Imaginatia,un concept creativ+ idei cadouri

Imaginatia capata diverse forme de la cele mai simple,la cele mai abstracte,totul pornind de la o idee,de la un concept .
Imaginatia se poate materializa in aproape orice.Are o forma atat de flexibila,incat o poti modela dupa propriile preferinte si gusturi.
Dar totusi e dificil cand ai posibilitatea sa alegi o singura idee si sa o valorifici in ceva concret.Cel mai bun exemplu este alegerea cadoului "perfect".Ti se ofera atat de multe,fiecare parca ti-ar si spune:"Alege-ma pe mine,ba nu pe mine".Iar mintea ta devine "o furtuna de idei",unele vin si pleaca la fel de repede,altele revin si nu-ti dau pace.
Si devii usor confuz ,simti cum ideile aleg ele in locul tau.Simti nevoia de o pauza in care sa pui in balanta cele mai bune alternative.

Ce urmeaza?
Momentul intrebarilor si raspunsurilor ,cele care te vor conduce la alegerea ideala.Aici nu exista raspunsuri corecte si gresite,ci bune si mai putin bune.
Pentru cine...?
Mama,sora,vecinu' ,etc
Cu ce ocazie..?
Sarbatorim ceva,oare sau...dorim sa transmitem un mesaj "memorabil"
Ce stiu ca-i place?
Hmm..sa ma gandesc...

Eei...si dupa ce ideile tale au trecut prin filtrul acestor intrebari,vei fi mai aproape de alegerea cadoului "potrivit", deoarece perfectiunea e mai greu de atins.
Forme si culori,materiale si texturi,scop si utilitate,toate acestea definesc cadoul in sine.
Alegerea ideala-cea mai buna combinatie care se poate realiza cu aceste date.

Ai nevoie de un anumit concept,pentru a-ti dezvolta si contura ideea?
Media-concept.ro vine cu cele mai creative solutii si idei,pentru ca tu sa oferi amintiri memorabile celor dragi.

Pentru profesoara preferata, as alege acest set de pixuri personalizat cu numele clasei/grupei sau cu un citat inspirat,de genul :"Anii trec,amintirile raman".Cu siguranta va fi o amintire memorabila,peste ani.


Sau de ce nu...poate reprezenta cadoul ideal pentru colegul/colega sau seful/sefa de la serviciu,mai ales daca stii ca ai cam facut "gafe" in ultimul timp.Isi va aminti de tine,de fiecare data cand il va folosi sau pur si simplu va zambi la vederea acestuia.

Si ideea unui breloc personalizat parca imi surade,mai ales de cand tot uit sa iau cheile cu mine,atunci cand am cea mai mare nevoie de ele.
Ca sa fiu sigura,ca nu mai exista si o "data viitoare"  cu repetitie, cel mai bun cadou in asemenea situatie este un breloc cu textul "NU ma uita!".


"Nu ma uita" pe birou,in buzunar,in usa si...lista poate continua.

Un cadou funny si in acelasi timp util il poate reprezenta o umbrela personalizata care sa aduca zambetul pe chipul cuiva drag,atunci cand cerul e acoperit de nori si anunta a furtuna.
Ideea mea: umbrela personalizata cu textul: "O fi soare,dar nu-l vad yo"


Sper sa va placa ideile mele de cadouri.Va doresc alegeri inspirate!

Voi ce cadouri ati alege si ce mesaje memorabile le-ati transmite celor dragi?

V-ar putea interesa si : CONCURS

Autor:Diana




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.