marți, 30 septembrie 2014

Noul clip Elena Gheorghe s-a lansat! In bucati,o dragoste cu nabadai


Elena Gheorghe pregateste o noua surpriza muzicala fanilor:
UPDATE: In bucati ,lansare astazi,ora 17:00
Un nou clip : "in bucati"Artista bifeaza cea de a treia colaborare cu Glance,dupa succesul avut de piesele  "Ecou" si  "Mamma mia(he's italiano),cucerind topurile muzicale internationale din tari ca :Mexic,Spania,Italia, Polonia, piesa fiind foarte bine primita de  publicul de acolo.
De data aceasta ,insa va fi piesa artistului feat Naguale & Elena Gheorghe si se va intitula "In bucati".
Elena a filmat zilele acestea videoclipul piesei si a impartasit fanilor ,pe retelele de socializare,cateva fotografii de la filmari.
ZU TV  s-a aflat la fata locului si ne prezinta in exclusivitate imagini de la filmarile clipului "In bucati",precum si un preview al piesei.De asemenea,artistii au facut primele declaratii referitoare la noul clip:

Naguale: "O poveste de dragoste ,la final,in care se vor regasi multe,foarte multe cupluri,pentru ca in fiecare cuplu exista momente de impas,in care nu suntem siguri,daca punem punct acelei relatii sau totusi continuam..."
Elena Gheorghe: " Eu zic ca este o dragoste cu nabadai,pentru ca oamenii astia au niste probleme in relatie de mai mult timp...


S-A LANSAT!!

Cadru clip "In bucati"
Afla ce au mai spus artistii ,intr-un interviu pentru ZU TV
Interviu filmari clip "In bucati"

In clipul "Mamma Mia" ,decorul ales ne-a dus cu gandul la o zona a Siciliei,cu aer mediteranean ,iar imaginea Elenei era una senzuala si romantica, clipul fiind presarat cu momente de flirt si umor. Dupa cum putem observa "In bucati" pastreaza oarecum acea imagine , insa de aceasta data ,Elena este usor melancolica.
In noul clip regasim cateva elemente cu o nota vintage: hair-stylingul si accesoriile Elenei ne amintesc de acest stil.Fanii de pe ZU TV au spus ca e BETON ,tu ce parere ai?
"In bucati" is loading...soon

Sursa poze: Elena Gheorghe

Autor:Diana
".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu