Viata de familie=cariera?

Pentru orice femeie,apare la un moment dat problema alegerii intre cariera si familie.Se incearca crearea unui echilibru intre cele doua.De cele mai multe ori se ajunge la un compromis,unele femei nedorind sa renunte la cariera,in detrimentul vietii de familie.
Andreea Marin este una dintre femeile pentru care viata de familie e pe primul loc: "Am ales familia renuntand la o cariera de succes in televiziune",a declarat aceasta
Imaginea femeii si felul cum este perceputa aceasta in societatea de astazi s-au schimbat.Astfel sacrificiile sunt acceptate mai usor,educatia copiilor fiind primordiala,acestia avand nevoie de iubirea si atentia parintilor pentru a se putea dezvolta in mod normal,la nivel emotional.
In societatea moderna exista stereotipul de femeie perfecta,mama perfecta,spre care toate doamnele si mamele,deopotriva tind sa aspire.Din incercarea de a face totul cat mai perfect,de cele mai multe ori rezultatele nu sunt cele scontate.
Femeia moderna este femeia care isi gaseste fericirea si implinirea alaturi de familie,punand accent pe valorile traditonale ale propriului camin.Respectul pe care il datoram acestor femei poate fi inceputul recunoasterii rolului important pe care acestea il au in societate

Din punctul meu de vedere o femeie cu farmec imbina cu succes viata de familie cu cariera,se implica in proiecte sociale si cucereste publicul prin naturaletea si farmecul sau
Andreea Marin Banica este o romanca cu care ne putem mandri,o femeie de succes pe toate planurile,care a stiut intotdeauna sa mentina in echilibru viata personala cu cea profesionala.
Andreea Marin,supranumita si "Zana Surprizelor",datorita emisiunii realizate de aceasta o buna perioada de timp s-a bucurat de mari audiente,la vremea respectiva.
Andreea s-a implicat in proiecte si a pornit diverse programe sociale dintre care putem aminti:"Campaniile UNICEF","Scoala Mamelor","Clubul Mamelor","Pretuieste viata","Violenta naste violenta" si altele.
Discretia este una dintre calitatile ce o caracterizeaza pe Andreea Marin.Intotdeuna a preferat sa-si tina,pe cat posibil familia departe de viata mondena,de blitzul camerelor de filmat."Am trait intotdeauna pe principiul  moderatiei si al discretiei maxime in situatia data,al evolutiei in profesie pe baza realizarilor".

Nu s-a remarcat prin scandaluri,care in ultimul timp sunt cap de afis in ziarele si emisiunile de profil.Andreea Marin si-a construit o cariera prin fortele proprii,prin talentul,profesionalismul si dedicarea de care a dat dovada de-a lungul timpului,atat in actiunile sociale desfasurate,cat si in perioada in care a prezentat mult indragita emisiune"Surprize,surprize".

Parca imi amintesc si acum serile de sambata,cand impreuna cu mama mea urmaream cu mult drag aceasta emisiune de viata,cu emotii,lacrimi si bucurii,presarata cu momente artistice de calitate.

Cum a declarat si aceasta intr-un interviu:


"Pur si simplu sunt pasionata de ceea ce fac, asa cum am si fost educata, nu e o noutate, e ceva normal pentru mine, un parcurs firesc. Exista si partea de munca strict comerciala de care orice om are nevoie pentru cheltuielile proprii si ale familiei, dar ceea ce-mi place cu adevarat se regaseste in activitatile fundatiei mele", a declarat acceasta intr-un interviu pentru Unica.ro.

