CurierManager te ajuta sa-ti gestionezi eficient afacerea!



Timpul-o adevarata provocare

Pana cand se va inventa un robot care sa faca toate aceste lucruri in locul curierului,vor mai trece cativa ani,insa coletele se cer a fi livrate,nu asteapta. Sa ne intoarcem in timpurile noastre,la momentul actual avem acces la tehnologia secolului 21, un software care preia o parte din responsabilitatile zilnice sub numele de CurierManager.
Daca luam in considerare ca un curier se opreste in medie de 50 de ori / zi pentru a livra colete, in conditiile in care strabate orasele in lung si in lat, fiind mai mereu in contratimp si contorizeaza sute , sau poate mii de kilometri in bord pentru a ajunge la destinatiile clientilor, efectiv , timpul devine o provocare si pentru cel mai experimentat curier.

Cauti o solutie optima pentru afacerea ta? Iti doresti un management expeditii mult mai organizat,prin care poti urmari activitatea ta, avand acces la o baza de date corecte si corelate in timp util? Raspunsul =>



Competitia exista.Nevoile se schimba.

“Cred ca ce lipseste este mai multa liniste. Inainte eram mai relaxati. In primul rand, nu exista competitia de acum, intalnirile erau mult mai interesante pentru ca nu aveai cifre prea multe”.( Lucian, 10 ani de curierat) ,sursa: WallStreetRo

Ca si firma de curierat trebuie sa tii pasul cu nevoile tot mai exigente si in schimbare ale consumatorilor, respectiv clientilor. Avantajul competitiv face diferenta. Cine stie sa se adapteze noilor cerinte, castiga lupta si pozitia fruntasa pe piata firmelor de curierat. Astfel, acest software pentru curierat ofera solutii optime ce raspund provocarilor din administratie, logistica, managementul de expeditii, facturare, etc.



Din experienta mea cu firmele de curierat

Nu a fost unul,  nici sute, dar pana in momentul de fata am primit un numar semnificativ de colete pentru a-mi forma o parere in ceea ce priveste eficienta livrarii acestora in timp util.
De fiecare data, primeam un mesaj care suna in fel urmator, adaptat find de fiecare firma de curierat in parte.

In cazurile fericite ma aflam acasa si eram anuntata ca in intervalul orar 9-17 urmeaza a -mi se livra coletul cu numarul xxxx. Dar aici se incadra si programul meu la facultate.Noroc ca se mai afla un membru al familiei acasa intre acele ore, pentru a putea primi coletul respectiv.
In cazurile mai putin fericite, bine ca nu au fost multe de genul, mi s-a intamplat doar de vreo doua ori sa primesc SMS sau apel conform caruia in ziua cu pricina urma a se livra coletul asteptat. Si de unde aveam eu sa ghicesc la ce ora ajungea curierul, ca doar nu eram magician. Intr-una din situatii a fost necesar sa stabilesc o ora la care sa-mi fie livrat coletul, una convenabila pentru ambele parti. Si asa, pachetul meu a mai fost plimbat cativa km , pe strazile orasului, iar planul de livrare a curierului a fost dat peste cap. O alta provocare : sa nu gasesti clientul acasa  ceea ce presupune timp pierdut, un drum in plus, dar totul costa timp, iar timpul costa bani. Iar in alt caz,  in 10-15 minute am fost nevoita sa ma "teleportez" acasa sa primesc un colet, deoarece nu eram doar eu,mai erau multi altii ca mine,care-si asteptau coletele.

Pentru a se evita astfel de situatii si pentru un management al timpului mult mai eficient exista CurierManager, software conceput special pentru managementul firmelor de curierat. Este un instrument usor de utilizat si implementat care acopera toate nevoile administrative ale unei companii din acest domeniu.
Dar cum fiecare meserie are parti bune si parti mai putin bune, satisfactia vine odata cu momentul in care ai mai taiat un colet de pe lista de asteptare si multumirea ca nu ai livrat doar un simplu colet, ci un zambet pe chipul clientilor.




Un curier in secolul 21 este mereu conectat la tehnologia de varf, iar Curiermanager este singurul din Romania care iti pune la dispozitie telefoane Android pentru trimiterea instantanee de confirmari, avizari si alte evenimente predefinite. Toate acestea sunt posibile printr-o aplicatie Android curierat , ce permite confirmarea expeditiei mult mai rapid.
Totodata prin intermediul aplicatiei puteti urmari alimentarile, km parcursi de fiecare masina, si inclusiv schimbarile de consum pentru fiecare masina in parte.

Gestionarea parcului auto aflat in administrarea firmelor de curierat nu a fost mai accesibila decat acum: situatii detaliate privind fiecare vehicul in parte(rovinieta, asigurare,documente etc ) organizate intr-un mod mult mai eficient,intr-o singura aplicatie.Nu mai e necesar sa tii minte atatea cifre si date, lasa acest aspect in grija CurierManager. Vei sti intotdeauna ce si cum se intampla prin intermediul alertelor trimise de catre acest soft.

Monitorizezi in timp real livrarile

Clientii tai pot intra direct in contul lor din aplicatie pentru a vedea poza cu confirmarea de primire – la doar cateva minute dupa ce coletul a fost livrat.   


Pana aici, toate frumoase, dar ce costuri implica acest software pentru curierat?

Nu exista costuri initiale, doar o taxa lunara care va acoperi costul programului si mentenanta acestuia.
Pachetul de servicii disponibil momentan este cel BASIC, care se adreseaza firmelor de curierat care au mai putin de 1500 colete livrate lunar(pretul il poti consulta pe site).De asemenea ,exista posibilitatea de a-ti personaliza aplicatia,contra cost pentru a se plia nevoilor specifice ale firmei de curierat.

Poti descoperi beneficiile utilizarii Curiermanager incercand varianta DEMO a aplicatiei.Iar ca sa te convingi de eficienta aplicatiei poti testa 3 luni gratuit.



 Deja concurenta o foloseste, tu ce mai astepti? Gestioneaza-ti eficient afacerea: CurierManager

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!