Danone:mai fresh ca niciodata!Descopera-l si tu!

Danone e mai fresh ca niciodata!Esti invitat sa-i descoperi naturaletea si prospetimea,intr- un nou ambalaj,intr-o noua forma si cu un continut mult mai bogat.
Ghiceste cineva despre ce este vorba?

Va dau de la inceput cateva indicii:
E natural,se poarta numai in alb si albastru,e delicios...dar totusi poate fi si cremos,iar cand doreste,dupa bunul plac, isi schimba hainele din alb in "rosu-capsunica",  "orange-piersicuta",ba chiar si-n nuante violet,ca-i sade cochet.
Poate ati tinde sa credeti ca s-a lansat un nou sortiment de iaurt sau o gama de produse s-a reinventat,dar nu...permiteti-mi sa va contrazic.De data aceasta,v-ati inselat..sau poate... eu am dorit sa va induc in eroare cu descrierea mea.
Dar,stati linistiti,va voi dezvalui misterul,intr-un mod natural, "negru albastru pe alb".Daca ma gandesc mai bine nici nu are nevoie de prezentare,asa ca voi spune simplu: Danone


Si nu intamplator,am adus vorba despre Danone-"liderul pietei de iaurturi".Sa o luam cu inceputul.Data de 15 Mai 1999,va spune ceva?Mie,da.In aceasta zi,a luat nastere proiectul Danone,sa nu credeti ca ceea ce este in prezent, a fost dintotdeauna.S-a pornit de la o premiza,de la un fundament solid,alimentat continuu cu dorinta de a crea ceva de calitate,durabil,punand pe primul loc consumatorul si totodata sustinerea unui stil de viata sanatos si echilibrat,un brand in adevaratul sens al cuvantului.
Astazi ,la 15 ani de la infiintare,putem afirma ca Danone si-a pastrat titlul castigat de- a lungul anilor,cel de "lider al pietei  iaurturilor".Acest fapt este sustinut de constanta preocupare pe care firma Danone o manifesta pentru consumatorii sai,prin calitatea produselor sale si prin faptul ca s-a conformat de fiecare data nevoilor si cerintelor pietei.Astfel,in prezent portofoliul firmei Danone ofera numeroase game de iaurturi,diversificate din punct de vedere sortimental,care se adreseaza oricarui gust si buzunar,dintre care amintim Activia-cea mai variata gama de produse,Danonino,Danette,Oikos,etc.
Va invit sa descoperiti si celelalte produse pe site-ul Danone si va dau si un motiv...

Cu prilejul aniversarii celor 15 ani de activitate in Romania,pe data de 15 mai 2014,site-ul Danone a primit un refresh ca tu sa te bucuri de aceeasi prospetime si naturalete,insa la un alt nivel.
Mai multe noutati,mai multe sfaturi pentru un stil de viata sanatos.E simplu si fresh!

Ca un rezumat,la ceea ce-am spus pana acum.Imi place Danone pentru ca s-a reinventat continuu,aducand in atentia consumatorilor noi produse si sortimente.De aceea gasesc utilarubrica de pe noul site "Produse Danone".Apreciez,totodata devotamentul si implicarea intregii echipe la acest proiect,care s-a luptat sa-si mentina aceleasi standarde calitative,oferind cel mai bun raport calitate-pret.De asemenea,mi-a placut sa aflu drumul laptelui si sa fac o vizita virtuala fabricii.Nu credeam ca pot afla asa de multe despre Danone.

Ce- as imbunatati la site-ul Danone..?
√ posibilitatea abonarii la un newsletter cu noutati de pe site,sfaturi priviind un stil de viata sanatos si chiar recomandarea saptamanii:o reteta cu produse Danone.
√o aplicatie interactiva in care copiii,tinerii consumatori sau de ce nu,consumatorul general sa-si creeze propriul design de iaurt (eticheta) cu aroma preferata.Apoi,sa se aleaga prin vot sau de catre un reprezentant al firmei Danone,designul castigator ,iar acesta sa fie produs in editie limitata si sa fie lansat pe piata.
√o sectiune in care consumatorii sa propuna propriile retete cu produse Danone si prin vot sa se realizeze saptamanal/lunar un top 3 retete care sa fie premiate cu produse Danone.


√ lunar sau o data la 3 luni consumatorii sa fie invitati sa completeze chestionare referitoare la comportamentul de consum,produsele Danone,etc.Iar dintre persoanele respondente sa se aleaga prin tragere la sorti un castigator cu premiu in produse Danone si o vizita la fabrica alaturi de familie.

Si inchei cu o urare:
La multi ani,Danone si la mai mare!Iti multumim ca existi si ne oferi produse de calitate!

Dupa ce ati facut o vizita pe site,va astept cu pareri.

Autor:Diana



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.