Invitatie Galerie de Beaute Paris.Descopera si testeaza!

Galeria frumusetii isi deschide portile pentru tine in perioada 13-14 iunie 2014.

Unde?
In incinta magazinului Unirea Shopping Center,Bucuresti.Daca esti din zona,sigur il stii.
De ce?
Pentru a descoperi produsele Galerie de Beaute Paris si pentru a cunoaste oportunitatile de cariera oferite.


Ce nu stiai despre Galerie de Beaute:

Poate ai auzit despre acest brand,intr-o discutie ,la o cafea cu prietenele sau poate ai citit intamplator intr-un articol pe blog,insa nimic nu se compara cu propria experienta.In acest mod iti vei putea forma o parere subiectiva asupra produselor chiar la fata locului si te vei convinge singur(a) de calitatea ce le recomanda.

√Galerie de Beaute reuneste branduri de renume si traditie care si-au castigat in timp,increderea clientilor sai prin atenta selectie a produselor oferite,nefacand rabat de la calitate.
√Game produse:Kiotis-brand produs si importat din Franta,StanHome cu o vasta experienta de 50 ani in domeniu, destinata ingrijirii casnice si menajului.
Cum e vorba aceea:"Nu crezi,pana nu vezi cu ochii tai"
Galerie de Beaute Paris iti da sansa sa le descoperi si sa le testezi pe cele care corespund nevoilor tale.
Daca doresti sa te familiarizezi,mai intai cu gama de produse oferite de acest brand,poti rasfoi catalogul online Galerie de Beaute Paris.
Pagina cu pagina vei simti parfumul si aerul parizian,care te invaluie si te insoteste pana la cea din urma fila.Notele de trandafir,piersica si bergamota sunt doar cateva dintre aromele care iti vor incanta simturile pe taramuri pariziene.

Ca sa-ti faci o idee despre cum va fi intalnirea cu Galerie de Beaute Paris,vin in sprijinul tau cu doua fotografii de la un eveniment anterior,ce s-a desfasurat la Hotel Kronwell din Brasov.



Sursa poze: Galerie de Beaute Paris
Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!