De la amintiri la emotii,intr-o singura zi...3 Sud Est!

                              3 Sud Est

Mai poti citi si: 3 Sud Est -Liberi "La Maruta"

Mii de fani, numeroase premii si distinctii pentru vanzari record ,cu alte cuvinte trupa dance care a revolutionat industria muzicii,oferind fanilor sai piese prin care si-au castigat succesul de a lungul anilor.
O piesa draga publicului,nu tine cont de notiunea timpului,acelasi lucru il putem afirma si despre piesele 3 Sud Est

Vineri,28 februarie -era o simpla zi ,ultima zi dinaintea unui nou inceput,1 Martie.Dar aceasta zi a capatat o noua semnicatie,nu mai era doar o zi din calendar.Intr-adevar,data de 28 februarie a anuntat un nou inceput,pentru trupa care acum 10 ani s-a lansat cu piesa Ai plecat, pentru ca apoi, piesa Amintirile sa le asigure ascensiunea pe piata muzicala si totodata castigarea trofeului la Mamaia in anul 2000.Au urmat alte piese,la fel de frumoase,dintre care amintim:Iubire,De dorul tau,Cu capul-n nori ,care au ajuns rapid la inimile fanilor,garantandu-le astfel succesul,timp de un deceniu.
Ultima piesa lansata ca trupa a fost Vorbe care dor.In tot acest timp de absenta ,fiecare si-a dedicat timpul proiectelor proprii:Laurentiu a compus pentru diversi artisti,in special pentru Elena Gheorghe si Andreea Banica,Mihai a colaborat cu Dj pentru cateva piese,iar Viorel s-a ocupat de afacerea sa cu restaurantul.

Acum dupa o perioada de 6 ani,3SE-supranumiti si regii muzicii dance au revenit.Mult asteptata veste a fost anuntata de Laurentiu Duta pe pagina sa oficiala,fapt ce a starnit un adevarat val de comentarii din partea fanilor.
"Salut ! Maine , vineri , incepand cu orele 17.30 ne puteti vedea la Pro TV in editia speciala " Idoli la Maruta" dedicata trupei 3 Sud Est . O seara frumoasa tuturor !"
Daca pana acum,au mai fost discutii despre o posibila reunire 3 Sud Est,chiar si in privinta organzarii unui turneu national pentru fani,lucrurile nu s-au concretizat.Chiar si asa,fara a avea o certitudine,fanii nu si-au pierdut speranta de a-si vedea visul implinit,de a asculta din nou piesele care le-au marcat copilaria.Insa acest moment ,nu era definit in data si timp.


3 Sud Est din nou in fata fanilor,La Maruta

Revenirea 3SE marcheaza un nou inceput,un nou drum,insa in aceeasi formula care i-a consacrat:Laurentiu,Mihai si Viorel.


Surprize pentru membrii 3 Sud-Est

Maruta l-a supus la test.Viorel  si-a demonstrat abilitatile de barman la prepararea unei bauturii,asistat de un profesionist.

                                  
                                                              sursa: click.ro

Surpriza cu ecou pentru Laurentiu Duta

Elena Gheorghe a venit pentru prima data,dupa o perioada mai lunga de timp,La Maruta.Artista a fost unul dintre invitatii surpriza ai editiei speciale.

                                
                                                     sursa:Elena Gheorghe


Elena a cantat un colaj de 3 piese:Ecou,Disco Romancing,si Hot Girls ,la care s-a alaturat si Dony,de asemenea prezent si el la emisiune,fiind un bun prieten a celor de la 3 SE.

Momentul care le-a dat cu adevarat emotii,membrilor 3SE, a fost atunci cand si-au facut aparitia ingerasii lor:Lorena-fetita lui Laurentiu, Sara si Stefan Mihai-copii lui Mihai Budeanu
Despre Lorena,Laurentiu spune ca este o fetita desteapta si talentata.Tot acesta adauga ca este mare fan al Elenei,Lorena cantand alaturi de  Elena refrenul piesei Ecou.

                                 
                                                      sursa:click.ro

Revenirea 3 Se cel mai frumos martisor oferit fanilor.Daca pana acum traiam cu Amintiri si Clipe in acest moment simtim aceleasi Emotii,reascultandu-i.



Ce parere aveti de noua piesa?Va bucura revenirea lor?Ce emotii/sentimente v-au incercat cand i-ati revazut ?

Pe 9 mai ai invitatie la concert!




Cel mai important boy-band din Romania te invita la un eveniment unic, un concert in care vei retrai, cu emotie, cele mai frumoase amintiri. 
Vineri, 9 Mai 2014, ora 19:30
Sala Palatului, Bucuresti

Concertul live, de la Sala Palatului, reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.
Pret/ bilet:
Categoria 1: 150 lei
Categoria 2: 110 lei
Categoria 3: 80 lei
Categoria 4: 50 lei


Ce inseamna Emotii pentru 3 SE?


“E o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut, ne-au inspirat și au fost mereu echipa, sufletul și bucuria noastră. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc și cărora așa am ales să le mulțumim pentru tot”, declară Laurențiu.
“Piesa “Emoții” este o împărtășire a sentimentelor noastre, în maniera 3 Sud Est, marca noastra muzicală, care ne-a consacrat și care, spunem noi, o să miște inimile și o să aducă împreună și pe fanii din generația noastră, cât și pe cei mai mici, această lume cool, senzațională, care știe despre istoria trupei noastre și care aștepta o nouă piesă 3 Sud Est. Până la urmă, când e vorba despre dragoste și bucurie e vorba, de fapt, de aceleași… Emoții”, spune Mihai.
“A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar în studio și să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe… Emoții”, a adăugat Viorel."
sursa:infomusic

3 Sud-Est-au fost si vor ramane idolii unei generatii.
3 Sud Est-un vis care continua,care,de fapt, nu a incetat niciodata sa existe.Imi place sa spun ca acesti 6 ani nu au insemnat o despartire,ci o pauza pentru a reveni in fata fanilor.Au fost 10 ani de activitate in care s-a scris o poveste,in care ne-au rascolit amintirile,am suferit de dorul tau,am avut parte de iubire,am fost cu capu-n nori,am trait clipe,iar acum ,in 2014 povestea continua a fi scrisa cu emotii...

Autor: Diana

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.