Smart Protection-protectie la alt nivel

In ziua de astazi ,mai toti detinem cel putin un dispozitiv mobil,fie el smartphone,tableta sau ipad. L-am achizitionat din diverse motive:unii pentru functionalitate si utilitate la practicarea jobului, altii pentru multitudinea de aplicatii disponibile si zona de social media sau pur si simplu pentru ca e cool sa ai un asemenea gadget in secolul 21.E ca si cum ai zice:"N-ai smartphone/tableta/ipad ,nu existi".Eh..nu e chiar asa,insa se poate observa in ultima perioada cresterea vanzarilor in acest domeniu si cu timpul vor deveni niste accesorii de nelipsit :acasa,la birou,chiar si in vacanta,cu toate ca ar trebui sa ne deconectam macar pentru cateva momente ,sa uitam ca avem telefon mobil si doar sa ne relaxam.Insa cat am incerca,cu greu reusim.E un fel de dependenta care ne urmareste,parca nu putem rezista o zi,fara sa ne verificam email-ul sau notificarile primite pe retelele de socializare.
Dar la protectie ne-am gandit macar o clipa?
Stati ca nu ma refer la protectia solara,nicidecum.Mereu ne gandim la noi, insa "mici nostri prieteni" nu merita si ei putina atentie din partea noastra? Macar asa,in semn de recunostiinta pentru ajutor,pentru ca suporta in fiecare zi mii de atingeri,zeci de click-uri si din cand in cand si cate un "soc" la cadere.

Astfel spus cum ne protejam dispozitivele mobile impotriva zgarieturilor,micilor incidente,loviri aflam in ceea ce urmeaza.
Smart Protection cea mai noua folie de protectie aparuta pe piata vine cu solutii inteligente pentru gadgetul tau mobil.
Important de stiut este faptul ca acest produs are o garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii,deteriorarii,exfolierii sau pierderii claritatii.
Pentru ca telefonul tau sa se bucure de cea mai inalta protectie,folia este compusa din 4 straturi speciale ,fiecare avand o grosime de doar 0,2mm.In plus,polimeri speciali din compozitie fac ca aceasta sa se vindece in timp,eliminand orice forma de zgarietura.
Calitatea decupajelor este garantata de aparatura moderna folosita in acest scop.

In functie de dispozitivul mobil pe care il detii telefon/tableta poti opta pentru:

1. Folie Samsung Galaxy S4
Stim cat de sensebil e ecranul acestui telefon la zgarieturi, putina neatentie si display-ul e deja compromis.Iar ca sa-l inlocuiesti te costa o gramada de bani.Nu e mai bine sa previi si sa te asiguri pentru astfel de situatii?De aceea exista Smart Protection,gandit special pentru telefonul tau.

2.Folie protectie Allview Viva H7 Life
Tableta ta va fi protejata iar tu te bucuri de o experienta imbunatatita la utilizare,fara grija zgarieturilor care ar putea aparea pe ecran.
In cazul fiecarui model,poti opta daca doresti ca folia sa aiba acoperire fullbody(folie display +folie spate) ,folie display sau doar folie spate.

Adevarata protectie vine de la Smart Protection!
Alege smart!
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!