vineri, 2 octombrie 2015

Concurs Elena Gheorghe Autograf! Participa si castiga premii!

 
PREMII: 
 
3 X tricou alb/ gri personalizat cu versul ales  din Autograf, oferite de inkspired.ro 
 
Inkspired, pe scurt < Tricouri care vorbesc >
 
"Design-urile cool & funny, tricourile din cel mai fin bumbac dar si folosirea ultimelor tehnologii din domeniul printarii pe textile fac tricourile noastre unice in tara!" 

 
Mult indragitele tricouri cu minioni le gasesti acum si pe inkspired.ro.Diferenta o face calitatea materialului si a printului,fapt demonstrat de review-urile clientilor multumiti.Pe mine ,deja m-au cucerit! Descopera o varietate de modele sau 'Be in(k)spired' si creaza-ti propriul tricou,direct pe site.


1 X set tatuaje temporare / 10 tatuaje la alegere(diverse modele) oferite de goldtattoo.ro


Precious Tatuaje temporare Gold & Silver, cel mai nou trend in materie de bijuterii. Be PRECIOUS and shine! Frumusetea acestor tatuaje temporare este ca pot inlocui clasicele tatuaje permanente si bijuterii costisitoare cu elemente decorative in nuante aurii sau argintii,ce sunt usor de aplicat si de purtat,totul pentru a va simti unice si diferite in fiecare zi. Mai pe larg despre acestea,intr-un articol viitor.

 


 

 

Descopera noua colectie "White Tattoo"  de inspiratie Bolloywood si nu numai.Alege ce te reprezinta  sau transpune-ti povestea ,intr-un tatuaj personalizat.

 
Durata: 2 saptamani

Castigatorii vor fi alesi in termen de 3 zile din momentul incheierii concursului prin random.org
Succes! 😘


Foto (2,3): inkspired.ro , (4,5):PreciousGoldTattoo.ro

Autor:Diana

 


 
 
 
 
".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu