Parfum de mai...mai (ramai)

Acum daca e sa devenim putini nostalgici,e drept rasfoim ultimele pagini a unei carti care e aproape de final: Anul 2014.Scriem ultimele randuri,ultimele cuvinte pe paginile ramase goale,de continut,dar totusi imbibate de parfumul sarbatorilor de iarna:note de scortisoara,aroma de portocale,miros de brad,toate ne aduc aminte si ne fac sa simtim spiritul sarbatorilor.
Sarbatorile vin si se duc.Parfumul,aromele raman:in amintirea noastra,pastrate in sufletele noastre,imbibate in hainele preferate,cum se mai spune:"esentele tari in sticlute mici se tin."
Astfel spus,pentru a pastra parfumul,pentru a readuce parfumul diminetilor de mai acasa,in camera,pe hainele mele,e necesar sa apelez la un mic truc:"parfumul gradinilor englezesti".Poate suna pompos,extravagant sau cum vreti sa-i spuneti,dar nu e chiar asa.Ca sa va convingeti,o sa va spun mai multe despre el.

Cine este,de unde vine si ce scop are

Daca cine este ,v-am spus deja:Yardley .Dar poate e prea ambiguu.Atunci sa detaliem.Yardley London este unul dintre cele mai longevive şi apreciate branduri de cosmetice din lume, furnizorul de traditie al Casei Regale Britanice si poate fi găsit si in Romania.Relansat în 2010 şi adus în România prin British Gallery – un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare cadouri autentice englezeşti, dar şi decoraţiuni interioare, Yardley cuprinde o întreagă gamă de produse cosmetice, prezentate într-un nou concept: un design vintage şi atractiv.
De unde vine...de pe Marte, in nici un caz,din tara lui Mos Craciun nici vorba..atunci de unde.?Va dau un indiciu:are statut regal...cred ca v-ati dat seama:din tinuturi englezesti,din Anglia
Ce scop are...
Destinata doamnelor,dar in aceeasi masura si domnilor,gama Yardley ofera eleganta,dar si discretie,emana puritate si prospetime,e delicata si in plus parfumurile au un efect calmant si tonic,conform legendei.
Astăzi, produsele Yardley sunt perfecte pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să folosească un parfum ce emană eleganţă şi romantism sau care vor să-şi îngrijească şi să-şi hidrateze pielea cu produse cosmetice ce poartă aromele preferate de către personalităţile de seamă din Regatul Britanic.

Va invit la un  exercitiu de imaginatie

Inchide ochii.
Imagineaza-ti ca deschizi fereastra si te simti invaluita de  aerul proaspat al diminetii,iar un parfum floral iti rasfata simturile.Ai sentimentul ca in fata ochilor tai se desfasoara o gradina cu flori ale caror parfumuri se imbina intr-un mod armonios,amestecul fiind de vis,pe scurt 
"parfumul gradinii englezsti in plina iarna"

                             fereastra deschisa
                                                             sursa:http://www.insulaekklesia.ro
Cam asa s-ar descrie senzatia pe care doreste sa o transmita Yardley.Cu alte cuvinte acest brand inglobeaza parfumurile gradinilor englezesti sub un singur nume: "Yardley"

Produsele Yardley se găsesc numai în farmaciile Centrofarm și pe site-ul British Gallery

Sarbatori...cui nu-i plac sarbatorile.Involuntar,poate primul cuvant la care te gandesti in aceasta perioada a anului este "cadou"
Fie ca primesti unul sau esti tu, cel care face o persoana fericita oferindu-i un cadou,chiar si simbolic,stii ca prin acel lucru poti aduce un zambet cuiva; si care sa fie cea mai mare multumire,apreciere decat fericirea pe care o poti citi pe chipul persoanei dragi si lumina din ochii acesteia la primirea cadoului mult dorit.
De sarbatori simtim sa daruim,sa ne gandim mai mult la persoanele din jurul nostru.Si vine acel moment, cand ne punem intrebarea:"Ce cadou o va face cu adevarat fericita?"
Multi dintre noi tindem sa complicam lucrurile pentru a ne oferi un raspuns,cand tot ce trebuie sa facem e sa privim in jur si sa observam.Veti vedea ca pe cat de simplu e ,pe atat de complicat.Sa fim atenti la nevoile persoanelor din viata noastra,ce prefera in materie de cadouri, ce anume le pune in valoare si care le sunt dorintele.

Produsul care mi-a atras atentia este crema de maini Yardley peony(bujor), iar persoanei careia i-as darui "parfumul gradinilor englezesti in plina iarna",ocupa un rol important in viata mea,respectiv mama mea.

Peony crema de mainiDe ce m-am gandit la acest produs pentru ea:


Yardley este o crema intens hidratanta si usor de absorbit pe bază de silicon. Contine unt de shea si unt de cacao, bogate emoliente ale pielii ce hidrateaza si protejeaza pielea.,de aceea i-as oferi mamei mele acest moment de rasfat si hidratare.

In plus uleiul din seminte de struguri light si usor de absorbit este bogat in antioxidanti si vitamina E, iar plusul de coenzima Q10 ajuta la întărirea pielii si o păstreaza neteda si tonifiata.


Daca ar fi sa-mi fac eu mie un cadou,tot suntem in toiul sarbatorilor de iarna as alege parfumul gradinilor englezesti ascuns intr-un ambalaj clasic si vintage :parfumul  Lily of Valley(lacramioara) din gama Yardley.

De ce este el alesul?

Lily of the Valley parfumPentru ca :
-imi aminteste de diminetile ,usor racoroase de mai(eu fiind nascuta intr-o zi de primavara,20 mai,in zodia Taur) care aduc parfumul fin si delicat al lacramioarelor,alaturi de iasomie si magnolie,care iti rasfata simturile si in acelasi timp are grija de tine,punandu-te in valoare.
-in plus simt ca mi se potriveste.Ma uit la el,la trasaturile lui si parca ma regasesc intru-totul:elegant si feminin,dar totusi discret;dulce floral,dar cu nuante lemnoase.Iar nota finala de chihlimbar ii confera acea stralucire,dar nu una epatanta,ci una discreta,care ofera un parfum  de durata.
Astfel,cand descriu acest parfum e ca si cum m-as descrie pe mine.Parfum subtil,dar de efect.El nu spune multe despre el,el se vrea descoperit.

Parfum de mai...mai (ramai)...pe pielea mea,pe hainele mele,in sufletul meu.

Va doresc o iarna parfumata, atat la  exterior, cat si in suflet.
La multi ani,2014!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.