Spaṭiul creator si limitarile sale in sfera de job sau business

Mi-ar placea sa intru, dar locul e ocupat. Pot sa ma asez? E singurul scaun gol din incapere, luminat de o fereastră. Nu stiam, ca ma aveti astazi invitat in rubrica dvs. Daca stiam imi pregateam dinainte intrebarile, pozitia sau tinuta. Dar cum la dvs site-ul se numeste Vinde-Ieftin.ro, singura franciză de materiale de construcții din România, am crezut ca așa va fi și apariṭia mea, mai saracă în conṭinut și vândută ieftin printr-o fereastră. Ups, sper ca nu am dat din casă. Așa mă simt când deschid ceva și bate vântul dintr-o parte. 
   Deci, să-mi spuneṭi când putem începe interviul. Simt ca ma strang peretii camerei asteia de raman fara emotii. Si am nevoie pentru noua mea constructie. Nu se poate fara ele? Oare ma aud bine? 2, 10. 2,10. Se aude bine în casca?  Scuzaṭi aveti pereṭi antifonici aici la depozit, nu de alta, dar se furișează gandurile printre crapaturi si fisuri, daca nu aveṭi izolaṭii exterioare. Da, sigur ca da. Asigurăm toate condiṭiile pentru dvs. Nu se poate, altfel. Fara materiale de constructii, nu putem începe. Să-mi spuneṭi, daca sunteṭi pregătit si de ce aveṭi nevoie. Da, sigur, 5 minute și gata.


• Prezintă-te într-un mod creativ, specific ție.
Sunt limitata, dar am eu marginile mele. Momentan, stau pe o margine de lume. 

1. Definește spațiul creativ ideal pentru tine..
  Un spaṭiu care cuprinde totul, dar care lasă și nimicul să se bage. Aparent totuși, o cutie, pentru care unboxing-ul e floare la ureche.

2. O stare care te inspiră este...
O culoare: Doar una? Aș alege mii. 
Ceva din natură: pietrele
Un articol culinar: crema de zahăr ars
Un decor interior: parchetul, gresia si pereṭii.

3. Cum ai defini minimul creativ, dar maximul?
Minimul e ceva de care ma lovesc, iar maximul ceva la care acced. Cumva extremităṭile mă atrag, dar nu așa de tare. Mă dau mereu la maxim, când liniștea ṭipă și mă dau la minim atunci când am nevoie de relaxare: minim de efort, economie de spaṭiu și timp.

4. Care ar fi factorul inhibator sau în ce cazuri, ar putea apărea blocajul creativ?.
Limitările sau limitele. Cât de mult pot să duc într-o direcṭie și cât în alta. Cât pot să dezvolt, cât pot să infloresc și cât să limitez la ce am sau pot folosi. A-mi cunoaște limitările sau a-mi ști limitele nu-i totuna. Ce mă face să fiu un om limitat în gandire și ce nu? Ce mă lasă liber ca pasarea cerului și ce nu? Mie asa imi place sa fiu liber, ca un asistent virtual în propria casa. Să gândească, să-și pună întrebări, să cunoască. 

5. Limitarea ar putea fi un pătrat, un dreptunghi, un triunghi, un cerc... Tu, ce formă i-ai atribui? Motivează alegerea.
O formă? Cred ca le-as alege pe toate. Pentru mine, casa e spatiul meu creator, ghidajul în viaṭă și semnalistica in circulație. Daca casa ar fi un patrat, cu siguranță, ar fi un televizor sau o masă, dar mă limitez la materialul din care este construită. Daca casa ar fi un dreptunghi, ar fi un dulap sau un corp suspendat. Prin triunghi, aș cerne multe. Cred că e corp de iluminat minṭi, doar ea ce mai cerne și divide lucrurile. Iar în cazul cercului, cred că o masa sau o piscină, deoarece nu pot depaşi marginile ei, decât cu carioca, adică când sunt pe lângă, total pe lângă subiect. Pentru fiecare formă, aș găsi și niște tencuieli decorative, în funcție de spaṭiu. Sper, să nu cadă dacă încerc să mai fac loc, pe ici pe colo. Dar le fixez eu bine, cu materiale de constructii, bune izolatoare si protectoare.

