Elena Gheorghe secrete despre frumusete

Cum se mentine artista in forma si la ce trucuri apeleaza vom afla din interviul acordat de Elena Gheorghe pentru perfecte.ro

Elena Gheorghe este fanul remediilor naturiste si prefera sa isi prepare singura anumite tratamente corporale si faciale. Vedeta a dezvaluit pentru perfecte.ro reteta scrubului pe care ea il foloseste si care da rezultate remarcabile.

“Inaintea unui eveniment, aplic un scrub special: demachiant amestecat cu o lingura rasa de sare. Sarea deschide porii si curate tenul in profunzime, iar machiajul se aplica mult mai bine. Ca tonic, folosesc apoi apa de trandafiri, iar pentru hidratare ulei de argan. Toate aceste produse se gasesc la plafar”.


"Una dintre cele mai eficiente descoperiri este masca pentru par cu efect de regenerare si hidratare. Dupa sarcina, femeile pierd destul de mult par, ceea mi s-a intamplat si mie. In plus, parul meu este foarte solicitat, fiind coafat atat de des. Din aceste motive, i-am acordat o atentie deosebita, folosind insa numai produse naturale. O data la doua saptamani folosesc aceasta masca, care pe mine m-a ajutat foarte mult, de aceea o recomand tuturor”, spune Elena Gheorghe.

Iata ce masca de par isi prepara Elena Gheorghe:
2 galbenusuri 
Jumatate de cub de drojdie
Ulei de ricin
Vitamina A uleioasa
Vitamina E uleioasa
Ulei de masline
Fiole de B1, B6, D12 – cate 2 fiole din fiecare
Jumatate de lamaie
Totul se amesteca, se omogenizeaza .Prima oara speli parul, il usuci cu prosopul si apoi aplici aceasta masca pe care o tii in jur de 3 ore. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noile alegeri vestimentare iti bat la usa!

Inainte la birou, nu inapoi...

Umblu dupa un post bun! Rătăcea pe o stradă fără nume.