Simte-te rasfatata cu Reeija!

Alegerea mea Reeija


Ce este Reeija?
Reeija.ro este magazinul online de posete din piele veritabila unde doamnele si domnisoarele se simt rasfatate.Reeija crede in femeia independenta, regina propriei vieti, si stie ca misterele feminine vor fi mereu aproape de inima ei. 


Daca as fi sa aleg o geanta de pe site-ul Reeija.ro as opta pentru cea din piele naturala si intoarsa Clara(portocaliu+crem).Ce m-a atras la ea:in primul rand designul placut,imbinarea materialelor si a texturilor.echilibrul culorilor.Fermoarele si buzunarele compartimentate reprezinta un criteriu important in alegerea gentii si de asemenea accesoriile argintii completeaza perfect geanta.Geanta este in acelasi timp si practica,o alegere exact pe gustul meu.





Pentru mine geanta perfecta este aceea care poate fi adaptata usor oricarei situatii,pe baza principiului 2 in 1 sau chiar 3 In 1.Pentru a fi mai bine inteleasa voi da un caz concret:de exemplu aceasta poseta gri cu toarta semilant se poate transforma cu succes intr-un poseta eleganta,potrivita pentru un eveniment doar introducand toarta in interior,obtinand astfel un plic elegant,care poate fi purtata la o rochie de seara stralucitoare.


SAU


Aceasta geanta de culoare bej,accesorizata cu un lacat argintiu si elemente metalice,care apartine unui brand renumit de profil,poate reprezenta o alegere inspirata.Aceasta poate fi purtata ca atare; pentru a-i oferi un plus de eleganta gentii putem lega de toarta o esarfa de matase-ce reprezinta rafinamentul,eleganta si finetea la un loc.alegerea culorii esarfei ne apartine.In cazul meu,aleg o culoarea a esarfei care sa ma reprezinta si sa-mi defineasca personalitatea.


Daca dorim sa starnim pasiune si sa aprindem focul dragostei culoarea rosie este cea mai recomandata.daca dorim sa fim admirata,sa fim cucerite,rozul e culoarea adecvata.Insa atat nuanta gentii,cat si eventual a esarfei(optional) trebuie sa fie in concordanta cu restul tinutei,sa nu existe discrepante intre piesele vestimentare si accesoriile aferente.
fiind o reprezentanta a zodiei Taur,apreciez lucrurile de calitate,elegante,care sunt definite prin bun gust,finete si rafinament.Nu as opta pentru gentile realizate din materiale textile,deoarece nu inspira atributele pe care trebuie sa le aiba o geanta.De aceea sunt adepta materialelor care ofera garantia calitatii si a rezistentei in timp.Cand fac o alegere si aici nu ma refer doar la capitolul moda:sunt ceea ce port.
Imi displace atunci cand achizitionez o geanta si dupa o scurta perioada de folosinta sa prezinte neregularitati ale aspectului exterior cat si al celui interior sau alte defecte,toate acestea,in cazul care au fost respectateconditiile de utilizare si intretinere.De aceea,atunci cand cumpar o geanta vreau sa-si merite banii,ma refer la calitate si rezistenta in timp.
Pentru mine,geanta reprezinta un simplu accesoriu.Nu sunt genul de persoana careia ii place sa epateze,sa fie mereu in centrul atentiei.Nu..eu sunt o persoana mai rezervata,mai conservatoare,de accea alegerile mele  in materie de genti sunt de cele mai multe ori caracterizate prin simplitate,si nu prin extravaganta,se incadreaza intr-un pret mediu,nu costisitor. Culorile alese sunt cele neutre:alb,bej,crem,gri si negru,in cele mai multe dintre cazuri.Insa la ocaziile speciale,care impun eleganta si rafinament optez pentru genti stralucitoare,cu accesorii argintii sau aurii,sau genti accesorizate cu elemente metalice,cum ar fi tintele,care in ultima vreme si-au extins aplicabilitatea in moda,atat la incaltaminte cat si la articole vestimentare,dar si pentru culorile vii:culoarea rosie,fiind una dintre culorile mele preferate.
Nu vreau sa fiu perceputa ca fiind o persoana cu fitze sau inabordabila.Nu vreau sa par ceea ce nu sunt.Vreau sa fiu vazuta asa cum sunt eu.Ca fiind o persoana deschisa,sociabila,prietenoasa,increzatoare in propriile forte etc.
Prin ceea ce port vreau sa transmit o stare pozitiva,deoarece ma caracteriz ca fiind o persoana optimista si vesela.Pot spune unul dintre putinele mele defecte(cam modesta ce pot sa zic,dar asta este un lucru ce ma caracterizeaza),este faptul ca organizarea nu este unul dintre punctele mele forte.
Prin urmare,in geanta mea poti gasi orice:de la pachete de servetele demachiante la bilete de transport si blocknotes.Sa nu uitam telefonul mobil de nelipsit din geanta.
nu pot spune ca geanta mea ascunde secrete.sun secrete pe care orice femeie sau tanara/domnisoara le cunoaste:secrete de frumusete,etcDeci sa facem un inventar al lucrurilor pe care le"ascunde" geanta mea.Cu toate ca,stiti ce se zice:niciodata sa nu intrebi o femeia anii si ce are in geanta.Insa aastazi,voi face o exceptie si veti putea cunoaste micile mele secrete,daca le pot numi asa.

                  1)Lipstick-ul sau gloss-ul














              2)O mica oglinda pentru realizarea ritualului de frumusete













             3)Un blocknotes pentru a face cateva insemnari.




                 4)Telefonul mobil

 Reeija ne invita sa ne prezentam /amintim un anumit moment din viata noastra.
Acest articol a fost scris pentru Super Spring Blog 2013















Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!