6. Ca orice proces cognitiv, imaginația și creativitatea are nevoie de stimuli: interiori, exteriori sau stimulente. Cum motivăm creativitatea?

Prin intermediul proiectului nostru, încercăm să vă motivăm să investiṭi în imaginea dvs, exterioară și interioară. Am ales cu grijă, stimulenṭi din cadrul depozitului virtual, care să vă fure o privire, să vă pună imaginaṭia la incercare, să vă testeze limitele. Deci, o motivam să intre pe ușă sau să iasă pe fereastră? Deci, amenajarea unui spaṭiu e la noroc sau la ghici? Am adăugat instalaṭii sanitare, instalaṭii termice pentru sporirea confortului dvs. Să vă motiveze mai mult să creaṭi, să aduceṭi la lumină, ideile mult dorite. De asemenea, avem si stimulenṭii financiari, adică oferte și preturi pe masura efortului de a aduce acest proiect în faṭa dvs.

7. Până și o aplicație are nevoie de spațiu pentru a se instala comfortabil. Ești creativ(ă) în propriul spațiu sau preferi brainstorming-ul?
   Avand in vedere, ca vorbim de un depozit virtual, ma gandesc ca e ca si cum m-ati gazdui la dvs acasa. Vezi detalii. La acest interviu, sunt singura, deci voi improviza. Prefer si brainstorming-ul, dar sunt atâtea idei de amplasare și amenajare, ca îmi dau bătăi de cap. La capitolul practică, nu prea stau bine.

8. Your only limit is the sky, în cazul creativității, care ar fi această limită? Am putea vorbi despre limitele impuse de societate. Te-ai lovit de astfel de bariere în activitatea ta?
Cred ca ma pregatesc sa trag cortina, daca e vorba de cat pot sa cer de la dvs. Am si eu o limita, un buget asa, maricel el, dar limitat. Da, normal, dar poate s-au lovit si ele de mine si nu le-am bagat in seama. Sunt multe bariere, pe care mi le impun chiar si eu, daramite societatea asta, lumea asta de nustiu cati lei. Nu mai vreau nici sa apreciez, nici si dezapreciez niste lucruri. Lei sunt in https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ sau nu, raman investiti bine acolo.

9. Ideile creative sau "out-the-box" pot fi constrânse de anumite tipare de gândire. Cum convingi echipa, că ideea ta merită pusă în aplicare? sau cum te convingi pe tine, că nu e una dintre acele idei mototolite
O scot din sertar, o dezpaturesc, o citesc de mii de ori si o dau cu sclipici, ca sa para altfel. Eh,pe naiba, doar asa ca stiu ca tot ale mele sunt, motolite sau nu. Cum sa conving, cum se convinge, cu voturi. 

10. Creativitatea, o punte de avansare?
De multe ori, ma face sa avansez mai multe trepte, doar pentru ca sunt creativa. 

11. Steve Jobs spunea că pentru a putea fi creativi, oamenii au nevoie să se simtă psihologic în siguranță. Ești de acord cu afirmația. Tu, de ce ai nevoie?

Siguranta cere limitare. Nu poti fi sigur, de ceva, daca nu ai constrangeri. Am nevoie de mine, am nevoie de mediul meu sigur, de ideile mele, de conceptul meu. Iata si ideea de depozit virtual, un spatiu doar al tau in care sa creezi si sa descoperi printre materiale. Creativitatea impinge barierele si tiparele, cat e nevoie. Dar psihologic e altceva, mentalul o cere.

12. Devenim mai puțin creativi, pe măsură ce creștem sau e doar un mit?

Când esti mic, iṭi vine să dai cu creioanele colorate peste tot. Când ești mare, nu prea, mai poṭi, deoarece când devii mare, te lovești de niște caractere, care nu vor colorate, le place nuanṭa lor. Nu vor nici o intervenṭie în spaṭiul lor. Mai cunosc eu pe cineva, așa. Nu dau nume, că se află. 

13. Frica de a eșua e una dintre barierele care limitează procesul creativ. Care este combinația de taste, pentru a ieși din zona de blank?

