Cu buget redus,renovezi cu bun gust!

E primavara si e timpul pentru o schimbare de decor...si ce idee mi-a venit : sa aduc gradina in balcon.Dar cu ce bani? Rezolv repede cu un imprumut de la Provident.

Pentru inceput, ne-ar fi de ajuns 500 de RON,dar cum planul de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cel din targ, s-ar putea sa mai avem nevoie de o suplimentare a bugetului initial,dar despre asta putin mai acolo.
Sa recapitulam: idei avem,banii i-am obtinut rapid acasa(doar 48 h) de la Provident,iar spatiul de reamanajat este pregatit.Acestea fiind spuse,putem porni la cumparaturi,insa nu inainte de a vedea ce avem pe lista:


Iar daca avem pana de idei,aruncam o privire in gradina vecinului: Costin poate gasim ceva ce putem aplica si la balconul nostru care va fi transformat intr-o "oaza de liniste si relaxare".

                     

Cosul de cumparaturi este plin cu cele necesare trecute pe lista, dar cu greu m-am putut abtine sa nu adaug si alte articole decorative,care si-ar fi gasit perfect locul in balconul nostru.Dar m-am uitat in portofel,iar bugetul se cam apropia de zero.



Mi-am zis:
"Pentru astazi,gata cu shopping-ul.Ne descurcam cu ce avem.Revenim in alta zi ,sa mai "completam" decorul.

Noul balcon incepea sa prinda contur.Se asezau unele,se mutau altele :

"Mai la stanga, nu, mai bine pe mijloc, asa.Acum e perfect." 
 O parte din articole , cum ar fi aceste cosuri din rachita,cu putina indemanare si imaginatie s-au transformat in jardiniere in care vom gasi prospetimea verdetii, arome bogate de rozmarin si coriandru.


Privesc la rezultat,dar parca lipseste ceva, acea sursa de liniste si relaxare: poate fi o carte buna, o muzica de calitate , ambientala ,relaxandu-te intr-un balansoar si alte articole decorative.Insa, bugetul nu ne-ar fi permis, ar fi fost necesara suplimentarea acestuia. Mi-am amintit de ceea ce citisem pe site,atunci cand am realizat imprumutul:



"Recomanda la un prieten,iar pentru fiecare persoana care face imprumut,primesti 70 RON."
Stiam de vecinul nostru , care spunea ca i-ar fi necesara o suma de bani, pentru a face o investitie ,dar nu stia la cine sa apeleze. I-am recomandat Provident, pentru ca sunt de incredere, iar ideile tale se pot concretiza imult mai rapid.
Acesta a realizat achizitia mult dorita,iar eu am castigat un beneficiu de 70 Ron,pe care il voi adauga la bugetul pentru noul balcon.



Deci,se poate...Cu un buget redus,renovezi cu bun gust! Tu cum ti-ai transforma balconul cu 500 Ron?

Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.