Cu FoodPanda,masa este gata! Te astept?

Cu FoodPanda ,masa este gata!
Lipsit de inspiratie, doresti ceva rapid si la indemana, solutia vine de la FoodPanda.Un ursulet simpatic,care nu va gati in locul tau,insa va aduce restaurantul la tine acasa.

Ce este FoodPanda
FoodPanda este un serviciu online care iti  permite sa comanzi stilul culinar preferat de la restaurantele din zona in care te afli cu doar cateva click-uri. Mai mult decat atat FoodPanda este si o aplicatie pentru mobil care reinventeaza comenzile la domiciliu.
Aplicatia este la indemana oricarui posesor de smartphone sau dispozitiv mobil cu sistem Android,IOS sau Windows Phone.Se instaleaza foarte repede cat ai zice "Panda". Apoi ai liber la comandat,cat te tine bugetul sau silueta.

🍴Cum functioneaza?
Odata instalata in 3 pasi simpli ,masa e aproape gata.Mai lipseste meniul si...invitatiii. Pentru a folosi aplicatia,ai nevoie de un cont,daca nu ai deja unul,apoi :


📌Tu ce alegi?

 Esti adeptul mancarurilor traditionale ,doresti sa gusti si sa descoperi mai mult din tainele bucatariei chinezesti?

 Dar daca acestea nu sunt chiar pe gustul tau?
 Poti sa accepti o invitatie pe taramuri mediteraneene presarate cu aromele specifice zonei.Sau,pur si simplu poti comanda ceva gustari /aperitive si deserturi.
Restaurante,pizzarii din orase ca:Bucuresti,Constanta,Galati ,sau Timisoara te asteapta sa le treci pragul virtual.


Avantaje
⌛ Economisesti timp pentru tine si hobby-urile tale zilnice
✔ Un singur loc,mai multe optiuni ,deci ai de unde alege;

FoodPanda te poate scoate din incurcatura.
Stabilesti o intalnire cu prietenii la tine acasa,dar pe ultima suta de metri iti dai seama ca in frigiderul tau cam bate vantul.Acum ce sa faci,sa dai o fuga pana la magazin ,sa amani intalnire(dar nu ai cum,ei se afla deja pe drum),iar de gatit nu poate fi vorba,invitatii trebuie sa soseasca de pe un moment pe altul.Mai bine apelezi la serviciul de mancare la domiciliu FoodPanda,astfel eviti aparitia unui moment jenant ,iar seara va fi una reusita.
Comanzi,cat vrei,ce vrei in limita meniului disponibil oferit de restaurantele/pizzarile incluse in program.Dupa ce ai finalizat comanda, in maxim 1 ora ,o vei avea la tine acasa .Simplu,nu?

 Asa ca,pana data viitoare



Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!