Review aplicatie de mobil inzonata.ro

Ati aflat ultimele noutati inzonata.ro?Nu ati aflat inca?E...daca din diverse motive nu ati aflat,eu va voi pune la curent cu toate detaliile,asa ca faceti-va comozi si cititi cu atentie ce-am sa va comunic.
Pe data de 20 iunie a avut loc lansarea oficiala a aplicatiei de mobil inzonata.ro,ce permite gasirea ofertelor din zona ta in timp real (prin localizarea GPS).Stiu ca o asteptati de mult.Iata ca asteptarea a luat sfarsit.
Dar de ce va spun eu toate acestea?Aveti putina rabdare si veti afla.
Stim cu toti ca premiile si concursurile tenteaza pe oricine,mai ales cand e vorba despre gadgeturi de ultima generatie,avantul de candidati creste simtitor.Dupa cum v-ati dat seama am mentionat cuvantul concurs,da ati vazut bine,cu inzonata.ro aveti o mare sansa la un super premiu.In plus aveti posibilitatea de a va alege singur premiul dintre 4 telefoane,cele mai dorite in momentul actual.Puteti opta pentru: Samsung Galaxy S4Apple Iphone 5,continuam cu HTC One care continua sa se mentina pe pozitii si ultimul,dar nu si cel din urma: Nokia Lumia 920.Suna tentant!Acum cred ca v-am convins!
Dar stati asa ca beneficiile nu se opresc aici.Poate va intrebati: Mai e si altceva?
Da,daca descarcati aplicatia pana pe 20 august de pe Itunes,Google Play,QR CODE,iar modalitatea o alegeti tot dvs,cea pe care o preferati,va veti putea bucura de urmatoarele beneficii:
*Pentru simplul fapt ca ati descarcat aplicatia prin oricare dintre modalitile enumerate mai sus si daca va creati un cont cu aplicatia de mobil si va logati in aplicatie primiti 20 lei puncte de fidelitate.
*Dupa ce v-ati facut o prima impresie despre aplicatie,puteti trimite un feedback pe Google Play sau Itunes,iar pentru asta mai primiti alti 10 lei puncte de fidelitate
*Dati de veste pe blogul vostru personal despre aplicatia pe mobil inzonata.ro prin publicarea unui articol in care analizezi aplicatia si recomanzi cititorilor sa o descarce si veti primi un plus 50 lei.
Toti userii care au descarcat aplicatia intra automat in tragerea la sorti pentru un SMARTPHONE la alegere:  Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5, HTC One, Nokia Lumia 920. 
Cu atatea beneficii te intalnesti de putin ori in viata,de ce sa nu profiti acum cand ai ocazia,pentru ca cine stie norocul iti surade atunci cand te astepti mai putin.
E sansa ta sa fii posibilul detinator al unuia dintre cele mai dorite patru telefoane ale momentului si sa te bucuri oricand si oriunde de cele mai noi oferte actualizate in timp real din orasul tau.
Am descarcat si eu aplicatia,ca altfel nu puteam sa-ti spun atat de multe despre ea si din experienta personala pot spune ca este o aplicatie reusita,utila,practica.Chiar nu realizezi ca o folosesti pe un dispozitiv mobil,diferentele sunt aproape insesizabile,pentru ca tu sa te bucuri de aceeasi experienta si pe mobil.
Am atasat mai jos cateva screenshoturi ale aplicatiei pe mobil.Ce spuneti,merita?

Daca da,spor la descarcat si cumparat!!

                                              





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.