Dotari premium si inspirate:Samsung Galaxy S6

 Calatoria Samsung Galaxy S6 continua ,esti pregatit?

Calatoria ta poate incepe. Culori vibrante: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum si Blue Topaz, perfect adaptate stilului tau. Design competitiv si super dotat cu tot ce trece prin obiectiv: camera de 16 MP si rezolutie de 2988 x 5312 pixels , display Super AMOLED capacitive ,prin mana:ii poti simti formele rotunjite,iti ofera confort in utilizare cu o greutate de 138 g, slim(doar 6,8 mm). Poti incepe deja, sa ti-l doresti, doar iti place #calatoriaS6. Te invit sa-l descoperi in stilul sau caracteristic in acest review:Samsung Galaxy S6. 
 
 
In fiecare zi a existentei noastre descoperim locuri,lucruri noi,intalnim oameni , care contribuie la dezvoltarea noastra ca si persoane, care ne pot influenta,intr-un mod sau altul, comportamentul si stilul de viata. 
 
Pentru o experienta completa cu si despre stil,te invit sa te inscrii la acest workshop , iar vestea buna e ca la sfarsit poti fi norocosul posesor al unui astfel de smartphone..Grabeste-te, locurile sunt limitate. 
 
Viata inseamna culoare,atata timp cat stim sa o creionam frumoasa prin ochii nostrii.Viata e ca o camera care surprinde cadre si momente,zambete si emotii.E traire,e sursa noastra de inspiratie, de zi cu zi. Putem picta viata in propriile culori, putem calatori acolo, unde ne duc pasii. Ne putem defini un stil de viata care sa ne reprezinte,putem sa cream lucruri frumoase, iar la randul nostru putem deveni inspiratie pentru cei din jur. 
 
 
Asa s-a nascut si Samsung Galaxy S6,fiind rezultatul unei fuziuni dintre sticla modelata si tehnici sculpturale de prelucrare a fierului. Telefonul generatiei "Next is now", care traieste momentul,surprinde stilul de maine , depaseste limitele creativitatiii si inovatiei. 
Dotari premium si inspirate.Am descoperit de ce 'I like it S6'.
 
 
 
Cu Samsung S6 "calatoresti" in siguranta ,online 
 
Numarul persoanelor care utilizeaza internetul pentru cumparaturi online a cunoscut o reala crestere in ultimii ani.Conform sondajelor,tot mai multi romani folosesc dispozitivele mobile pentru achizitii si plata facturilor online,ca varf fiind smartphone-urile ,urmate de tablete.Totusi, in comparatie cu restul tarilor europene, doar 3% prefera sa efectueaze si tranzactii online.Ne intrebam de acest lucru intr-un secol al tehnologiei,in care informatia poate fi accesata oricand si de oriunde.Raspunsul este cat se poate de simplu:datorita preocuparii acestora pentru protectia si securitatea datelor personale, acestea devenind vulnerabile in mediul online. 
Majoritatea utilizatorilor e reticenta cand vine vorba de cumparaturi/plata online.Acest fapt a facut ca dezvoltatorii sa se preocupe tot mai mult de implementarea unor sisteme care sa asigure o protectie sporita si implicit facilitarea in utilizare. 
 
Astfel, Samsung s-a conformat cerintelor unei societatii moderne, a stilului de maine si prezinta utilizatorilor un "nivel de siguranta fara egal" ,datorita solutiilor de securitate de inalta eficienta si anume: KNOX, un cititor de amprente (PayPal certified) si un sistem de plata(Samsung Pay).
 
 Mi-a atras atentia cititorul de amprente,care de aceasta data este pozitionat pe fata telefonului si imi permite sa am control total asupra lui.Nici o informatie nu-mi scapa printre degete,decat cu acordul meu.Aceasta dotare o vad foarte utila in situatia in care imi pierd telefonul si in acest mod blochez accesul la datele personale,sau atunci cand doresc sa evit ca alte persoane sa- mi " invadeze" spatiul personal(Galaxy S6), fara ca eu sa permit acest lucru. 
De ce mi l-as dori? Ar insemna sa ma repet si nu doresc sa va plictisesc. In cateva cuvinte :Next is inspiration, next is fashion , next is life.

Calatorim,deci SHARE-uim!

 

Cele mai reusite fotografii din vacanta,  de la super-party-ul de aseara,  momentele funny si multe selfie-uri share-uite cu prietenii,doar imi permit, avand camera frontala de 5 MP.In plus e de 2 X mai simplu sa realizez fotografii(double tap HOME) cu Samsung Galaxy S6 si sa ma bucur de cei 16 MP ai camerei foto .

Stii despre ce vorbesc, doar esti conectat la tehnologie si chiar la ecranul televizorului tau smart.Cu o simpla atingere, continutul telefonului va fi proiectat pe ecranul televizorului si invers prin intermediul BLE(Blutooth Low Energy).Imagini, clipuri video,momente...devii spectatorul "calatoriei "tale pana astazi, dar calatoria continua. 

Inspiratia si creativitatea o regasim peste tot in jurul nostru,insa avem nevoie de viziune,de propriul nostru obiectiv pentru a filtra ceea ce merita sa aducem si sa pastram in viata noastra.Ne preocupa imbunatatirea stilul de viata,precum si dezvoltarea personala,iar daca tot am adus in discutie, "imbunatatirea" ,editarea fotografiilor ar putea fi considerata materia noastra preferata.Pentru ca stie ce ne place,Samsung  vine la pachet cu un "Photo Editor" pentru a adauga un plus de originalitate si culoare momentelor surprinse.
 

N-am timp,n-am timp ,cred ca este o expresie care o auzi tot mai des.Prinsi mai tot timpul in agitatia vietii cotidiene, o calatorie "pe repede-nainte" , in care nu exista buton de "Pause" sau "Resume" , smartphone-ul e cel care ne insoteste aproape intreaga zi. Daca s-ar putea plange de ceva ar fi: suprasolicitare. Insa, pentru noi, alta e problema: nu rezista stilului nostru de viata, dar acum noul Samsung Galaxy S6 e dotat cu super-puteri. Ma pot bucura de dotarile smartphone-ului meu mai mult timp,datorita incarcarii de 1,5 ori mai rapide,fata de modelele anterioare.Acest fapt este posibil prin incarcarea wireless QI.Tine pasul cu tine, datorita procesorului Octa-Core, format din doua procesoare Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 si Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57.Telefonul beneficiaza si de un sistem puternic Android 5.0.2 Lollipop.
 
Dar chiar nici un defect...hmm suspect de ....dotat :)
 
Ce i-as putea "reprosa" acestui smartphone este ca nu ofera posibilitatea schimbarii bateriei si lipsa extensiei memoriei printr-un SD, dar acesta poate fi doar un mic incovenient, datorita faptului ca Samsung Galaxy S6 este disponibil in varianta de 32 GB / 64GB/128 GB, ceea ce e mai mult decat suficient, daca mai adaugam si spatiul de 115 GB in OneDrive. In plus,consider ca dotarile mentionate compenseaza aceste minusuri.  
 
Asul tau din maneca:Samsung Galaxy S6.Inspirat de oameni pentru oameni ca tine!                           
Stilul care te defineste. Spune-mi intr-un comentariu,ce dotare te convinge, sa-l alegi sau daca detii deja unul,ce-ti place cel mai mult la el.
 
 
foto: Laura Lazar, Samsung.com
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.