Clipul Mamma mia..o noua provocare pentru Elena?Vezi de ce!


"O poveste plina de umor si intrigi amoroase,cu atmosfera siciliana care recreeaza o nunta in stil italian "al fresco",asa s-ar descrie cel mai nou clip semnat Elena Gheorghe.

O noua provocare:actoria
Pentru filmarea acestui clip,Elena s-a pregatit intens si a luat lectii de actorie pentru a intra cat mai bine in pielea personajului: o sicilianca senzuala,cu atitudine si temperament.
"A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film.M-am pregatit cu ore de actorie,am lucrat cu regizorul Dan Petcan,cu George Pitesteanu,cunoscut din "Loverboy" si restul echipei de figuratie si actori,exact cum se face pe platoul de filmare.A fost o experienta superba,care m-a provocat,mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice,dar cu treceri prin foarte multe emotii.",a spus artista.
E cu de toate!
Picanterii,barfe,pasiune,Cassanova,de fapt mai multi Cassanova.J,flirt,palme,umor cat incape si o...mireasa in bascheti"
Asa ca va invit sa dati play si sa intrati in poveste!



O noua imagine...debordanta,plina de senzualitate si pasiune caracteristica femeilor din sudul Italiei,
inspirata de marile celebritati ale cinema-ului italian:Sophia Loren,Monica Belluci sau...Maria Grazia Cucinotta.

"That's amore" aceasta e concluzia la care ajunge artista dupa ce trece prin toate etapele evenimentului,dupa ce afla ca este inselata cu una dintre domnisoarele de onoare,chiar in timpul propriei nuntii.

Oh,mammia mia(He's italiano)

Daca va place,impartasiti si prietenilor vostri clipul Mamma mia.
Astept pareri.Enjoy!

Autor:Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.