Ulei de masline pentru sanatatea ta


 


Uleiul de masline este cunoscut ca fiind una dintre alternativele sanatoase cand vine vorba de gatit cu ulei. Dar acest tip de ulei poate fi folosit si la alte intrebuintari, nu doar la gatit. 
In Galati poti gasi mai multe oferte de ulei de masline la Selgros, dar cu siguranta stiti ca uleiul virgin sau extravirgin este cel mai bun.

Sa incepem cu inceputul. Uleiul de masline se produce din fructul maslinului. Exista mai multe tipuri de maslini iar doar cativa sunt destinati producerii uleiului. De exemplu, desi Spania este cel mai mare producator de ulei de masline din lume, soiul de maslin care este cel mai raspandit in acea zona produce fructe care sunt mai potrivite consumarii din saramura. Iar legat de saramura, maslinele au ajuns sa fie preparate in acest mod datorita gustului lor amar.
Daca doresti sa folosesti ulei de masline atunci e bine de stiut ca acesta este delicios in salate dar nu numai. Uleiul de masline poate fi folosit si pentru prajit sau la gatit in diferite mancaruri, oferindu-le acestora o aroma mai aparte, un gust mediteranean sau iberic mancarii pe care poate ca o gatesti de atatia ani. 
Desigur, uleiul de masline nu se foloseste doar in alimentatie. Multe persoane folosesc ulei de masline pe post de masca pentru par. Multe produse de ingrijire a parului au la baza uleiul de masline dar acesta functioneaza la fel de bine (poate chiar mai bine) daca este aplicat aplicat pe par direct din sticla. Produsele de frumusete poate contin si alte ingrediente care s-ar putea sa nu fie potrivite pentru scalpul oricui dar uleiul de masline este garantat sa ii ofere stralucire, volum si sanatate generala. 

Deci, daca doresti sa experimentezi cu uleiul de masline, fugi la Selgros si uita-te la oferta acestora de uleiuri. 

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.