Descopera "Dunarea noastra" !Afla programul celor 3 zile de distractie(27-29 iunie)


In acest an,in perioada 27-29 iunie se va da startul primei editii a Festivalului National "Dunarea noastra" ,dedicat "Zilei Internationale a Dunarii".
Primaria Municipiului Galati in parteneriat cu Fun Time Production au pregatit publicului galatean 3 zile cu expozitii,concursuri,concerte si multe altele.
Acest eveniment are ca scop  principal crearea unui mediu favorabil schimbului de informatii din Sfera Strategiei Regiunii Dunarii-turistice,administrative,culturale,educationale,etc. dintre institutiile implicate din statele membre,prezente in numar foarte mare in cadrul acestui festival.

Ce anume recomanda acest eveniment:
•un banner gigant cu o lungime de 286 metri,care reprezinta parcursul Dunarii de 2860 km,care va fi amplasat pe Faleza Dunarii si care va contine informatii si fotografii reprezentative.
•de asemenea va exista zona "corturilor tarilor dunarene" in care statele membre isi vor promova traditiile si obiceiurile, se vor realiza si demonstratii gastronomice
•expozitia de machete navale de la Universitate
In plus surprizele nu se opresc aici.
Pentru pasionatii de sport ,un punct de atractie il poate reprezenta turneul de tenis organizat de Viva Club Galati.Nici amatorii de arta fotografica nu au fost uitati,acestia avand ocazia de a se inscrie la concursul de fotografie,pe temele:orasul Galati si spectacole de artificii.




Serile vor incheia cu concerte sustinute de artisti si trupe romanesti consacrate,astfel:

Programul artistic pe zile
Sursa:m.adevarul.ro

Spectacolele de artificii vor fi asigurate de doua echipe de pirotehnisti,una din Romania (Pyro Events Team Fireworks Design) si alta din Austria-Pyro Musical Show (Pyro Vision).
Mai multe detalii despre eveniment aici.


V-ar putea interesa : Camera foto Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Inainte la birou, nu inapoi...