Doctorii cu Farmec pentru parul meu

Sa ne inchipuim cum ar fi fost daca Cleopatra,regina Egiptului sau Artemis,zeita frumusetii la greci ar fi auzit la vremea respectiva de noua gama de tratament de la Gerovital,ele fiind recunoscute pentru frumusetea lor si stiind ca apelau la diverse ritualuri de ingrijire,folosind  ingrediente "secrete", "speciale" cu care isi intretineau frumusetea devenita deja o legenda.
Cu ce "doctorii" isi tratau parul pentru a-i mentine stralucirea si aspectul bogat atunci cand isi lasau podoaba capilara sa fie rasfatata de razele calde ale soarelui de desert,dupa cum stim din cunostiintele noastre in zona aceea e arsita,o caldura care aduce uscaciune,iar consecintele acestor temperaturi ridicate asupra parului ar fi avut ca urmari un par uscat,tern,lipsit de vitalitate.
Sursele existente in istorie antichitatii:legende,carti,inscrisuri,fotografii ce dainuiesc din acea perioada ni le prezinta pe Cleopatra si Artemis ca fiind niste regine,zeite,frumusetea intruchipata.
"Era asa de frumoasa incat la soare te puteai uita,dar la ea,ba"
Tot din istorie aflam ca acestea erau recunoscute pentru ritualurile de frumusete,la vremea respectiva.Aceste zeite acordau o mare importanta ingrijirii personale,folosind in terapiile sale ingrediente ca:mierea-aceasta era considerata de catre egipteni un ingredient sacru,fiind si in ziua de astazi baza multor tratamente de frumusete.
Nu exista precizari din care sa reiasa modalitatile prin care zeitele Egiptului si nu numai si cele ale Greciei Antice aveau grija de aspectul parului lor.

De a lungul timpului au fost spuse diverse legende,mituri,multe dintre ele ramanand niste enigme,chiar si pentru cercetatorii din domeniu,iar daca s-a reusit a fi elucidate unele mistere,nu s-a dorit aflarea acestui lucru iar altii s-au pierdut mergand pe urmele legendei si nu s-au mai intors.
Asa ca au ramas multe semne de intrebare in privinta acestui aspect legat de ingrijirea parului.

Inapoi la tema noastra,nu suntem aici,nici la ora de istorie sau arheologie sa facem sapaturi in trecutul civilizatiilor antice,insa am dorit sa ne intoarcem putin la inceputurile ritualurilor de frumusete din Orient,care poate au stat la baza retetelor,tratamentelor pe care le folosim in ziua de astazi.
Noi ne aflam aici la ora de frumusete si ingrijire prezentata de Farmec.
Subiectul de azi este:"Doctorul parului tau",iar ca si tema de discutie avem:"Cum iti ingrijesti si tratezi in mod corect problemele parului tau"
Regenerare.Tratament,acestea sunt cuvintele ce definesc noua gama de tratament Gerovital.
Vom incepe ora noastra de frumusete  prin exemplul personal si va voi spune in cele ce urmeaza cu ce problem m-am confruntat la un moment dat sau in prezent.
Stim cu totii acest lucru:
Ingrijirea podoabei capilare e la fel de importanta si necesara ca cea a tenului si a pielii noastre.Ne dorim sa ne bucuram mereu de un par stralucitor,ingrijit si hranit in profunzime.Dar nu intotdeauna lucrurile se intampla asa cum ne dorim.Trebuie sa fie cineva sau ceva care isi propune ca de fiecare data sa ne strice planurile.
Asa numitii "intrusii", sau "virusi"ai parului nostru,ce se metamorfozeaza sub diverse forme care va sunt binecunoscute: nedorita ninsoare ce se scutura din parul nostru alias matreata-supranumit si inamicul nr 1 al parului alaturi de un alt aspect ce ne da batai de cap si anume:excesul de sebum,care uneori cam depaseste limita,iar atunci se da "unda verde" si este necasar sa se ia masuri.
O alta problema cu care se confrunta femeile,dar si reprezentantii genului masculin este cea cauzata de caderea parului.Nu este un lucru anormal atunci cand vorbim de cateva fire de par,problema devine ingrijoratoare atunci cand constatam o crestere a numarului de fire pierdute zilnic,ajungandu-se la o cadere excesiva a acestuia.
Factorii ca:stresul de zi cu zi,expunerea repetata a parului asupra actiunii ondulatorului,foehn-ului,a colorarii/decolararii si a altor tratamente cosmetice,precum si un stil de viata inadecvat si nesanatos sunt doar o parte a factorilor directi sau indirecti ce favorizeaza aparitia acestor probleme la tot mai multe persoane,iar media de varsta de la care incepem sa discutam despre aceasta devine din ce in ce mai scazuta.
Cu aceasta problema ma confrunt si eu,o tanara de 19 ani,exact la ceea ce ma refeream mai devreme.Chiar si la varste tinere apar astfel de probleme,datorita unei alimentatiii sarace in  substante nutritive ,proteine etc
La inceput  au fost doua-trei*(putine)atunci nu mi-a dat motive de ingrijorare,dar doua o perioada de timp de la doua-trei ajunsese la zeci de fire cazute la fiecare pieptanare,alte zeci pe haine,alte fire pierdute dupa spalarea acestuia.Mi-am zis ceva nu e bine,ceva s-a intamplat cu parul meu.Da parul meu se confrunta cu o problema si eu trebuia sa gasesc rapid o solutie..Dar inainte de a face acest lucru,trebuia sa gasesc sursa problemei.Asa ca mi-am dus parul la control-am devenit "doctorul parului meu". Ca la orice control ,sa zicem de rutina,dar acesta era mai mult decat o nevoie,era o necesitate,am observat care sunt simptomele,cum se manifesta,am dat un diagnostic,apoi mi-am prescris reteta:Noua Gama Gerovital Plant Tratament de la Farmec

