Organic Baby e noul Rangali!

Nou,dar totusi acelasi.Simplu Rangali


Sub sloganul "Be naturally beautiful" , Rangali  continua sa ofere aceleasi produse si servicii ireprosabile oferite de aceiasi oameni.De ce aceasta schimbare,tocmai acum? Inseamna ca nu ai aflat ,inca ,noutatile.La implinirea a 6 ani de activitate, Organic Baby se reinventeaza sub numele de Rangali, oferind  o gama completa de produse organice non-food, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa si tatici.

Asa a fost inceputul...
"Am inceput ca magazin online de cosmetice organice dar suntem acum recunoscuti ca unul din cei mai importanti importatori si distribuitori de produse cosmetice organice din Romania."
Timp de 6 ani, brandul a crescut, s-a dezvoltat sub privirile a 50.000 de clienti multumiti si a devenit,ceea ce este astazi: Rangali.
 
De ce acest nume?
   "Rangali reprezinta o insula din Maldive, unde e soare, plaja,liniste, natura si frumos..."
Site-ul Rangali.ro ofera o experienta "friendly" cu un meniu usor de accesat si de parcurs, un aer fresh,inspirat de natura.
 
Fiecare produs prezentat pe site beneficiaza de o descriere insotita de fotografii reprezentative si calitative, oferind clientilor sai o transparenta totala in ceea ce priveste produsul comercializat.

La mare, la soare...Rangali
foto:rangali.ro

Vacanta se apropie, asa ca va invit sa descoperiti gama produselor de protectie solara destinata atat adultilor, cat si copiilor,deoarece acum la Rangali te bucuri de produse bio pentru intreaga familie.
Aloe vera,galbenele sunt doar cateva dintre "bogatiile" naturii care iti vor rasfata ,proteja si hidrata pielea in aceasta vara,care e abia la inceput.

Printre gamele distribuite si comercializate se numara Pacifica, Janos, Odylique, Together si multe altele Descopera-le si tu ! :)
 


Testimoniale
"Buna ziua! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate, precum si de promptitudinea cu care mi-au fost livrate! Este a doua mea comanda si sigur nu va fi ultima:)!" spune, Andreea
"As spune trei cuvinte despre produse: minunate, eficiente, de neinlocuit! Iar despre OrganicBaby pot spune un singur cuvant ce exprima intreaga mea satisfactie: profesionalism!!! Multumesc ca existati ! " declara Cristina

Ce-i recomanda pe piata produselor bio:
 
"Misiunea Rangali este sa promovam un mod de viata natural, organic, sa oferim produse de calitate, cu adevarat organice, pentru frumusete si sanatate."
Rangali,magazinul tau bio.Acum ai toate motivele to " be naturally beautiful"!

Autor: Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.