Castigi bani daca devii afiliat QuickMobile!

Intr-un articol anterior ,va spuneam ca QuickMobile a fost primul care a adus Iphone 6 in Romania.De data aceasta, va propun o modalitate de a obtine o sursa de venit,  intr-un mod accesibil,devenind cu succes un hobby pentru dvs. 
 Un aspect important de mentionat este faptul ca nu exista doar un singur castigator.Prin QuickMobile in Profitshare,toata lumea are de castigat,conform principiului Win-Win. 

 
 
 
De fapt,ce este Profitshare 

 
In termeni academici reprezinta un sistem de marketing afiliat in care exista 3 pioni:  
Advertiser,Afiliat si Client intre care exista o relatie de interpendenta,adica advertiserul lanseaza oferta ,afiliatul o promoveaza ,iar clientul (consumatorul final) finalizeaza actiunea prin cumparare,abonare sau inscriere.
 
 
Dar de la vorba la fapta,e cale lunga.In procesul de vanzare, rabdarea e elementul cheie. Rezultatele nu vor veni asa repede cum ne-am dori , insa important e sa incepi sa faci acel prin pas spre afiliere. 
Pentru a eficientiza  contactul cu potentialii clienti ai la dispozitie urmatoarele instrumente. 
Cunoscand tipologia publicului cititor le vei utiliza pe cele optime pentru mediile in care alegi sa promovezi: 
  • Linkuri de afiliat 
  • Widget-uri cu produse 
  • Slidere de produse 
  • Bannere de diverse dimensiuni  



In cazul in care esti deja inscris intr-un program de afiliere cu alte branduri, nu ai aflat ultimele noutati din domeniu: 
 
 
 

De ce sa promovez QuickMobile 
 
Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.In plus,QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv :
  •  3% pentru Telefoane și Tablete 
  •  10% pentru produsele din categoria Gadgets  
  • 20% pentru articolele din categoria Accesorii  
  • 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux 
 
Daca nu te-ai convins, mai inca un motiv sa devii afiliat.
 
Quickmobile a dat startul unui concurs special pentru toți afiliații Profitshare. Acesta se va desfășura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile.Restul premiilor oferite pentru locurile doi și trei, constau într-o tableta Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. 
Sa presupunem,insa, ca de abia te initiezi in tainele afilierii si nu obtii comisioane care sa te claseze in Top 3 .Nu-i nimic,vestile bune nu se opresc aici.Toti afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au șansa câștige prin tragere la sorțitabletă Nokia Lumia 2520. 
 
Afilierea pas cu pas 
 
 Platforma Profitshare ofera afiliatilor sai un ghid ce contine informatii explicate pas cu pas.Vei afla cum sa-ti faci cont, cum sa adaugi medii de promovare si multe alte lucruri utile.
 
Daca ai un blog / site ,o pagina de Facebook, cel putin , in plus esti si mare "lover" de gadgeturi,fiind mai mereu la curent cu noutatile in domeniu,te poti considera "candidatul ideal" pentru acest job sau hobby,spune-i cum vrei.
 
 
 
 
Keep on Profitshare ,everywhere! 
 
Esti la curent in timp real cu conversiile realizate , poti consulta statisticile priviind instrumentele de promovare si eficienta acestora,toate intr-un singur loc. 
 
Aplicatia este disponibila gratuit pentru IOS (App Store) si de curand si in versiunea pentru Android(Google play).


 
Autor:Diana

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!