Silk'n Glide,aliatul picioarelor perfecte

Pregateste-te de vara,cu Silk'n Glide


E vara,e soare...ne gandim deja la vacanta, la mare ,cand razele soarelui ne vor rasfata pielea prin rochiile vaporoase de voal.Pana aici,imaginea perfecta,nu? Insa un mic amanunt poate strica/schimba totul! "Inamicii" isi fac aparitia si nu sunt 2-3 ,ci cu zecile pe cm patrat: firele de par nedorite si inestetice.


S-a inventat un dispozitiv care sa rezolve si aceasta problema? Caut de ceva timp,insa fara rezultat.Metodele traditionale nu ma multumesc pe deplin si nu-mi ofera experienta dorita in epilare.Solutia vine de departe dar acum e accesibila in magazinul online.Cu un "click" esti mai aproape sa scapi de inamici.

 E mic, compact,dar poate multe si e de durata...stii despre cine/ce vorbesc? Se strecoara,acolo unde  crezi ca nu poate ajunge,incat il dai pierdut...prin geanta de voiaj. E Silk'n Glide,primul epilator IPL cu lumina intens pulsata pentru epilare definitiva si de durata.
 IPL,what?! De la atata soare, incepi sa vorbesti codificat,cine sa te mai inteleaga. Imediat,mai multe explicatii:
 IPL reprezinta abrevierea de la Intense Pulsed Light.( epilator ce foloseste lumina intens pulsata).
 
De ce sa renunt la cunoscutele lame de ras sau benzi cu ceara,in favoarea acestui mic dispozitiv?,intreaba o prietena.Apropo la dimensiunea lui nu ma prea convinge,ca e si eficient .Dar,hai sa zicem, astept argumente.
 
Aproape de fiecare data, la folosirea unei lame de ras/bic pentru epilare nu ai parte de o experienta prea placuta.Rezultatul nu e tocmai cel asteptat, in plus lasa si urme pe piele:iritatii,roseala,iar firul de par este eliminat doar la suprafata,nu si in profunzime. Iti marturisesc faptul ca ma aflu in aceeasi situatie ca si tine.Avand o piele mai sensibila,efectele nedorite dupa epilat incep sa apara , incat deja cand ma gandesc ca este necesar sa repet acest procedeu la un interval de timp foarte scurt,mai ca imi piere orice chef.Dar cum se spune "frumusetea cere sacrificii" asa ca o luam de la capat.In plus sunt sigura ca ,multe dintre voi,doamne si domnisoare se vor regasi in aceasta situatie.

'Dar despre epilarea la salon ,ce parere ai?"

E ok. Sa nu se inteleaga ca as fi contra acestei metode ,insa presupune multe drumuri,  datorita faptului ca sunt necesare sedinte repetitive,ceea ce necesita timp,programari si implicit bani. Iar,in ceea ce priveste folosirea benzilor cu ceara, le consider mult prea dureroase,cel putin pentru mine,care sunt adepta procedurilor "light" si usor de aplicat.
Asa ca ,mi-am zis trebuie sa gasesc o solutie.Am analizat variantele posibile cu avantajele si dezavantajele pe care le implica si am ajuns la o concluzie: epilatorul Silk'n Glide e cel care mi se potriveste:comod,practic,dimensiuni reduse,cam tot ce ti-ai putea dori de la un epilator profesional. Tind sa cred ca te-a convins si pe tine.Sau nu?
 
Cum functioneaza? Acest clip e mai mult decat convingator>

 

Stai confortabil la tine acasa si aplici ritualul de frumusete, cu un minim de efort, grad de neplaceri redus si economisesti timp pentru tine si momentele tale de rasfat.
In plus,tehnologia HPL ™(IPL) in Silk'n Glide -reduce posibilitatea  afectarii  pielii in timpul tratamentelor de epilare definitiva, iar ca beneficiu: costul foarte redus al energiei electrice consumata pentru incarcarea aparatului.
Silk'n Glide e o investitie , insa daca te gandesti ca te vei bucura de picioare catifelate pentru o perioada indelungata, vei economisi banii dati la saloanele specializate.

Important de stiut despre Silk'n Glide:
 
- este portabil dar alimentat la curent
- nu foloseste baterii
- foarte rapid: 1 impuls/s
Epilatorul beneficiaza de 5 nivele de energie,care pot fi reglate de la 1(potrivit pentru inceputul tratamentului) pana la 5 (recomandat pentru fazele terminale ale tratamentului, sau pentru intretinere)
De asemenea,ceea ce este interesant este faptul ca detine un sistem built-in de protectie a ochilor,astfel Silk'n Glide elibereaza impuls de lumina,doar atunci cand este in contact cu pielea,asigurand o siguranta sporita in utilizare
 
Deci sa recapitulam,beneficiile acestui epilator,cu tehnologie revolutionara:
 
1.  Ideal pentru epilat acasa
 
"Silk'n Glide este acreditat FDA S.U.A (similar Romania ANM), fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa  multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Silk'n Glide poate fi folosit in conditii de siguranta, in intimitatea propriei locuinte, fara necesitatea de a va deplasa la salon."
 

 2. Adaptat culorii pielii tale
Indiferent de nuanta pielii tale,epilatorul promite aceleasi rezultate eficiente.Nu este recomandat a se aplica pe pielea inchisa la culoare natural sau bronzata, solar.Astfel Silk'n Glide, prin necesitatea de energie foarte scazuta, el dezvolta lumina pulsata asupra pielii, intr-un mod mult mai sensibil.
 
 
3.Rezultat de durata.


 Sa stii ca argumentele tale m-au convins sa-l trec pe lista de achizitii pentru vara aceasta,daca nu uit si reusesc sa fac ceva economii.In plus,ma plictisisem sa tot fac programari la saloanele specializate si sa nu pot ajunge din cauza timpului disponibil si eram nevoita sa reprogramez iar si iar...Dar acum pot sa uit acest capitol si sa deschid unul nou, al frumusetii:Silk'n Glide.O prietena,asa ca tine,gaseste mereu cate o solutie pentru toate... :)
 
Silk'n Glide,it's time to show your legs,not to hide!
Feel the summer!Vacanta frumoasa!

sursa imagini; perfecte .ro si youtube(capturi clip Silk'nro)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.