Elena Gheorghe@Caravana Distractiei Golden Brau

Elena Gheorghe vine...la tine,esti pregatit..de distractie?



Elena Gheorghe va participa alaturi de Stefan Stan si de DJ-ii Radio 21,care sunt si promotorii acestui eveniment"Caravana Distractiei Golden Brau" intr-un turneu in 20 de orase din tara.
Startul distractiei s-a dat pe 20 iunie si va continua pana in toamna.Printre primele orase s-au numarat:Slatina,Bucuresti,urmeaza Targu Neamt(6 iulie 2013) si Craiova(7 iulie 2013)

Iata cateva imagini de la evenimentul din Bucuresti:

Elena Gheorghe a oferit un show de exceptie publicului aflat la concert.Dintre piesele cantate de artista nu putea lipsi piesa "Ecou" care s-a bucurat de un mare succes la public,ca urmare a acestui fapt, aceasta a ocupat prima pozitie in topul celor mai difuzate piese ale momentului,timp de 7 saptamani conform MediaForest,precum si alte piese cunoscute de catre fanii artistei: Disco Romancing,Soarele meu,Midnight Sun,Amar Tu Vida,etc,toate intr-un show live impreuna cu trupa sa.

Elena antrenand fanii la o piesa


Dj-ii Radio 21,Dinculescu si Dj.Andi au intretinut atmosfera mixand  cele mai tari piese ale momentului,iar alaturi de partenerul distractiei Golden Brau au organizat concursuri diverse cu premii in bere,iar amatorii nu au intarziat sa apara.

    
Dj Andi in the mix live




Pentru a afla daca orasul tau va fi vizitat de Caravana Distractiei Golden Brau si poze de la evenimente urmareste pagina partenerului de distractie Golden Brau,a artistei Elena Gheorghe si pagina Radio 21.

UPDATE:AICI gasesti lista oraselor vizitate de Caravana Golden Brau.

PS:Daca ai realizat fotografii,clipuri de la concert cu Elena in orasele din caravana,trimite-mi un mesaj privat

In concluzie,Caravana Distractie Golden Brau te invita la 3 zile de distractie si voie buna,cu artisti de top si cu o bere rece pe placul tau.

Distractia a continuat si in Drobeta Turnu Severin
Mai jos aveti cateva poze de la eveniment:

                                                    





                                                    


Sursa poze :Golden Brau
A nu se reproduce decat cu precizarea sursei.

 Autor:DIANA



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.