Cadouri cu si din dragoste pentru ea


 Luna februarie e cu si despre dragoste sau cum se mai spune "Love is in the air". Asa ca mi-am facut temele si ti-am pregatit o selectie de cadouri cu care iti poti surprinde jumatatea de Valentine's Day!




Organic Baby ofera alternative sanatoase pentru produsele tale favorite.Branduri diverse de la producatori bio precum:Pacifica,Avril,Green People,Alaun,Jason bazate numai pe ingrediente organice si naturale ,de la cosmetice si ingrijire personala ,mancare bio si suplimente alimentare pana la produse pentru locuinta si ingrijirea casei.


Cu dragoste pentru ea

Rasfata-ti persoana iubita ,cu parfumul dulce al gardeniei,un simbol al dragostei, unitatii, gratiei si puterii.

Descopera-l usor vintage,  dar plin de farmec si feminitate:Tahitian Gardenia.Acest parfum imbina intr-un mod armonios note de portocale dulci, iasomie si citrice.
E dulce ca zambetul ei din zori
E dulce ca fiecare moment petrecut impreuna
E special precum ea






Rosul,reaprinde pasiunea si dragostea
Cateva recomandari de produse de nelipsit in aceasta perioada.,din geanta oricarei femei.




Un ruj perfect,senzual care sa te puna in valoare. Nuanta de rosu soft cu straluciri discrete.Culorile sunt obtinute din minerale naturale. Afla alte avantaje ale rujului de buze organic CHERRY, Green People pe site.Te vei indragosti pe loc.






Uleiul de trandafiri.Eleganta si rafinament
Rosu pasional, arome ce incanta simturile,ofera-ti un moment de rasfat de Valentine's Day.  Acesta este un ulei ayurvedic pentru ten si corp ideal pentru a hidrata pielea dupa dus. Poate fi utilizat si in aromaterapie. Printre beneficii putem enumera: amelioreaza oboseala, nervozitatea si stresul.






Fii in trend de Valentine's day
Poarta culoarea anului 2015,popular intalnita sub denumirea de "visina putreda".Recomandarea mea:
Lacul de unghii Burgundy de la Organic Baby .Rosu-visiniu mat, o culoare clasica dar de actualitate. Lacurile de unghii Avril sunt rezistente, confera unghiilor o culoare intensa si durabila, au un timp de uscare extrem de rapid.
Sursa poze: organicbaby.ro
Autor:Diana







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...