Cu Elena pana dimineata...

Poate va ganditi ca Elena a petrecut pana in zorii zilei intr-un club,dar nu, nici vorba de asa ceva.

Dupa melodia "Ecou" care s-a bucurat de succes,ocupand primele locuri in topurile celor mai cunoscute posturi de radio,Elena Gheorghe revine cu o noua piesa de vara intitulata:"Pana dimineata".De compozitie s-a ocupat tot Laurentiu Duta cu care artista are o colaborare longeviva si care i-a compus hituri ca:Disco Romancing,Hot girls,Ecou,etc.
"Pana dimineata" este o piesa mai dinamica decat cea precedenta care ne indeamna sa traim viata pentru ca este scurta precum spune si unul dintre versurile piesei,care este si versul preferat al Elenei.
"Viata e scurta,sa stii,deschide larg ochii",ce a fost postat de artista pe Facebook in urma cu ceva timp.


Piesa va fi lansata odata cu videoclipul care a fost filmat in urma cu doua saptamani..Filmarile au durat 2 zile,iar rezultatul il veti putea vedea in curand.Pentru realizarea clipului Elena a ales sa colaboreze tot cu regizorul Dan Petcan,cel care a realizat si scenariul pentru Ecou.
Pana cand vom putea vedea rezultatul final,iata o poza de la filmarile clipului,surprinsa in premiera de catre urban.ro.


Mai multe poze de la filmari gasiti pe Urban.ro
Ceea ce mi se pare interesant,alegerea unui grup de proaspati absolventi de liceu pentru a participa in clip,ideea clipului fiind cea in care Elena Gheorghe a absolvit liceul si petrece cu gasca pana dimineata acest moment important din viata oricarei persoane.

UPDATE:


Lansarea clipului va avea loc pe data de 19 septembrie 2013 la premiile muzicale Media Music Awards,la Sibiu,incepand cu orele 19.30.
Evenimentul va fi transmis live pe Kiss Tv.Nu lipsiti!Elena promite un show de excepte!
Nu uitati distractia continua pana dimineata!

Se va bucura noua piesa:"Pana dimineata" de acelasi impact ca piesa Ecou,voi ce ziceti?
P.S Noutati,concerte,evenimente despre artista ta preferata?
Nimic nu ne scapa,le afli de la noi AICI.Te asteptam sa ni te alaturi!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!