Elena Gheorghe in bucati la "Sergiu si Andrei"


Haloween in bucati

In aceasta dimineata, Elena Gheorghe s-a aflat in studioul Kiss Fm,fiind invitata emisiunii "Sergiu si Andrei".


Invitatia Elenei la emisiune a fost realizata in stilul caracteristic  ,de catre Sergiu,printr-o varianta mai altfel a piesei Ecou.
"Elena te invit la mine,
Pentru ca mie imi place de tine..."
Elena a si raspuns acesteia pe contul sau de socializare:
"Ce dragut! <3 Vin cu drag.E o invitatie de nerefuzat."

Artista nu a venit singura,ci insotita de Glance si Naguale, pentru a-si promova cel mai nou single "In bucati" produs de Kazibo.Dupa cum stim deja,Elena se afla la cea de a treia colaborare cu Glance, dupa succesul avut de piesele "Ecou" si Mamma Mia(He's italiano)*.Insa de data aceasta,este piesa artistului ,la care isi aduce aportul si Elena.
Asa cum ne-au obisnuit,surprizele nu au contenit sa apara din partea celor doi artisti.Astfel Elena si Glance au pregatit pentru fani si ascultatori un cover dupa binecunoscutul single al Rihannei-Umbrella.

             

*piesa Mammia Mia clasandu-se pe primul loc in Maxima Fm(Spania)
Noul single "In bucati" se pare ca va continua succesul colaborarii dintre cei doi,piesa reusind sa adune peste 1 milion de vizualizari in doar 6 zile de la lansare.
Fiind si o zi cu semnificatie,"Hallowen-ul",studioul a fost transformat la propriu intr-un loc desprins parca din cartile cu vrajitoare.Dovlecii,craniile si alte elemente "inspaimantatoare"  au creat un decor aparte.
Elena nu s-a putut abtine si s-a lasat fotografiata langa "omul de hartie"-prietenul ei ,asa cum l-a denumit artista pe o retea de socializare. Cu toate ca, Elena nu se declara innebunita dupa Hallowen ,artista nu-si refuza placerea de a se costuma sau accesoriza conform temei.Mai multe poze inedite va asteapta pe Elena Gheorghe.

Cum a sunat live "In bucati", puteti vedea in clipul de mai jos.

                    

V-au placut cele doua momente muzicale?
Voi in ce v-ati costumat de Halloween ?

Autor:Diana


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...