Anul 2013- Ecoul succesului pentru Elena


Anul 2013 - un an plin si de succes

Artista se poate considera o femeie fericita si implinita pe ambele planuri,atat personal cat si in cel ce priveste cariera.

Hit dupa hit!

Pe data de 1 februarie a anului 2013,Elena lansa piesa Ecou,o productie ce apartine lui Laurentiu Duta,fara a anticipa,insa,de la bun inceput impactul ce urma sa-l aiba ,lucru ce s-a si produs.Astfel,piesa intr-un timp relativ scurt a luat cu asalt topurile de specialitate,castigandu-si titlul de cea mai difuzata melodie a momentului.

        

Intre timp,artista a filmat si de un videoclip in regia lui Dan Petcan,care a primit un feedback la fel de pozitiv din partea fanilor,in momentul curent,bucurandu-se de 7,763,762 de vizualizari pe youtube.

Evenimente muzicale

Ecoul s-a auzit in toata tara,a fost fredonat de mii de fani la concertele artistei.
Cel mai puternic ecou, fiind a celor 100000 de voci prezente la marele eveniment "Forta Zu"de la Iasi,care au cantat vers cu vers alaturi de Elena.

sursa:radio zu

Incununarea sucesului avut de piesa Ecou a fost momentul in care Elena a primit premiul Best Media Forest-cea mai difuzata piesa conform mediaforest.ro in cadrul galei de premiere Media Music Awards 2013 ce a avut loc la Sibiu,pe 19 septembrie.

                    
                               
                              
Pana,pana dimineata....

Tot in cadrul acestui eveniment muzical,Elena a ales sa-si lanseze noua piesa "Pana dimineata" de aceasta data si cu videoclip.Daca Ecou era o piesa de dragoste,de suflet, Pana dimineata pastreaza aceeasi tema romantica,insa pe note mai ritmate si intr-un cadru de poveste,colorat si dinamic.
Daca pentru Ecou artista a colaborat cu Glance,pentru piesa Pana dimineata,Elena a ales-o pe JJ,cunoscuta si prin featuringul pe care l-a realizat cu Corina pentru "No sleeping,sleeping."
Pana dimineata nu s-a bucurat de acelasi succes imediat ca si Ecou,insa cu pasi mici ,dar siguri si-a pornit ascensiunea in topuri,numarandu-se printre cele mai vizionate/apreciate piese ale anului 2013.

Viata de familie

Daca pe plan profesional artista s-a bucurat din plin de reusite,acelasi lucru il putem spune si  despre viata personala a Elenei.
Anul acesta  Elena a trait cele mai  frumoase,magice  momente alaturi de familia ei si bineinteles alaturi de Nicholas, despre care  spune ca e cel mai frumos dar de la Dumnezeu.
Tot anul acesta,Elena a devenit si fericita matusa a lui Lucas,baietelul surorii ei ,Ana si participat la botezul acestuia alaturi de membrii familiei.
Aceasta fotografie este una dintre preferatele Elenei:



"Una dintre fotografiile mele preferate din anul ce urmează sa se încheie.

Alaturi de fratele si sora mea."

                             

Pe 10 decembrie a acestui an a avut loc sarbatorirea celor doi anisori impliniti de Nicholas si totodata taierea motului acestuia.

                                  
                                                         Sursa: Kanal D
Aparitii pe coperti reviste(2013)

In anul,ce tocmai s-a incheiat,Elena a aparut pe copertile a trei reviste binecunoscute, de sanatate si beauty: 
Tonica (august)-Elena Gheorghe:"ECOU in muzica romaneasca"
Ce se intampla doctore? (iulie)-Elena:" Cu entuziasm,despre noile ei pasiuni!"
Cosmopolitan"(martie 2013)-Elena Gheorghe:"O pofticioasa care arata perfect"

In revista "Ce se intampla Doctore", ati putut citi un interviu al Elenei,din care ati putut afla care sunt secretele de frumusete si la ce trucuri apeleaza artista pentru a se mentine mereu in forma.Tot aici ati putut gasi cateva fotografii realizate de artista special pentru aceasta revista.

      Elena Gheorghe - Ce Se Intampla Doctore? Magazine Cover [Romania] (August 2013)

Vacanta..Relaxare

Anul acesta Elena a avut parte si cateva vacante in Turcia,in Londra.Daca in Turcia s-a bucurat de  razele soarelui,in Londra a fost o vreme mai inchisa,dar nu a fost un impediment pentru Elena,si-a ocupat timpul cu alte activitati.

International

Concertele internationale au fost prezente si in acest an in agenda artistei.Elena bifand concerte in Spania si Italia,unde a fost primita cu caldura ca de fiecare data.


Sarbatori  alaturi de familie

Elena a sarbatorit Craciunul alaturi de familie si prieteni,ca in fiecare an.Daca pana acum,Craciunul ii gasea acasa,anuul acesta artista l-a petrecut la munte unde a sustinut si cateva concerte,
Unul dintre ele a fost chiar pe partie la "Winter Kiss" Predeal,unde fanii s-au adunat in fata scenei improvizate  pentru asculta unul  hitul anului 2013, "Ecou" ,desemnat de Kiss FM.

Cadou muzical pentru fani

Pe data de 6 decembrie,Elena Gheorghe a lansat "O simpla melodie",o piesa cu un mesaj simplu,care este dedicata fanilor ei,care i-au fost alaturi si au sustinut-o in fiecare moment al carierei sale si tot odata aceasta piesa a marcat atingerea numarului de 1 milion de fani pe contul de socializare.

Acum la sfarsit de an,ati urmarit-o pe Elena la emisiunile: Mondenii(editie speciala de Revelion), la "Revelion la Hanul Mirelei " si pe Tvr 2.

In acest articol am trecut in revista cele mai importante evenimente ale anului 2013 pentru Elena.


Autor: Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.