Concurs!!! "Toamna cu charme parizian"

"A venit,a venit toamna,acopera-mi inima cu ceva/cu umbra unui copac sau mai bine,mai bine cu umbra ta",
asa spun cateva versuri din poezia "Emotie de toamna",autor:N. Stanescu.V-am facut putini nostalgici,nu?Dar nu vreau sa va intristez,din contra vreau sa aveti motive sa zambiti,sa va bucurati,de aceea voi incerca sa va inseninez putin ziua,sa schimb tonurile de gri din viata voastra, aducand un strop de culoare si oferindu-va cateva momente de rasfat.
Altfel spus,timp de 2 saptamani va invit sa va (re)descoperiti frumusetea si sarmul alaturi de Charme d'Orient.
Poate veti spune ca acest concurs este destinat preponderent femeilor,dar cine a spus ca genul masculin nu are nevoie de ingrijire si hidratare pe timpul toamnei..Daca premiul,insa nu este pe placul dvs,domnilor il puteti oferi cadou unei prezente feminine din viata voastra.Fie ca este mama,sotia,sora,etc o veti surprinde intr-un mod placut,oferindu-i un moment de frumusete si rasfat.
Dar acesta nu este singurul motiv pentru care m-am gandit sa organizez acest concurs,mai sunt altele doua la fel de importante.Vreti sa le aflati?Ok,pe rand..
Primul motiv:acest blog,pe care va aflati a atins pragul de 10.000 de vizualizari,de aceea vreau sa multumesc fiecaruia dintre voi,care a rupt 1 ,2 minute,mai mult sau mai putin, din timpul lor pretios pentru a-mi citi postarile.Astfel vreau sa va rasplatesc fidelitatea prin acest concurs.

P.S De acum ma puteti urmari si pe facebook: Music inspire me .Va astept!

Al-II-lea motiv:Grupul Elena Gheorghe de care ma ocup a insumat de curand 300 membri si vreau sa celebrez si acest fapt. :)


Gata cu vorbaria prea multa,sa trecem la subiect.Stiu ca asta asteptati.

Premiul concursului:1 ulei de argan dezodorizat BIO 100 % natural oferit de Charme d'Orient.Multumesc pe aceasta cale Charme d'Orient pentru amabilitatea de a fi sponsorul acestui concurs.
Vezi detalii produs aici.

Ce trebuie sa faci?Castigi in 3 pasi:

Conditii de participare:
2.Inscriere la newsletter pe charmedorient.ro +confirmare  adresa email in comentariu.
3.Raspunde la intrebarea concursului:
"Care este produsul tau preferat de pe Charme D'orient?
*raspunsurile la intrebare le astept aici pe blog la aceasta postare sau printr-un comentariu pe grup la postarea concurs.Se vor lua in considerare pentru tragerea la sorti atat raspunsurile de pe blog cat si de pe facebook.
Pentru o inscriere valida in concurs toti pasii sunt obligatorii!
Durata concurs:30 septembrie-14 octombrie 2013
Alegerea castigatorului se va face prin intermediul site-ului random.org pe data de 15 octombrie.
Succes!!!

Astept sa va inscrieti in numar cat mai mare pentru ca ,zic eu merita.In plus nu aveti nimic de pierdut,dimpotriva puteti castiga o toamna cu sarm in care sa va simtiti rasfatata si sa va bucurati de efectele benefice ale uleiului de argan:o piele vizibil hidratata si intinerita.
Daca va place concursul va invit sa-l distribuiti prietenilor si sa lasati intr-un comentariu opinia dvs despre concurs/blog.

Cu drag,
admin. Diana

UPDATE.Concursul s-a incheiat.Voi reveni in scurt timp cu numele castigatorului.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.