F.Charm & Elena Gheorghe- Mama , o piesa dedicata ei

Elena Gheorghe si F.Charm lanseaza cantecul dedicat ei: Mama
Elena continua seria colaborarilor,de data aceasta cu F.Charm pentru o piesa sensibila,cu un mesaj puternic ,ilustrat intr-un clip by Alin Surdu.



 Mama,esti un magic tablou...

Mama,un magic tablou

"Iubiți-vă și respectați-vă mama, pentru că ea este singura ființă cu sinceritate pură!",a scris F.Charm pe Facebook .

Videoclipul evidentiaza importanta si rolul mamei in viata noastra. Chiar daca crestem si la randul nostru devenim parinti, noi ramanem tot "copilul " mamei.
Mama este cel mai bun prieten,sfatuitor si sprijin.Ea ne va astepta in prag , cu zambetul pe buze,iar usa casei ne va fi mereu deschisa, ori de care ori vom veni.

Mama este cea care ne invata primii pasi in viata,care ne arata diferenta dintre bine si rau,care ne formeaza ca oameni si viitori parinti.Ea e un exemplu ,modelul nostru in viata.


Elena a demarat si o campanie pe site-urile de socializare ,intitulata #vorbamamei in care isi invita fanii sa le impartaseasca vorba mamei lor (video,text sau foto),iar Elena o va face cunoscuta. Acestei campanii s-au alaturat pana acum si artisti precum: Randy,Ilinca Vandici ,Adela Popescu sau Glance.

Primul cuvant :mama. Acel "cuvant cu ecou" pe care-l rostim, din primele luni de viata.
Iubirea de mama e unica,e un sentiment aparte, o legatura care se formeaza inca din pantece.Atunci cand copilul ei e departe de casa si nu e bine, o mama va simti acest lucru.
Mama este cea care ne va fi mereu alaturi, care nu ne va parasi,atunci cand avem mai mare nevoie,va imparti cu noi,atat "zilele cu soare",bucuriile vietii,cat si clipele mai gri.

In clip au participat si mamele familiei Gheorghe alaturi de copii lor: Elena si baietelul ei Nicholas , Marioara si mama ei,sora Ana cu Lucas,precum si F.Charm cu mama sa.



Autor:Diana











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.