Invitatie la Craciunul Bloggerilor 2015!

Daca esti din blogosfera, cu siguranta ai auzit despre BlogAwards , o platforma online destinata bloggerilor, care ofera ocazia brandurilor de a-si promova produselor si serviciile prin intermediul articolelor de tip advertorial realizate pe anumite cerinte date.



Mecanism:
Periodic pe site sunt lansate campanii cu premii diverse sub forma de produse, vouchere sau chiar premii in bani. Tu, ca blogger alegi la ce campanii doresti sa participi, in plus nu esti constrans sa scrii despre un produs pe care nu-l utilizezi sau care nu prezinta interes pentru tine.
Pentru fiecare campanie ai si un deadline, cred ca esti deja familiarizat cu acest termen. Odata inscris in platforma, articolul urmeaza a fi notat de catre juriu.
Avantajele exista de ambele parti.Pe de o parte , brandurile castiga promovare, vizibilitate, trafic adus de tine pe site , care ulterior poate fi convertit in posibili clienti. Pe cealalta parte, ca si blogger cu fiecare articol scris iti poti testa limitele , poti descoperi persoane cu aceleasi pasiuni ca ale tale, poti lega frumoase prietenii. Si nu in cele din urma, daca articolul tau s-a pliat cel mai bine pe cerintele sponsorului sau pur si simplu, povestea ta despre un anume produs sau serviciu a impresionat poti fi fericitul castigator a premiilor aferente fiecarei probe la care ai participat.


REGULAMENT

Art. 1. Bloggerii inscrisi in Craciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
 Art. 2. Clasamentul Craciunul Bloggerilor 2015 se realizeaza in functie de media notelor obtinute de fiecare participant de-a lungul concursului la campaniile individuale din Craciunul Bloggerilor si a notei obtinute inurma articolului de promovare. Premiul cel mare va fi acordat bloggerului cu nota cea mai mare la finalul evenimetului.
 Art. 3. Nota finala se va calcula dupa urmatoare formula: media notelor + nota articol promovare impartite la 2.
 Art. 4. In caz de egalitate castigatorul va fi ales de catre Echipa BlogAwards prin jurizarea articolului de promovare a concursului.
 Art. 5. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Craciunul Bloggerilor 2015. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
 Art. 6. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole.
 Art. 7.Noi sponsori se vor alatura Craciunul Bloggerilor 2015 pe parcursul desfasurarii acesteia.
Art. 8. Evenimentul se va incheia pe data de 24 Decembrie 2015 castigatorul fiinda anuntat in maxim 2 saptamani de la finalizare in aceasta pagina.
Art. 9 Lansam programul Blogger Partener BlogAwards: vom avea un cate un blogger partener/luna.
Acesta va fi bloggerul care a castigat cele mai multe campanii in luna anterioara.
Bloggerul partener va promova campaniile BlogAwards si poate participa la campaniile care au inceput in luna Noiembrie si se incheie in Decembrie (in afara de campaniile Craciunul Bloggerilor si campaniile care incep in Decembrie si se incheie in Ianuarie.
Bloggerul Partener este Ionela Popescu.
 
Si ca sa inchei in ton de sarbatoare, iti lansez o invitatie la Craciunul Bloggerilor 2015.Inca mai ai timp sa te inscrii , premii tentante te asteapta. Nu trebuie decat sa accepti provocarea si sa dai frau liber imaginatiei!

 
Ne auzim curand! :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.