la cel mai mare membru al ei.Cel mic,va face cateva "mazgaleli", iar ceilalti se vor distra scriind mesaje funny sau chiar realizand propriul design pentru cana sa,care sa-i reprezinte starea din acel moment.De exemplu,daca persoana este fericita,va desena un emoticon "happy face" .
Si cum spuneam ,e antiplictiseala pentru ca odata ce te plictisesti de ce-ai desenat/scris pe cana,poti sterge totul cu buretele si sa o iei de la capat.Sau daca te plictisesti prea tare,ti-ai gasit deja ceva care te va tine o vreme ocupat.



Tot se apropie "Sf. Maria" ,profitati de ocazie si alegeti cadouri inspirate pentru cei dragi,iar magazinul de cadouri online va ofera livrarea gratuita a produselor cumparate in aceasta perioada.







Autor:Diana


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.