Construieste-ti visul cu AVBS Credit!


 Daca te-as intreba cand te-ai gandit ultima data la dorintele tale si la modul in care poti contribui la realizarea lor,nu ai stii ce sa-mi raspunzi.Poate, e timpul sa faci ceva in aceasta directie,nu crezi? 
  Cum mai tot timpul suntem in criza de timp,de bani ,ceea ce ne dorim noi cu adevarat,propriile nevoi si dorinte raman acolo undeva ,intr-un plan secund. Solutia ar putea veni de la o firma de brokeraj,dar de fiecare data, cand ne gandim la acest aspect ,intervin alte lucruri.

       
In cel mai fericit caz,dupa ce am"taiat" prioritatile din ordinea de zi ,ne amintim intr-un final, ca trebuia sa ajungem si acolo.Bine spus,trebuia ...daca aruncam o privire pe ceas,acesta nu se arata prea prietenos si imi indica ostentativ acele de ceasornic,de parca ar dori sa-mi faca in ciuda.Era trecut de ora 17:00, mult prea tarziu pentru creditul meu.Pff,mai poate astepta, inca o zi.Ce mi astazi,ce mi-e maine?
De cele mai multe ori,in viata,rabdarea e cuvantul cheie,insa amani si tot amani,pana cand te trezesti ca nu ai facut nimic altceva ,decat sa te amagesti singura.Ai lasat de pe o zi ,pe alta,punand pe primul loc alte prioritati ,dar nu si nevoile tale.
Si daca tot vorbim de nevoi si dorinte ,iti recomand un "prieten" care vine in ajutorul tau cu sfaturi, solutii si ,poate cel mai important,iti ofera un punct de plecare pentru construirea visului tau.Tot ce trebuie sa faci ,este sa-l soliciti.
In cazul unei case,fundatia pe care urmeaza a se cladi constructia propriu-zisa e cea mai importanta, deoarece ea este cea care o sustine. Asa si in cazul visului tau ,daca nu ai un fundament solid, risti ca acesta sa se naruie ,iar tot ce-ai cladit pana atunci,sa fi fost in zadar.
De aceea,e necesar sa-ti alimentezi constant idealurile cu dorinta,perseverenta si increderea in reusita.Ca si-n afaceri,daca nu risti,nu castigi,iar acest lucru se aplica si in viata de zi cu zi. 
Revenind la subiectul nostru , majoritatea persoanelor cand aud de credit bancar sunt usor sceptice si nu -si manifesta increderea fata de astfel de investitii pe termen mediu sau lung,cum s-ar spune "nu se mai arunca cu capul inainte" fara a avea o certitudine in privinta unui lucru.Principalul motiv fiind comisionele pe care unele banci le practica,insa intr-un mod ascuns,iar clientul se trezeste ca la un credit de X lei ,mai este nevoit sa plateasca ,in afara de taxa de retragere a banilor si alte comisioane care nu i-au fost mentionate in contractul de creditare.
Astfel de experiente, reduc simtitor cererea de noi credite de catre viitorii posibili clienti.
Ca punct de sustinere al acestui subiect, doresc sa va informez faptul ca aceasta firma de brokeraj ofera credite fara comisioane ascunse(care sunt acestea poti afla din acest material . 
De ce sa nu ai casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna: "casa visurilor tale",impropriu spus, deoarece casa visurilor nu tine strict de notiunea de lux,expansivitate,opulenta.Casa visurilor poate fi reprezentata foarte bine si de un loc al tau,de care sa simti ca apartii,locul in care sa te reintorci mereu cu drag,care sa-ti ofere confortul si siguranta de care ai nevoie ,"casa ta".
                       
Acum cu creditul "Prima casa" visul tau nu va mai ramane la stadiul de dorinta ,va trece la urmatorul nivel ,proiectia visului in realitate.
Ai intre 18-70 de ani,nu detii o proprietate exclusiva ori impreuna cu sotul sau sotia,ori detii o proprietate exclusiva impreuna cu sotul sau sotia ce are suprafata mai mica de 50mp si care nu a fost achizitionata prin programul Prima casa?
Atunci esti omul potrivit la locul potrivit!
Referitor la costurile pe care le presupune sunt asemanatoare celui unui credit ipotecar,cu diferente de la o banca la alta,costurile standard fiind aceeasi(la orice banca finantatoare). 
Gandul la o vacanta pe plajele insorite a Mediteranei sau trairea visului american, iar daca m-as referi strict la persoana mea, o calatorie pe taramul parizian-Franta, s-ar materializa printr-un credit de nevoi personale.Iar pentru acest lucru,stiu si la cine sa apelez:AVBS Credit .
Important de stiut este faptul ca suma maxima pe care o poti accesa este de 88.000 lei, la o dobanda de 9,75 % si D.A.E: 10,71%.Suma e mai mult decat suficienta pentru o vacanta reusita plus ceva suveniruri si cadouri pentru cei dragi.Daca ma gandesc,mai si raman pentru ceva modernizari prin casa:o mobila noua, articole electrocasnice,etc.
Si nu in ultimul rand,as aloca o suma de bani pentru ajutorarea unui caz umanitar.Astfel mi-as indeplini dorinta de a face pe cineva fericit,prin indeplinirea unui alt vis.Sunt sigura,ca se vor bucura mult mai mult pentru ca sunt invatati cu lipsa banilor si ar aprecia mai mult valoarea acestora.Asa voi sti, ca nu au fost risipiti inutil,ci folositi pentru lucruri cu adevarat importante.

Mai aproape de tine! 
 Cu  aplicatia AVBS Credit esti la un credit distanta de visele tale.
Aplicatia este disponibila doar pe smartphone-urile Android sau IOS.Odata instalata aplicatia,iti permite sa aplici pentru un credit direct de pe telefonul mobil.
Descarci aplicatia GRATUIT,introduci codul 0001 si aplici pentru creditul mult dorit.
Aplica acum si afla cum iti poti transforma visele in realitate cu un minim de efort financiar si in acelasi timp,avantajos pentru tine. 
In final,te invit la o dezbatere:
"Banii ,aduc sau nu fericirea?"
Studiile au demonstrat ca secretul fericirii consta in a-ti cheltui banii mai degraba incercand experiente noi,decat investind in bunuri materiale.Si daca tot "it's all about the money", tu ce dorinte ti-ai indeplini daca te-ai trezi dintr-o data cu o suma mare de bani?
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!