Expo Ideal Marriage 2013


Elena Gheorghe a fost vedeta care incheiat, duminica seara, cel mai important targ anual de nunti din Capitala, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane. Imbracata intr-o scurta rochie aurie, cantareata si-a expus silueta fina si picioarele zvelte si a atras privirile admirative ale tuturor.
Invitata sa sustina un recital, in ultima seara a targului de nunti Expo Ideal Mariaj, Elena Gheorghe a fost o adevarata aparitie pe podiumul amenajat de organizatori, la Palatul Parlamentului. Ea a ales o rochie aurie, extrem de scurta si de sexy, pe care a purtat-o cu dezinvoltura caracteristica femeilor sigure de frumusetea lor. De altfel, Elena arata impecabil, explicatia fiind, probabil - pe langa mostenirea genetica norocoasa - dieta atenta si nenumaratele ore petrecute in sala de sport.
Artista, mamica a unui baietel de un an si jumatate, a interpretat cateva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reusind sa antreneze publicul in jocul sau si sa inveseleasca atmosfera.

Sursa:revistatango.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inainte la birou, nu inapoi...

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.