Cu si despre Barrier

Barrier-"pe aici nu se trece"


Barrier iti asigura protectie si siguranta la alt nivel,iar cand spun asta ma bazez pe lucruri concrete si date care pot dovedi acest fapt.
Sa incepem cu inceputul.
Ca orice  firma care se respecta si care isi respecta clienti are un scurt istoric in spate.Avem aici un extras din el:

"  Ferestrele Barrier sunt produse şi distribuite de compania Electric Plus SRL, care a cucerit pe piaţa din România un loc de frunte atât pentru producţia-montajul de tâmplărie PVC, jaluzele, rulouri, perdele, cât şi pentru modul de desfăşurare a vânzărilor în magazinele specializate...",continuarea pe Barrier.

Ce este Barrier,cu ce se ocupa si alte detalii le vom afla in cele ce urmeaza…

Barrier este partener autorizat si are ca obiect de activitate fabricarea,comercializarea  tamplariei PVC cu profile REHAU si feronerie ROTO .Ofera usi si exterior,usi de garaj si accesorii ferestre,protectie solara,etc.Acestea sunt doar cateva dintre produsele si serviciile firmei Barrier, restul va invit sa le descoperiti pe site-ul Barrier .Vom detalia fiecare categorie si va voi prezenta produsele aferente acestora intr-un articol viitor.Acum doar va prezint pe scurt tot ce este esential sa stiti despre aceasta firmma.Va fac cunostiinta cu Barrier,cu alte cuvinte.
Asa ca,dragi cititori va invit sa va faceti comozi,deoarece la Barrier confortul e la el acasa.


Stiu ca cifrele si matematica v-au cam dat batai de cap pe bancile scolii,iar adunarea si inmultirea erau niste chestii intortocheate in mintea voastra,dar din momentul acesta prevad ca o sa va placa mai mult matematica.De ce spun asta:lectia de matematica pe care vi-o propun astazi e una destul de simpla,zic eu.Ramane la aprecierea dvs daca e asa.
Mai intai avem 5 ani garantie pentru executarea lucrarii,15 ani garantie pentru feronerie si alti 20 ani garantie pentru profil.Facem un calcul simplu si transformam anii in zile:
               365/366 zile× 20 ani=7300/7320 zile de protectie garantata Barrier,
ceea ce inseamna o viata cu o grija in minus,o viata in care te simti protejat si in siguranta.Precum spune si una dintre devizele firmei Barrier:
"Atunci cand nimic neplacut nu-i peturba linistea,casa dvs devine un camin in adevaratul sens al cuvantului"
Poate va intrebati prin ce se deosebesc termopanele oferite de aceasta firma fata de altele aflam chiar de la Barrier:
"Barrier va garanteaza reteta puternic calitativa prin care tot ce deranjeaza raman afara:tamplarie PVC cu profil Rehau si feronerie Roto imbinate cu precizie de exceptie pe linii de asamblare de ultima generatie Rotox."
Va pot garanta seriozitatea si profesionalismul firmei Barrier:clienti multumiti,comenzi onorate la timp,etc.
La Barrier ai investitie minima pentru protectie si confort de durata ,pentru ca Barrier ofera solutii pentru orice preferinte si buget.
Profita acum de oferta speciala:

    Barrier oferă reduceri de 40% pentru toate uşile de garaj, disponibile într-o gamă variată de modele şi culori.
     Este uşor să economiseşti cu preţurile oferite de Barrier.

Pentru ca Barrier stie sa se adapteze dupa bugetul clientilor sai,aveti posibilitatea de a plati in rate direct in magazin.

Mai multe detalii despre produse si modul in care Barrier iti protejeaza caminul pe:

Facebook:Barrier Romania
Site:www.barrier.ro disponibil in doua limbi romana si engleza pentru a va facilita accesul la informatii sau la reprezentantii firmei Barrier din zona in care locuiti,harta o gasiti la sectiunea contact.

Contactati partenerii autorizati din zona dvs pentru a va face o oferta corepunzatoare nevoilor dvs si pentru a afla mai multe detalii despre produsele care va intereseaza sau daca aveti unele nelamuriri si doriti solutionarea unei probleme,Barrier va raspunde prompt solicitarilor dvs,va asigur.

sursa poze:BarrierRomania
Autor:Diana




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!