De ceva timp,Andreea Marin  a initiat proiectul Clubul Mamelor,o retea de consilierea a mamelor aflate in situatii dificile de viata.
S-a implicat in campanii umanitare de strangere de fonduri,organizate de postul national de televiziune la care aceasta a lucrat.
Campanii pentru a ajuta diferite cazuri sociale.a organizat la nivel national,in cele mai importante orase din tara,reuniuni pentru prezentarea programelor aflate in desfasurare,cel mai recent fiind "Scoala Mamelor",desfasurata in 10 orase din tara,printre care si orasul meu,Galati.Locatia a fost:Teatrul Muzical"Nae Leonard".Doamnele au venit in numar mare la intalnirea cu Andreea Marin.Andreea Marin  acordat si un interviu pentru ziarul local. un extras din articolul din ziar:


Până unde celebritatea e benefică şi de unde devine o povară?
"Pentru mine, această celebritate – deşi e un cuvânt cam mare, această popularitate e doar o consecinţă a faptelor sau a zilelor pe care le-am trăit cu încredere că pot face din ce în ce mai mult şi mai bine. Celebritatea asta nu e aşa, un praf în ochi, ce a apărut peste noapte - pentru alţii e aşa – şi dacă nu e ceva construit sănătos, va dispărea la fel de repede precum a apărut. Mă deranjează lipsa de intimitate, de pildă, deci pentru mine asta nu e fericire, încerc să iau partea bună a lucrurilor, faptul că sunt cunoscută, şi să mă folosesc de asta în sprijinul oamenilor la care ţin sau al cauzelor care mă fac să vibrez."

Cum trebuie să fie o femeie?
"- Habar n-am. Nu sunt femeia perfectă şi nu am un manual de utilizare pentru noi, ca femei, dar, cu siguranţă, trebuie să înţelegem că merităm să ne respectăm pe noi ca să putem fi respectate de alţii. E, din păcate, o lecţie pe care femeile de la noi nu o cunosc sau nu o aplică şi atunci se miră de ce nu primesc, la rândul lor, apreciere, iubire, respect. Pentru că dacă te aşezi tu însăţi pe o treaptă inferioară, în fiecare zi, emiţi semnalul că meriţi asta. Şi atunci, până şi copiii tăi ajung să nu te respecte. O fac pentru că tu le-ai arătat că asta vrei."
Articolul intreg aici.

Campania Pampers - Unicef,una dintre campaniile la care Andreea Marin a spus prezent se bazeaza pe principiul: cand cumperi scutece pentru copilul tau, deci fara un efort suplimentar pentru noi ca parinţi, faci si o fapta buna, pentru ca o parte din banii daţi de tine pe produs vor fi folosiţi pentru a cumpara un vaccin pentru un copil din lumea a treia. Altfel, acesta ar fi condamnat la moarte, ca ataţia alţii, din pricina tetanosului" 


O alta campanie initiata de Andreea,cu ani in urma, si anume "Pretuieste viata"o serie de campanii umanitare  prin se strang sume de bani ,fie pentru bolnavii de cancer, fie pentru sinistrati, pentru copii cu diverse probleme, tinerii talentati, dar fara sustinere financiara, sau bolnavii in stadiul terminal si familiile lor, pentru care a luptat de-a lungul timpului. 

In decursul anului trecut,Andreea Marin a fost in Africa pentru o premiera mondiala si anume:cea mai mare campanie internationala impotriva tetanosului.Acesta nu este singurul lucru prin care Andreea este atasata de Africa,cel de-al doilea motiv este unul de natura afectiva,gestul Andreei Marin de a adopta un copil de la distanta din aceasta zona.Acest gest 
a inspirat si pe altii romani,chiar daca la inceput au blamat-o pe Andreea pentru ca a ales sa ajute un copil din alta tara si nu din Romania.Insa,acum tot mai multe persoane sunt interesate sa afle procedurile necesare in adoptarea unui copil la distanta si sunt dornice sa-i urmeze exemplul.
In concluzie,Andreea Marin intruneste toate atributele unei romance cu farmec.

surse:viata-libera.ro,www.google.ro
Mai multe despre povestil romancelor cu farmec pe:


Acest articol a fost scris pentru Spring Blog 2013




                                                                       


                                                


Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!