Masina visurilor vazuta prin ochii unui copil

Deseneaza masina visurilor tale

Nu-i asa ca v-ar placea sa vina Mosul mai devreme anul acesta?
Sunt sigura ca da.Cum e posibil acest lucru? Toyota se va ocupa de tot.
De data aceasta,insa nu va trebui sa-i scrieti lui Mos Craciun cat de cuminti ati fost voi anul acesta si ca ati avut rezultate foarte bune la invatatura,iar toate acestea, urmate de o lista lunga cu dorintele voastre.
                                                         sursa:desprecopii.com
                                                 
In acest an,2013, Mosul va vrea creativi,el stie ca printre voi,se afla multi copii talentati,de aceea vrea sa-l impresionati cu desenele voastre,dar fiti atenti nu cu unele oarecare,Mosul s-a gandit sa apeleze la imaginatia voastra pentru a creea un nou design pentru masina viitorului,de ce nu, poate chiar si pentru masina Mosului.Da,ati auzit bine,s-a aliniat si Mos Craciun la societatea moderna de astazi,nu mai vine cu sania ca anii trecuti,acum se mandreste cu noua lui "sanie" pe 4 roti-Toyota.Acesta este foarte incantat de noua sa achizitie pentru ca il va ajuta sa distribuie cadourile la timp tuturor copiilor din lumea intreaga.
sursa:accesoriievenimente.ro

Si la ce s-a gandit Mosul.In fiecare an, copiii ii cereau acestuia sa le indeplineasca toate dorintel,si nu erau cateva,ci o lista intreaga ,de zici ca era desfasuratorul unei convorbiri telefonice.Pe lista se aflau dorinte de la A-Z,posibile si imposibile,insa de data aceasta, Mos Craciun s-a gandit sa va ceara si el un mic favor:
"Dragii mei,cum ar arata masina viitorului pentru voi,care sa-i placa si mosului,dar care v-ar placea si voua sa o aveti in miniatura ca jucarie sau pe care v-ati imagina ca ati conduce-o intr-un timp al viitorului."
Mai multe detalii despre concurs.
Vor fi apreciate cele mai creative si originale creatii/desene.

                              DreamCarArtContest

Si cum e Mos Craciun..are si un cadou pe masura,pregatit pentru voi:o calatorie in...poate ati crede in tara sa Laponia,da nu ,si de data asta,deoarece s-au anuntat temperaturi foarte scazute in aceasta perioada si nu vrea sa raciti.Asa ca destinatia pe care a ales-o este Japonia si ce nu v-am spus:veti merge acolo pe cheltuiala Mosului.Ce ziceti? Va surade ideea?

Poate va intrebati:si ce putem face noi acolo..nu e nimic distractiv....
In primul rand puteti participa la etapa internationala de desene al competitei "Dream Car Art Contest",sponsorizat de Toyota,la care aveti sansa sa castigati multe premii,tehnologii de ultima generatie si alte surprize pregatite pentru voi.In plus veti cunoaste copii de varsta voastra, din alte peste 70 de tari,puteti interactiona,lega prietenii frumoase.
Dar pana sa ajungem acolo,trebuie sa-i dovediti Mosului ca sunteti cei mai talentati si cei mai buni la desene creative.Iar visul vostru poate deveni realitate cu Toyota.

*Castigatorii vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal.

Jucarii...fabrica de jucarii..va spun ceva?Jocuri electronice,gadgturi..si multe altele..nu va spun tot..veti avea ocazia sa le descoperiti chiar voi daca veti fi printre finalisti acestui concurs.

In alta ordine de idei,Mos Craciun asteapta sa inscrieti desenele voastre in format A3 online.Da..si mosul a devenit internaut,nu mai foloseste de ceva timp posta pentru trimiterea scrisorilor,mai ales ca multi copii se suparau pe acesta, ca scrisorile ajungeau prea tarziu,iar acesta nu reusea sa le indeplineasca dorintele.Tehnologia a ajuns si in tara sa,Laponia.
Perioda inscrierilor deja a inceput,insa nu va faceti griji,mosul va asteapta pana pe 15.03.2014 sa-i aratati ca de talentati sunteti,definind ideea de masina a visurilor in viziunea voastra.
Dati frau liber imaginatiei si depasiti-va barierele creativitatii in realizarea celor mai inedite,originale desene.
Asa ca dati ce-i mai bun din voi,impresionati-l pe Mos Craciun si pe ajutoarele sale:spiridusii acestuia care vor alege fericitii castigatori.


Poti fi chiar tu,unul dintre ei!Ce mai astepti?
Inscrie-te in concurs si poti castiga super premii!

*prin Mos Craciun a se intelege:firma Toyota,iar spiridusii Mosului-reprezentantii ce vor evalua lucrarile inscrise in concurs/juriul.
Am apelat la aceasta asociere pentru a starni interesul copiilor de a participa in competitie si pentru o prezentare mai atractiva a acestuia .

Diana,ambasador Toyota Romania

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2013.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!