Anvelope auto-cateva sfaturi

Anvelope auto

Anvelopele auto sunt singurul punct de contact dintre masina si sosea, de aici reiese clar importanta lor, importanta calitatii, importanta alegerii modelelor potrivite. Anvelopele auto potrivite pot sa iti ofere performanta, eficienta, confort si cel mai important, siguranta. Aceste anvelope sunt realizate din diferiti compusi creati special pentru fiecare model, nu sunt doar cauciuc si atat. Aerul din anvelope suporta aproximativ 85% din greutatea masinii, restul de 15% fiind suportat de anvelopele auto in sine. In cele din urma nu sunt atat de simple precum par. Ai grija sa ai mereu anvelope corespunzatoare, gasesti in Galati anvelope auto la Selgros, de la diferiti producatori, de mai multe tipuri.

 Pentru a fi in siguranta pe sosea, trebuie sa ai mereu anvelopele intr-o stare buna, verificari regulate si  o atentie ridicata asupra starii lor este cruciala in aceste sens. 
 Producatorii  de anvelope iau in considerare multe elemente pentru a crea anvelopele potrivite pentru un anumit tip de masina, marimea acestora, manevrabilitatea care o ofera, modelul de creste etc. Ar trebui sa folosesti mereu acelasi model si aceeasi marime de anvelope, ideal, de la acelasi producator. Schimbarea producatorului sau a modelului de anvelopa poate avea consecinte mari asupra modului in care se conduce masina si siguranta pe care o ai in trafic.
 Daca cumperi anvelope noi, si nu achizitionezi un set nou complet, e bine ca anvelopele noi sa le pui pe spate. Anvelopele din spate ar trebuie sa fie cele in starea cea mai buna, deoarece astfel vei avea mai mult control asupra masinii in conditii adverse, precum o sosea uda. 
 Anvelopele auto pe care le ai inseamna siguranta pe care o ai pe sosea, tu, pasagerii masinii tale, si ceilalti participanti la trafic, asadar, tine mereu anvelopele in starea cea mai buna, iar cand nu mai sunt potrivite, nu amana inlocuirea lor - vezi oferta de anvelope auto de la Selgros.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.