Mi-e teama sa gresesc, de aici și vina de a apăsa tastele greșite, de a spune vorbele inadecvate si așa mai departe. Daca spui greșit din prima, cum poate ieși corect? E precum ieșirile dintr-o încapere sau depozit. Alegi soluṭia A, dar poate mai există și alte căi adiacente valabile.

14. Dacă creativitatea ar fi un joc de Tetris, la ce nivel te-ai situa?

La cum pun eu piesele cap la cap, cred ca nu sunt sufuciente nivelele. Le-as muta dintr-o parte în alta, numai sa fac spaṭiu pentru depozitare. Am nevoie în mediul meu de afaceri, sa ma joc cu piesele de lego, si să-mi dezvolt mecanisme bune.

15. Ce cărți, platforme au reprezentat baza în domeniul în care activezi?

Ma inspir zilnic din ceea ce fac si sunt, de la oamenii, pe care ii urmaresc. Imi plac librarile si gasesc multe surse de inspiratie si acolo. Hartia ma inspira mai multă, suprafata si aderenṭa ei. Tind sa cred că, libraria e tot un depozit virtual cu continut bogat si valoros, din care poti extrage cateva noutati. Platformele virtuale, mi-au atras atentia, de aceea  m-am gandit sa deschid acest depozit virtual pentru clientii si cititorii mei. 


16. Creativitatea înseamnă să te reinventezi de fiecare dată. Poți spune că aplici principiul "trăiește creativ" și cum?
Deja, se vede in noutatile, pe care le-am adus pe site. Imi place sa dau un refresh la tot si sa schimb perpectiva. Depozitul virtual, chiar iti sta idei, te pune in pielea unui posibil cumparator sau detinator de proprietati. 

17. Întrebările bune activează procesul de gândire și creativitate. Care ar fi principalele întrebări, la care te raportezi atunci când nu ai nici o idee, nici un punct de start?
De ce asa, de ce si de ce nu? Sunt primele, ce mi vin in minte. Ma joc cu cuvintele si ies cele mai traznite intrebari. Nu stiu, daca sunt principale, dar ma ajuta sa setez o directie si un plan. Dar cred, că mi e lene sa raspund la ele.

18. De-a lungul timpului, asistăm la schimbări, iar unul dintre factori progresivi este creativitatea. Prin reinventarea lumii, sub toate aspectele ei. Am putea vorbi, despre o educație creativă, nu una îngrădită?

Desigur, prin intermediul site-ului și blogului, doresc să educ publicul tânăr consumator și nu numai, să-l reorientez pe piaṭă cu decizii bune, atât pe termen scurt, cât si pe termen lung. Cu ani de activitate, ne-am propus sa scoatem omul din rutina si sa-l introducem in depozitul nostru virtual, pentru o perioada nedeterminata, pentru a se adapta cu noile noastre conditii. Dorim ca spatiul nostru, sa va furnizeze alegerile complete pentru afacerea sau proiectul dvs.

19. O inițiativă sau un proiect demarat de tine, de care ești mândra(u). Ce te-a determinat să faci acest pas?
  As putea spune, chiar despre noul depozit virtual, e o initiativa de care suntem mandrii si de care speram ca ve veti bucura si dvs. Ne-am dorit sa venim mai aproape de clientii nostrii si mediul in care acestia isi petrec mare parte din timp, un spatiu, numit acasa, acasa la noi.

20. Creativitatea poate fi robotizată , poate deveni un mecanism programat?
Ne-am gandit si la acest mod de prezentare, la un ghid virtual, care sa prezinte principalele produse, pe categorii, precizand eficienta si utilitatea acestora. Era programat mai de mult, sa scoatem acest concept, dar e cam costisitor avand in vedere taxa de deschidere a depozitului virtual, cu alte cuvinte de activare a spatiului de lucru. Dar cand iti doresti o afacere, precum asta, investesti in ea sau in ele francizele vindem-ieftin.ro
    Sper ca v-am convins! Daca nu, mai o șansa, data viitoare!
 Acest articol a gost scris pentru Super Blog 2024m3!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!