Cam asa arata fisa personala a parului meu:

Nume:Par 
Prenume:Saten
Sex:feminin
Varsta:19
Domiciliu: stabil,orasul "Cap"
Simptome:"ninsori" neasteptate
Manifestari:mancarimi in zona Capului,pierderi de locuitori*
Diagnostic prezumtiv:exces de sebum si caderea excesiva a parului
Prescriptie:Produsele din Noua Gama Gerovital Plant Tratament(Tratament sebum control compus din:1 Șampon sebum control + 1 Ser sebum control,Tratament anticădere format din: 1 Șampon anticădere + 1 Ser anticădere )


*locuitori-fire de par
*ninsori-matreata
#acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Ora de frumusete de astazi se apropie de final,insa va las si o tema pentru acasa:

:"Care este cea mai frecventa problema a parului cu care te-ai confruntat sau te confrunti?Esti adepta remediile bazate pe leacuri babesti sau mergi pe calea naturista,produse din plante,cum ar fi noua gama de produse Farmec-o gama completa si complexa pentru ingrijirea si tratarea parului tau"

Cum si-a gasit Farmec loc in viata mea


A inceput atunci cand doream ceva cu adevarat natural,o gama de produse bazate doar pe ingrediente naturale, din plante,fara parabeni.e drept,pe piata sunt n branduri care comercializeaza produse de acest gen,insa unul s-a facut remarcat:prin imagine,increderea inspirata ca brand si traditiea in ingrijire si hidratare si nu numai.
Apreciez initiativa celei mai recente campanii a firmei dvs prin care promovati noua gama de tratament pentru par de la Farmec.
Fie ca te bucuri de un par scurt,cu bucle,mediu sau oricare ar fi alegerea ta in materie de coafuri,nevoile si prioritatile parului tau raman mereu aceeasi;hranire in profunzime pentru un aspect bogat si sanatos,ingrijire pentru un par plin de stralucire si vitalitate,regenerare si tratament pentru un par tern si uscat.


Ca o paranteza,cel putin  ninsoarea din fiecare iarna,macar ne aduce un motiv de bucurie,nu putem spune acest fapt si despre "neaua" din parul nostru.Gen:"Iarna-i grea,omatu-i mare.." cu ce FARMECe se va topi oare?
Orice problema a parului dispare cu noua gama Gerovital Plant Tratament in dotare!

Inca nu am incercat noua gama de Tratament,dar as fi tentata sa le incerc si chiar sa observ daca nu o schimbare majora,macar o imbunatatire vizibila a acestor probleme.Am incredere in produsele Farmec si pot spune ca pana acum nu m-au dezamagit,sper ca nici de acum incolo.
Am atasat mai jos o fotografie ce cuprinde mica mea colectie,daca o pot numi asa de produse Farmec.
Printre produsele folosite s-au mai numarat si altele(demachiant de ochi Farmec,crema Farmec imbunatatita cu extrect de floare de colt,oja Farmec),dar acestea,a se vedea :foto sunt cele pe care le am in prezent.
Astfel de la stanga la dreapta,avem:
Triumf bucatarie,Farmec-sapun lichid coctail de fructe,doina-lapte demachiant si Triumf cuptoare + crema Farmec imbunatatita cu extract de floare de colt.



Pentru un rezultat complet va recomand setul pentru caderea parului Tratament sebum control compus din:1 Șampon sebum control + 1 Ser sebum control,Tratament anticădere format din: 1 Șampon anticădere + 1 Ser anticădere si  Tratament intensiv de regenerare compus din:1 Șampon regenerant + 1 Loțiune regenerantă cu petroleum + 1 Kit de tratament pentru regenerarea părului



Acest articol a fost scris pentru Spring Blog 2013


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!